- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.311
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be... Üstüne yatmışsındır!Ne doktorlar var , ben benimkini nerden buldum ya ay kendimi suçluyorum. Doktor çok onemli
Güneş kremini az sürmüş, sordum benYok be... Üstüne yatmışsındır kesin!
Kız, kahkaha attım!Güneş kremini az sürmüş, sordum ben![]()
Senin kıkırdakların hafızası çok sağlam, balıkla mi besliyorsun mfkfkckfjvvjKız, kahkaha attım!![]()
Senin kıkırdakların hafızası çok sağlam, balıkla mi besliyorsun mfkfkckfjvvj
Biz üçümüz bu konuyla alakalı bir kitap çıkarmalıyız. Güçlerimizi birleştirip şu bahaneleşmiş replikleri yazalım. Yine her zamanki gibi konu sahibi gitti, biz üç deli çalıp söylüyoruzGüneş kremini az sürmüş, sordum ben![]()
Ameliyat olursa o da aramıza katılabilir bence...Biz üçümüz bu konuyla alakalı bir kitap çıkarmalıyız. Güçlerimizi birleştirip şu bahaneleşmiş replikleri yazalım. Yine her zamanki gibi konu sahibi gitti, biz üç deli çalıp söylüyoruz![]()
valla İYİKİİİ İYİKİİ İYİKİİİİ yaptırmışım. Kör testere ile burnumu doğrayacaklarını bilsem yine yaptırırım . Ha tam manası ile istediğim gibi olmadı 2. revizyonu düşünüyorum ve koku alma duyum ameliyattan + covidden sonra baya gitti lakin o eski halimden bin kat iyiyim. Güzelliğime güzellik geldi maşşşallahhhDiyen yok mu arkadaşlargenelde okuduklarim, hep şikayet, hep moral bozuklugu ve hayal kırıklığı.
yok mu aranızda, ben yaptırdım Super oldu çok mutluyum diyen biri?
Morale ve cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Kör testere mi? Yok almayayım sidnodjfofnvalla İYİKİİİ İYİKİİ İYİKİİİİ yaptırmışım. Kör testere ile burnumu doğrayacaklarını bilsem yine yaptırırım . Ha tam manası ile istediğim gibi olmadı 2. revizyonu düşünüyorum ve koku alma duyum ameliyattan + covidden sonra baya gitti lakin o eski halimden bin kat iyiyim. Güzelliğime güzellik geldi maşşşallahhhhiç korkmayın. Estetik iyidir
![]()
lafın gelişi yani. Ameliyat ne kadar acılı bir süreç olsa da yaptırırım yine demek istedimKör testere mi? Yok almayayım sidnodjfofn
Anladım canımlafın gelişi yani. Ameliyat ne kadar acılı bir süreç olsa da yaptırırım yine demek istedim![]()
Moral oldunuz, çok teşekkür ederim. Burada hep şikayet okuyunca, içim bir kararmadı değilBenim çevremde yaptırip da mutsuz olan yok.
Hatta bir iş arkadaşım tanıdık bir yere yaptırmıştı, yirmi gün de rapor almıştı. Döndü, onu gören aynı doktora göstermeye gitti, öyle ki doktor o kızdan gelene ekstra indirim yapma sözü vermiş (instagram olmayan zamanın influencerleri), o kadar çok kişi peşpeşe burnunu yaptırıp yirmi günlük raporları alırdı ki
işler aksardi, supervizor toplantıda laf etmek zorunda kalmıştı, arkadaşlar hepiniz çok güzelsiniz gerçekten ihtiyacınız yok diye
Yani o dönem hiç gormedigim kadar ameliyatlı burun gördüm, ilk aşamada istenenden daha kalkık olmasına ve odemden şiş olmasına rağmen gayet de güzeldi.
Kendi eş dost çevremden de çok yaptıran vardı (ekonomi bu kadar iğrenç değilken). Onlardan da cirkinlesene ben denk gelmedim açıkçası
valla İYİKİİİ İYİKİİ İYİKİİİİ yaptırmışım. Kör testere ile burnumu doğrayacaklarını bilsem yine yaptırırım . Ha tam manası ile istediğim gibi olmadı 2. revizyonu düşünüyorum ve koku alma duyum ameliyattan + covidden sonra baya gitti lakin o eski halimden bin kat iyiyim. Güzelliğime güzellik geldi maşşşallahhhhiç korkmayın. Estetik iyidir
![]()
Eski burnunuz ne kadar kötüyse artıkvalla İYİKİİİ İYİKİİ İYİKİİİİ yaptırmışım. Kör testere ile burnumu doğrayacaklarını bilsem yine yaptırırım . Ha tam manası ile istediğim gibi olmadı 2. revizyonu düşünüyorum ve koku alma duyum ameliyattan + covidden sonra baya gitti lakin o eski halimden bin kat iyiyim. Güzelliğime güzellik geldi maşşşallahhhhiç korkmayın. Estetik iyidir
![]()
Aşırı bir kötülüğü yoktu ama büyüktü ve sevmiyordum ikinci olarak ben dış görüntüme çok takıntılı birisiyim güzelliğim benim için çok önemlidir yani beğenmediğim birşey olursa kendimde bu beni aşağı çeker. o açıdan asla ama asla pişman olmadımEski burnunuz ne kadar kötüyse artıkkör testere almiyim ben ... Ama haklisiniz burun çok kötüyse kaybedilecek hicbir şey yok ama biraz gideri varsa ve kötü olursa o büyük sikinti
çok iyi bir tespitBence hayalleri kırılanlar buralara gelip yorum yazıyor. Mutlu olanlar ise başları dik, burunları havada, hayatlarına devam ediyor.