İyi günde kötü günde ..

siz çorbayı ellerinizle mi içiriyordunuz?
valla annesi gibi davranırsanız böyle o da anne gibi dirayetli olmanızı bekler.
Evet haklısınız ders oldu acı bir şekilde öğrendim. Içimde resmen bir öküz oturuyor o kadar kırıldım ki..

Yüzüne bakmayın ,hiç bir ihtiyacını gidermeyin,hazreti öküz eşiniz tam

1 hafta konusmaz yemek yapmaz surat sallardım bdaha cesaret edemezdi
Saçma saçma konuşma çabalarına giriyor güldürmeye çalışıyor her kavgamizda böyle oldu bu sefer bende dirayetli durcam dediginiz gibi pas vermiycem.

Geçtiğimiz gün hastalıktan kırılıyordum, bebeğimde var 1.5 yaşında akşam saatlerine kadar bir şekilde idare ettim.Sonra eşim dışarı çıkacağım dedi arkadaşlarının yanına saat 7 buçuk gibi çıktı çok durmam gelirim dedi ama saatler geçti gece 11 buçukta eve geldi tabi ben bu sürede bir yandan titriyorum bir yandan bebeğim ağlıyor ona bakmaya çalışıyorum. Neyse gece geldi utanmadan bana masaj yapmaya kalktı baya tartıştık birbirimize girdik resmen.. kalbim çok kırık o hasta olduğunda çorbasına kadar içirip, nane limonunu eksik etmezdim. Benim en çok yardıma ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı bir kase çorba içermedi.. içim soğumuyor çok kırgın ve kızgınım. Nasıl belli edebilirim hislerimi ne önerirsiniz ?
Neden aramadınız hani çok durmam demiştin halimin nasıl olduğunu biliyorsun diyebilirdiniz. Yani şu anda ne denir ki bi daha yapmasın bari söyleyin de kırıldığınızı.

Hasta olduğun için değil de eşinin dışarı çıkmasını istemediğin için sorun çıkardığını düşündüm
Eğer gerçekten hastaysan çok eşin öküzlük etmiş

Neden aramadınız hani çok durmam demiştin halimin nasıl olduğunu biliyorsun diyebilirdiniz. Yani şu anda ne denir ki bi daha yapmasın bari söyleyin de kırıldığınızı.
Aradım 10 kez belki 15 titreşimde kalmış duymamış.. mesajlar attım hic bakmamış telefonuna.

Hasta olduğun için değil de eşinin dışarı çıkmasını istemediğin için sorun çıkardığını düşündüm
Eğer gerçekten hastaysan çok eşin öküzlük etmiş
Normaldede dışarı çıkmasını pek istemem ama haftada bir gün falan çıkar ses etmem ama bu durum farklıydı hastalığımdan ötürü gitmesini istemedim

Ne kadar ekmek o kadar köfte, bundan sonra hasta olduğunda ekstra hiçbir şey yapma, trip atarsa da en azından ben seni küçük çocukla tek başına bırakmıyorum. Gene vicdanlıyım der geçersin.
Aynen öyle.. o günü iple çekiyorum zaten.

Eşin ne umursamaz insan yaptığı çok yanlış. Ben olsam günlerce konuşmaz pişman edene kadar burnundan getiririm. Hasta olunca da elimi sürmem

Tabiki söyledim hatta yalvardım ama çok durmaz bi çay içip gelirim dedi..
O hasta olunca sen de çık annene veya arkadaşına git.
Erkekler empati yoksunu oldukları için ne söylersen söyle asla anlamazlar. Hatta seni anlayissizlikla suçlarlar.
Başlarına gelmeden anlamazlar maalesef :(

:KK62:İntikaaamm

Yani ben öyle yapmıştım. Tüm gece ağrıdan kıvranırken sırtını dönüp uyumuştu. Onun da beli tutuldu ve hiç umursamadım. İki büklüm hastaneye gitti tek başına.
O günden sonra etrafımda pervane.

:KK62:İntikaaamm

Yani ben öyle yapmıştım. Tüm gece ağrıdan kıvranırken sırtını dönüp uyumuştu. Onun da beli tutuldu ve hiç umursamadım. İki büklüm hastaneye gitti tek başına.
O günden sonra etrafımda pervane.
Süpermiş ya 😊

Geçmil olsun öncelikle.
O kadar ufak çocukla sizş tek bırakıp hasta halinizle gitmesi çok ayıp.
Bir hafta hiç bir şey yapmayın. Evi bok götürsün tabiri caizse. Yemek fln da yapmayın

evet siz haklısınız. insan hastayken zor zamanda yanında destekçi biri olsun istiyor. Ayrıca eşiniz hasta olduğunda extra bşy yapmayın elinizle çorba içirmeyın gerek yok bence.

Iste bastan is bölümü yapmazsan, hersey sen üstlersen "harika gelin" rollerine girersen, olacagi budur.
Bir hayat paylasmiyorsun, sadece onun hizmetçiligini yapiyorsun.

Seni geçtim, adam çoçugunu bile umursamiyor. Hiç o sorumluluk ona verilmedi ki. Hep sen yapmissindir. Ev iside, çoçuga bakimada. Ev onun için otel, çoçukta arada sirada agucuk gucuk der ve tekrar sana verir.

Eger cidden degisimler istiyorsan, bu konuya yogunlas. Sadece simdi biraz trip atmak ile olmaz. Esini ev isine dahil et. Cocugu esine birak ve bir iki saat disariya git, ve giderek bu saatleri yükselt ve mesela 1 gün disarda ol, esin çoçuga baksin.

Köklü bir çözüm lazim bence.

Back
X