İYİ DEĞİLİM

İzlesem baksam bile 1 saat sonra yine kendimi yatakta yatmış ağlak buluyorum. Bu ani duygu bozukluğu beni sinir etmeye dengemi bozmaya başladı artık
Bebeğimi kaybettiğimde bende sizin gibiydim yataktan çıkmıyor,ağlarken gülüyor gülerken ağlıyordum daha kötüye gittim zor toparladım size tavsiyem, ben iyiyim kötü değilim diyerek gülüm ,komedi dizisi/film izleyin,çikolata yiyin yani beyşni kandırın ben iyiyim mutluyum çok işe yarıyor ve varsa hobilerinize yoğunlaşın ,kitap okuyun,yeni bir dil öğrenmeye çalışın beyninizi meşgul edin ,inşallah kısa sürede toparlarsınız .

Çok teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun'

Depresyon gibi duruyor. Tabi ben uzman değilim ama bir dönem yaşadım onu. Hem de ortada depresyonluk birşey yokken. Tabi bunu iyileştikten sonra fark ettim. Ciddi sorunlar olduğunda bile o zaman ki gibi kötü olmadım.
Demem o ki depresyon gerçekten çok yorucu.
İslam dinine inanıyorsanız boş bol inşirah nas felak ayetel kürsü okuyun çok iyi geliyor.
Bana duş ve yürüyüş de iyi gelmişti. Kendinizi kötü hissettiğiniz an duşa girin rahatlayın. Ve geçecek bunu bilin. Ben doktora gittiğimde ilk sorduğum geçecek mi demek oldu. Geçecek dedi ama ben içimden hiç inanamadığımı söylemiştim valla geçti billa geçti.
Sizin ki de geçecek emin olun. Bol bol şifa diliyorum size

Çok yoruldum aslında etrafa mutluyum imajı vermekten kafayı yiyip en son zarar versem kendime tahmin etmez kimse sorunları vardı diye. Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun'
sebepsiz böyleyseniz eşiniz nasıl katlanıyor.
valla ben asla çekmezdim şu dramayı.
dunyanın bir yerinde bir bebek açlıktan ölurken çekilen, şu varoluş sancıları tandanslı kişiler bana hep dramatik gelmiştir.
cumlemi en fazla bu kadar şekerle kaplayabildim.

Son düzenleme:
Var sebepleri ama uzatmak istemedim konuyu. Bende zaten en hasta en kötü benim demedim şükürler olsun halimize ama şuan böyleyim malesef kimse istemez bence böyle olmak. Dramada 1 olur 2 olur hep olmaz ya

Bugün bunları bende yaşadım canım namaz kılarak iyileştim birde işsizlikten olur bunlar kafaya takıyorsun bazı şeyleri yeni beceriler elde et mesela ben yemek yapmayı pek becermezdim simdi neler yapıyorum orguyu öğrendim insan bir mutlu oluyor ki yeni beceriler elde edince

Aynen hep evlerdeyiz diye tükenmişlik sendromu yaşıyoruz. Kalabalıktaki insan sesi bile iyi hissettiriyormuş onu anladım.
Biraz uyandığınızda pencerenizi açıp şöyle güzel bi şarkı açın. O zamanlar inanın doktora falan gerek kalmayacak. Sevdiğiniz şeyleri yaparsanız kafa dağıtırsınız.

Var sebepleri ama uzatmak istemedim konuyu. Bende zaten en hasta en kötü benim demedim şükürler olsun halimize ama şuan böyleyim malesef kimse istemez bence böyle olmak. Dramada 1 olur 2 olur hep olmaz ya
valla oluyor drama queenler ya, bipolarım diyo geneli kendinden teşhisli şekilde doktora gitmeden.

Teşekkürler

Deneyeceğim teşekkürler

Çok yoruldum aslında etrafa mutluyum imajı vermekten kafayı yiyip en son zarar versem kendime tahmin etmez kimse sorunları vardı diye. Çok teşekkür ederim.
Mutlu görünmeyin sizde nasılsanız öyle görünün. Ben işte amirlerime, anneme kardeşlerime, arkadaşlarıma hep anlattım durumumu hatta kayınvalidemlere falan da söyledim herkes yardımcı oldu. İşte çok zorlamadılar mesela rahat bıraktılar, annem gelip benle çocuğumla ilgilendi, arkadaşlarım kafam dağılsın diye önerilerde bulundu siz de kapatmayın kendinizi paylaşım durumunuzu azalır sıkıntılarınız. Rica ederim bu arada

Bu insanın elinde değil. İnanın yoklukta gördüm hastalık da hatta babamı çöl erken yaşta kaybettim ama bu durumda onlar kadar belki de daha da zor. Bu da bir tür hastalık. Ben atlatınca boşuna çekmişim o durumu demiştim ama o an insanın gözü birşey görmüyor

Aynı şeyleri yaşadım. 7 kilo verdim, dediğiniz gibi eşimle tartışıyordum, sabah huysuz uyanıyorum çatacak yer arıyorum, gelecek kaygısı sürekli kafamda, hiç bir şeyden zevk alamaz oldum, sadece akşam o da zorla yiyordum, hep mutsuzluk, neden yaşıyorum, yaşama amacım ne düşünceleri. Aslında zaten bunları yaşıyordum ama bu süreçle beraber çok fazla yaşadım. Online terapi almaya başladım başedemeyince. 3. Seans bitti. Şimdi iştahım açıldı, kötü düşünceler yerini huzura bıraktı. Halen tartışma çıkarıyorum sürekli, umarım o da geçecek. Anksiyete hastasıyım bu arada. Sanırım sizde de böyle, tabi tahmin sadece. Biraz ana odaklanmaya çalışın, sadece içinden bulunduğunuz dakikaya. O dakka mutlu olmaya çalışın. Geleceği düşünmek, geçmişte içinizi kemirmek yerine şu an sizi ne mutlu ederdi buna odaklanın. Bu günler geçecek, biz kendimizi yıprattığımızla kalacağız.

Canım yaşadıkları ni tek bir kelimeyle açıklıyorum mutsuzsun mutsuzluk insanda herşeyin hevesini kaçırır normal rutin yasayamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…