İYİ DEĞİLİM

Anladığım kadarıyla depresyondasınız
Bende 7 ay önce yaşadım o an hiçbir şeyin size iyi gelmeyeceğini düşünüyorsunuz ama inanın iyi geliyor
Tedavi oluyorum şu an
Tek başınıza atlatmaya çalışmayın mutlaka destek alın

1. Ciddi bir psikolojik rahatsızlık içinde olabilirsiniz ama korkmayın dönemsel birşey olabilir Yani mevsim geçişleri
2. Leslie ile yürüyüş spor diye YouTube da video lar var onlarla günde en az 1 saat yapın bu beyne kan gitmesini sağlayacak ve dopamin olacak inşallah... ( psikologlar da günde bir saat yürüyüş tavsiye ediyor)
3. Nescafeyle değil güne güzel bir kahvaltıyla başlayın
İnanın klişe gibidir ama bunu yaşadıkça farkedeceksiniz kahvaltı önemli bir öğün
4. Eşinizle kavga etmek yerine birbirinize sarılmayı deneyin... bunu bir ilaç gibi düşünün... sarılmak yine beyinde seretonin yerine geçecek dopamin salgılatacaktır... inanın size iyi gelecek...
5. Her gün duş alın ya da banyo yapın vücutta bırıkmiş elektriği alacaktır
6. Hayatı yeniden keşfedin başlıklı bir kitap var onu okuyun... İyi gelecektir
7. Bitki çayları içebilirsiniz rahatlatıcı...

Sizin gibi bir dönem hep ağlıyordum... ama yani aklınıza gelen heryerden otobüste yolda uyanınca her vakit... sonra psikoloğa gittim... beni önce dahiliye doktoruna gönderdi... kansızlık olabilir diye... gittim gerçekten kansızlık vardı aşırı ilaçları kullanmadan tekrar psikoloğa gittim bana dediği kan ilaçlarını kullandıktan sonra dünyanın tekrar aydınlandığını göreceksin oldu... renk gelecek bir perde açılacak dedi... ve gerçekten öyle oldu birde yürüyüş tavsiye etmişti... iki seans gittim sonra gerçekten dünyam aydınlandı... şuan düzenli dahiliyeye giderim...

Canınızı sıkmaayın... çok şükür çok şükür hayattayız... yaşamak çok güzel...

İnsan kendisini şartlamadan birşey yapamıyor yarın sabah kalk bi duş al üstünü başını giyin maskeni tak çık markete semtinde migros varsa ordan sinan akyüzün incir kuşları kitabını al bu kitap seni bol bol ağlatacaktır sebepli yere ağladıktan sonra sebepsiz yere ağlamazsın tatlışkom hepimiz evdeyiz canını sıkma hiç geçer

Bende 10 yıl sonra çok pişman olacağım diye tedirginim

O kitabı okuyalı çok oldu tavsiye için teşekkürler umarım düzelirim

Benimde troidlerim yavas çalışıyor bir alakası olur mu bilmem doktor kan sulandırıcı falan vermişti unutkanlık çok

Yürüyüşü deneyeceğim en azından evde hareket etmeye çalışayım çünkü isteğim sıfır bir temizlik yapıyorum daha sonra elimi değdirmiyorum teşekkürler

Yapboz alın, boyama yapın. 3D Origami yapın. Basit geliyor ama insanın kafası çok güzel dağılıyor.

Ben 9 yaşından beri bipolarım senin yaşadığın depresyon canım dr girmelisin bipolar cok cok başka ah .. ilaç kullanman muazzam sakın kötü görme ilerisi için cok uğraşırsın herseyini aileni kaybedersin yıprararak biliyorum çünkü en sondaydım ben cok şey yaşadım ilaçlar kullanıyorum daha da kullanmam lazım o yüzden güzel kardeşim git hiç durma

Bunlar depresyon belirtileri hemde şiddetli derecede bence yeni uğraşlara yönelin ben evde ispanyolca öğrenmeye basladim kendinize yeni hobiler bulun bence
Tekrar allah şifa versin

Anlattığınız durumlar benim gebelik erken belirtileri gebelik ihtimali varmı

Her sabah belli saatte kalkın spor yapın. Güzel bir kahvaltı yapın, yapamam demek yok. Kahve kola gibi içeceklerden uzak durun. Hicbirsey yiyemezseniz yulaf süt karıştırın. Eğlence programı açın izleyin, eğlenceli şarkı açın, temizlik yapın, yemek yapın, boyama yapın birseylerle ilgilenin. Meditasyon yapın mesela.

Depresyona benziyor. Muhakkak doktora gidin. Drama queen diyenlere bakmayın. Bu da bir hastalık yalnızca. Size çok koyu bir güneş gözlüğü giydiren ve her şeyi, bütün hayatınızı kapkara gösteren bir hastalık. Bol ağlamalar, olumsuz düşünceler, aşırı iştah, ya da iştah kaybı, kas ağrıları, unutkanlık, isteksizlik, yataktan kalkmaya, ya da kolunu kaldıramaya dahi gücü olmama, insanlardan kaçma, evden çıkmak istememe gibi semptomları var.

Beyin yavaş işliyor bu döNemde, hastanın sebep olduğu bir şey değil. Mevsim geçişleri de arttırır.

ayrıcabir sebebi olmasına gerek yok. Hayatımın bir yılını aldı. Halbuki hayatımın en keyifli senesiydi. Bendeki tetikleyici hormon ilaçlarıydı. Daha önce hiç yaşamadığım için ve kdın doğumda tedavi görürken başladığı için; kadın doğum, nöroloji, dahiliye gibi doktorlarda aradım çareyi. En son Allah razı olsun doktor bir arkadaşım psikiyatriyi önerene kadar.

o zaman hiç inanmazdım ama tedaviye gayet cevap veriyor. Kendiniz aşmaya çalışmayın. Yalnızca sizin için zor olsa da günlük işlerinizi yapmaya çalışın, 20 dakika da olsa spor Yapmaya çalışın.

o zaman bir mottom vardı: “önce iş, sonra istek” diye. Tekrarlardım hep. Çünkü hiç isteğim olmazdı ama hareket olmadan da geçmiyor bu meret.

David burns ün “iyi hissetmek“ kitabı da iyidir.

ayrıca belki tetikleyici başka bir Rahatsızlık da sebep olabilir. Yani çözüm doktorda.

hiç inanmayacaksınız bir müddet iyileşeceğinize ama atlatacaksınız, emin olun.

Çok teşekkürler yorum için biraz geç gördüm ama. Sizede çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…