İyi günde kötü günde ..

Niye istemiyorsun?
Bu kadar baskı altında tutarsan hastaykende gider böyle
Çünkü eğer ip
Geçmil olsun öncelikle.
O kadar ufak çocukla sizş tek bırakıp hasta halinizle gitmesi çok ayıp.
Bir hafta hiç bir şey yapmayın. Evi bok götürsün tabiri caizse. Yemek fln da yapmayın
Teşekkür ederim, aynen öyle yapıcam 🙄

Hasta oldugunuza inanmamış.
Evde kalması için bahane ürettiğinzi sanmış.
Aksini düşünmek istemem çünkü.
Hastasınız ve çocukla bırakıp gitti..
Valla aynısını yapın.

Sadece gripmişim ne varmış bunda resmen yok sayıp çıktı gitti.
Kendi grip oldugunda sizde bir yudum su vermeyin.ailenize gidin..sadece grip ne olacak ki dersiniz.ha bir de yakındır onun da grip vs olması evde bir kişi hasta oldu mü herkesi gezer bu tür hastaliklar.

Geçtiğimiz gün hastalıktan kırılıyordum, bebeğimde var 1.5 yaşında akşam saatlerine kadar bir şekilde idare ettim.Sonra eşim dışarı çıkacağım dedi arkadaşlarının yanına saat 7 buçuk gibi çıktı çok durmam gelirim dedi ama saatler geçti gece 11 buçukta eve geldi tabi ben bu sürede bir yandan titriyorum bir yandan bebeğim ağlıyor ona bakmaya çalışıyorum. Neyse gece geldi utanmadan bana masaj yapmaya kalktı baya tartıştık birbirimize girdik resmen.. kalbim çok kırık o hasta olduğunda çorbasına kadar içirip, nane limonunu eksik etmezdim. Benim en çok yardıma ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı bir kase çorba içermedi.. içim soğumuyor çok kırgın ve kızgınım. Nasıl belli edebilirim hislerimi ne önerirsiniz ?
Ayıp etmiş eşiniz.Yemeğini yapmayın utusunu yapmayın konuşmayın.Kemdı başına halletsın bellı bı sure.Gercekten kendını affettırsın burnu surtsunkı yapmasın aynı seyı

Geçtiğimiz gün hastalıktan kırılıyordum, bebeğimde var 1.5 yaşında akşam saatlerine kadar bir şekilde idare ettim.Sonra eşim dışarı çıkacağım dedi arkadaşlarının yanına saat 7 buçuk gibi çıktı çok durmam gelirim dedi ama saatler geçti gece 11 buçukta eve geldi tabi ben bu sürede bir yandan titriyorum bir yandan bebeğim ağlıyor ona bakmaya çalışıyorum. Neyse gece geldi utanmadan bana masaj yapmaya kalktı baya tartıştık birbirimize girdik resmen.. kalbim çok kırık o hasta olduğunda çorbasına kadar içirip, nane limonunu eksik etmezdim. Benim en çok yardıma ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı bir kase çorba içermedi.. içim soğumuyor çok kırgın ve kızgınım. Nasıl belli edebilirim hislerimi ne önerirsiniz ?

Bundan sonra hasta olduğunuzda ona muhtaç olmadığınızı, ancak o hasta olduğunda da bir kase çorba yapmayacağınızı belirtin. Ya da boşverin belirtmeyin. Hastalandığında sizde çıkın bir arkadaşınızla buluşmaya gidin ve ilgilenmeyin...
Bırakın ne hali varsa görsün. Arkadaşları gelip baksın.

Böyle problemler oluyor, çok fazla büyütmeden etkili bir şekilde karşılık vermek gerekli. Yoksa siz şimdi tartışsanız eminim yine kendini haklı çıkaracak, ne var 1-2 saat gittim vb. diyecektir..

Bu konuda ona kırıldığınızı bilsin ve kesinlikle o hastalandığında bir kase çorba bile yapmayın...

Iste bastan is bölümü yapmazsan, hersey sen üstlersen "harika gelin" rollerine girersen, olacagi budur.
Bir hayat paylasmiyorsun, sadece onun hizmetçiligini yapiyorsun.

Seni geçtim, adam çoçugunu bile umursamiyor. Hiç o sorumluluk ona verilmedi ki. Hep sen yapmissindir. Ev iside, çoçuga bakimada. Ev onun için otel, çoçukta arada sirada agucuk gucuk der ve tekrar sana verir.

Eger cidden degisimler istiyorsan, bu konuya yogunlas. Sadece simdi biraz trip atmak ile olmaz. Esini ev isine dahil et. Cocugu esine birak ve bir iki saat disariya git, ve giderek bu saatleri yükselt ve mesela 1 gün disarda ol, esin çoçuga baksin.

Köklü bir çözüm lazim bence.

Katiliyorum.

Bir de arkadaslar sen de ona hastalandiginda yapma demisler de,
onu da beklememek lazim tepki gostermek icin.

boyle alistirilan erkekler sadece eslerine degil cocuklarina da hasta olunca bakmiyorlar,
beni hasta cocukla yanliz birakma diyen erkekler var ya, napacak cocuk yiyecek mi seni, babasisin sen ya.

Siz hastasiniz cocuga da bakilacak. Hepsi üstüme kaldi diye arazi olmuş:KK12:
En azindan bi özür dileyeydi iyiydi

Birşeyleri söylemeyince anlamıyorlar, sizde bir daha böyle bir durum yaşanırsa net olup hastayım gitme deyin. Giderse tepkinizi gösterin. Geçmiş olsun bu arada.

bence o eve geldiğinde evde yokmuş gibi davran bebeğinle ilgilen birşey derse isteksiz yap
neden böylesin diye sorduğunda da birşeyim yok deama hala mutsuzmuş gibi davran öküz değilse anlar

Valla bana kalırsa bunda belli edecek falan bişey yok herşey net bi şekilde ortada zaten. Ben böyle bi durumda trip falan da atmam bi çaba sarfetmem açıkçası, gördüğüm değeri anlamış olurum ve o saatten sonra da aynen karşılığını veririm.. Soracak olursa da "aldığın kadar vermek, deyiminin neresini anlayamadın tatlı çocuk" der geçerim ;)

Valla bana kalırsa bunda belli edecek falan bişey yok herşey net bi şekilde ortada zaten. Ben böyle bi durumda trip falan da atmam bi çaba sarfetmem açıkçası, gördüğüm değeri anlamış olurum ve o saatten sonra da aynen karşılığını veririm.. Soracak olursa da "aldığın kadar vermek, deyiminin neresini anlayamadın tatlı çocuk" der geçerim :KK66:
Doğru söylemişsiniz zaten üzende bu oldu, gözündeki değerimi görmüş oldum..

Back
X