İyi günde kötü günde ..

DarkSwan

İyiler asla kaybetmez, kaybedilir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
244
365
103
Geçtiğimiz gün hastalıktan kırılıyordum, bebeğimde var 1.5 yaşında akşam saatlerine kadar bir şekilde idare ettim.Sonra eşim dışarı çıkacağım dedi arkadaşlarının yanına saat 7 buçuk gibi çıktı çok durmam gelirim dedi ama saatler geçti gece 11 buçukta eve geldi tabi ben bu sürede bir yandan titriyorum bir yandan bebeğim ağlıyor ona bakmaya çalışıyorum. Neyse gece geldi utanmadan bana masaj yapmaya kalktı baya tartıştık birbirimize girdik resmen.. kalbim çok kırık o hasta olduğunda çorbasına kadar içirip, nane limonunu eksik etmezdim. Benim en çok yardıma ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı bir kase çorba içermedi.. içim soğumuyor çok kırgın ve kızgınım. Nasıl belli edebilirim hislerimi ne önerirsiniz ?

Hasta olduğunuzu bilerek mi gitti yani? Direk söyleyin neden böyle yaptın diye...

Gitme çok hastayım dediğiniz halde mi gitti
Eğer bunu söylemeden anlamasını beklediyseniz Ankara da vapur beklemek gibi olur da
Tabiki söyledim hatta yalvardım ama çok durmaz bi çay içip gelirim dedi..

Geçtiğimiz gün hastalıktan kırılıyordum, bebeğimde var 1.5 yaşında akşam saatlerine kadar bir şekilde idare ettim.Sonra eşim dışarı çıkacağım dedi arkadaşlarının yanına saat 7 buçuk gibi çıktı çok durmam gelirim dedi ama saatler geçti gece 11 buçukta eve geldi tabi ben bu sürede bir yandan titriyorum bir yandan bebeğim ağlıyor ona bakmaya çalışıyorum. Neyse gece geldi utanmadan bana masaj yapmaya kalktı baya tartıştık birbirimize girdik resmen.. kalbim çok kırık o hasta olduğunda çorbasına kadar içirip, nane limonunu eksik etmezdim. Benim en çok yardıma ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı bir kase çorba içermedi.. içim soğumuyor çok kırgın ve kızgınım. Nasıl belli edebilirim hislerimi ne önerirsiniz ?
eşindekide tam vurdum duymazlıkmış bidaki hastalıgında sende onunla ilgilenme ama bu gunu ona hatırlat

utanmadan bana masaj yapmaya kalktı baya tartıştık birbirimize girdik resmen..
Bunu anlayamadım masajı nereye yapmak istedi ki kavga edildi:KK56:

o hasta olduğunda çorbasına kadar içirip, nane limonunu eksik etmezdim.
Bunu yapmazsın artık
Evde de durmazsın
Ya da canım sen annene git çocuğa bulaşacaj gribin diye eziklersin
Olan olmuş artık önündeki maçlara bakacaksın

eşindekide tam vurdum duymazlıkmış bidaki hastalıgında sende onunla ilgilenme ama bu gunu ona hatırlat
Zaten beddua ettim yüzüne yüzüne, Insallah kısa zamanda hastalanırsın da bir tas çorbama muhtaç kalırsın dedim. Bakmayacağım asla gerekirse ateşler içinde yansın.

Bunu anlayamadım masajı nereye yapmak istedi ki kavga edildi:KK56:

Bunu yapmazsın artık
Evde de durmazsın
Ya da canım sen annene git çocuğa bulaşacaj gribin diye eziklersin
Olan olmuş artık önündeki maçlara bakacaksın
Gripten dolayı heryerim inanılmaz sızlıyodu belime masaj yaparak kavgayı önleyeceğini sandı sanırım , baktı ki ben carladım sen hasta falan değilsin diyo bide saatlerce ne çektim haberi yok tabi :KK43:

Gripten dolayı heryerim inanılmaz sızlıyodu belime masaj yaparak kavgayı önleyeceğini sandı sanırım , baktı ki ben carladım sen hasta falan değilsin diyo bide saatlerce ne çektim haberi yok tabi :KK43:
İşte böyle durumlarda carlamak yerine sessizleşmek daha etkili
Çünkü afedersin ama eşin gibi tipler böyle üste çıkıyor sen mi hastasın?hadi ordan moduna geçiyorlar

siz çorbayı ellerinizle mi içiriyordunuz?
valla annesi gibi davranırsanız böyle o da anne gibi dirayetli olmanızı bekler.

1 hafta konusmaz yemek yapmaz surat sallardım bdaha cesaret edemezdi

Anlamaz ya bu erkekler benim esimde boyle aynisi tipkisi ama anlamiyor. He normalde cok iyi cok düşüncelidir ama bazen kafasi basmiyor

Ne kadar ekmek o kadar köfte, bundan sonra hasta olduğunda ekstra hiçbir şey yapma, trip atarsa da en azından ben seni küçük çocukla tek başına bırakmıyorum. Gene vicdanlıyım der geçersin.

Erkekler genel olarak böyledir. Babamdan biliyorum 🙄 kardeşim hastalanınca annem ben kardeşim birlik olup peş peşe aradıktan sonra geldi kahveden 😂 ( sürekli gitmez haftada 1 anca) ama onlar umursamıyor bizim gibi anaç değiller. Ama kendileri hasta olsun dünya başlarına yıkılır sanırsın ki kanser olmuşlar 😋

Back
X