İyi ki burun estetigi yaptirmisim

Param yok canım ya. Neden yalan söyleyeyim ki... Açılmamış, kırılmamış, kolay yapılabilecek bir burnum vardı. Zar zor para biriktirmiştim. Şimdi dokular hasar gördü falan. Birinin hatası ya da ilgisizliği yüzünden revizyon parası bulmak o kadar büyük haksızlık ki anlatamam... Ben böyle şeylere, haksızlıklara tahammül edemiyorum.

Açık konuşayım, revizyon parası bulmama imkân yok.
Bulsan bile, başka ihtiyaçlar varken böyle bir şeye para harcamak da koyar insana. Kimse ikinci, üçüncü ameliyat olmak istemez ki.

Ben sizin yerinizde olsam hiç olmam ameliyat filan. Zaten güzelsiniz. Dudağa hafif bir dolgu yaptırırsanız cazibeniz epey artar. Burun ameliyatı gibi ciddi bir operasyona ihtiyacınız yok bence. Teoride güzel evet, burun ucunuz kalksa daha güzel olabilirsiniz ama öyle olmuyor işte.
Tamamen katılıyorum. Ben olsam en fazla kapalı teknikle burun ucumu kaldırtırdım. Fazlasına asla gerek yok ve o yıpratıcı sürece hiç girmezdim. Milletin kemersiz burnunu bile ameliyattan sonra kemerli hale getiriyorlar. Nasıl bir başarıysa artık!

Benim çevremde yaptırip da mutsuz olan yok.
Hatta bir iş arkadaşım tanıdık bir yere yaptırmıştı, yirmi gün de rapor almıştı. Döndü, onu gören aynı doktora göstermeye gitti, öyle ki doktor o kızdan gelene ekstra indirim yapma sözü vermiş (instagram olmayan zamanın influencerleri), o kadar çok kişi peşpeşe burnunu yaptırıp yirmi günlük raporları alırdı ki
işler aksardi, supervizor toplantıda laf etmek zorunda kalmıştı, arkadaşlar hepiniz çok güzelsiniz gerçekten ihtiyacınız yok diye 😂😂😂
Yani o dönem hiç gormedigim kadar ameliyatlı burun gördüm, ilk aşamada istenenden daha kalkık olmasına ve odemden şiş olmasına rağmen gayet de güzeldi.
Kendi eş dost çevremden de çok yaptıran vardı (ekonomi bu kadar iğrenç değilken). Onlardan da cirkinlesene ben denk gelmedim açıkçası

Bulsan bile, başka ihtiyaçlar varken böyle bir şeye para harcamak da koyar insana. Kimse ikinci, üçüncü ameliyat olmak istemez ki.
Vallahi benim doktorum, durduk yere ameliyat olmak istediğimi düşünüyor galiba. Yahu burnum eğri olmasa neden eğri diyeyim ki? Kafayı mı yedim ben? E madem eğri değil, neden ilk ay fotoğraflarında sorun yoktu da şimdi fotoğraflar eğri çıkıyor?

Hem dediğin gibi, bu ekonomik şartlarda o kadar büyük paraları böyle bir şey için harcama lüksüm yok benim. Sözde kalifiye elemanım, 13 yıldır çalışıyorum, 2 mesleğim var ve o kadar sene okudum; hâlâ asgari ücret alıyorum! Ben nasıl o paraları bulayım ki?

Vallahi benim doktorum, durduk yere ameliyat olmak istediğimi düşünüyor galiba. Yahu burnum eğri olmasa neden eğri diyeyim ki? Kafayı mı yedim ben? E madem eğri değil, neden ilk ay fotoğraflarında sorun yoktu da şimdi fotoğraflar eğri çıkıyor?

Hem dediğin gibi, bu ekonomik şartlarda o kadar büyük paraları böyle bir şey için harcama lüksüm yok benim. Sözde kalifiye elemanım, 13 yıldır çalışıyorum, 2 mesleğim var ve o kadar sene okudum; hâlâ asgari ücret alıyorum! Ben nasıl o paraları bulayım ki?
Böyle olaylar nasıl oluyor acaba 😂

Screenshot_20220705-003355_Chrome.webp

30 yıl önceki tekniklerle şimdikilerin alakası bile yok. Şimdi o kadar fazla gelişti ki bu işler. Yengem 27 yıl önce burnunu yaptırmıştı, aşırı zormuş. Şimdiki ameliyatlar çok kolay diyor. 30 yıl önceki burun hiç mi bozulmadı, ben çok merak ettim.

30 yıl önceki tekniklerle şimdikilerin alakası bile yok. Şimdi o kadar fazla gelişti ki bu işler. Yengem 27 yıl önce burnunu yaptırmıştı, aşırı zormuş. Şimdiki ameliyatlar çok kolay diyor. 30 yıl önceki burun hiç mi bozulmadı, ben çok merak ettim.
Bence ozamanin doktorlari cok daha iyi. Turkan Şoray,Fatma Girik,Ajda pekkan,Filiz Akin hepsinin plastik cerrah hepsi de simdi ki sonuçlara 10 basar ya.... günümüzde de çok başarılı doktorlar var ama seçmesi mesele çok alternatif artti. Kbb bence bu işte sıkıntı, şekil için plastik cerrah diyorum 😀 ameliyattan önce kbbciydim tövbe

Ben hic sıkıntı yasamadim yapildigi gibi duruyor

Bence ozamanin doktorlari cok daha iyi. Turkan Şoray,Fatma Girik,Ajda pekkan,Filiz Akin hepsinin plastik cerrah hepsi de simdi ki sonuçlara 10 basar ya.... günümüzde de çok başarılı doktorlar var ama seçmesi mesele çok alternatif artti. Kbb bence bu işte sıkıntı, şekil için plastik cerrah diyorum 😀 ameliyattan önce kbbciydim tövbe
Başarıya lafım yok. Yengemin burnu 1 defa yapıldı. Kırık bir burundu, aşırı düşüktü. Hâlâ çok güzel, minicik. Yüzüne çok uygun. Eskiden daha zormuş. İyileşme süreci daha sancılıymış. Yengem her hafta doktora gidiyormuş, doktor onun burnunu kaldırıp sıkıyormuş. Bastıra bastıra masaj yapıyormuş. 3 ay her hafta bunu yapmış doktor. Yengem acıdan ağlıyormuş her seferinde.

Benim doktorum da Ajda pekkanin doktoruydu

Back
X