• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi koca yoktur.

Daha önceki sayfalarda yazdım canım Sayfa 8 de benim eşimle ilgili problemlerimiz var..

hippotalamus hippotalamus şimdi anladım. sorularımın cevabı niteliğinde yazmışsınız 8'de.
boşandığında da bu hesap verme durumu değişmicek, boşanmış bir kadın! olarak -topluma göre- daha çok kısıtlanacaksın.
hesap vereceğin hep birileri olacak çevrende. mesleğin var mı? çalışıp oğluna ve kendine bakabilecek misin? Birilerinin desteğiyle nereye kadar? Annen de ayrılınca size bakacak birileri var mı? Oğlunun geleceği.

ayrıl ya da ayrılma diyemicem, eşinin rahatsız olduğun noktalarını törpülemeye çalış. farklı yöntemler bulmaya, onu iyilikle yönlendirmeye çalışsan. yani çoğu erkekte şikayet edilen durumlar bunlar.
yalnızlığı eşine tercih edebilecek misin? tekrar evlenebilirsin tabi ama çocuk da varmış .. :KK51:
benim de bir oğlum var. o olduktan sonra sabır sınırlarım değişti elimde olmadan. beni mutlu görmesi herşeye bedel.

Ben de bir kitapta şöyle okumuştum. Doğru kişi veya yanlış kişi diye birşey yoktur. Önemli olan davranışların doğru olmasıdır. Örneğin doğru kişiye yanlış davranır, damarına basarsan o kişi artık yanlış kişi olur. Yanlış kişi diye tanımadığın kişiyi de doğru davranışlarla doğru kişiye çevirebilirsin. Ben bu görüşe büyük ölçüde katiliyorum. Uçuk bir hatası olmadığı sürece eşlerin birbirini tolere etmesi gerektiğini düşünüyorum. İnsan yeri geliyor öz annesiyle, öz kardeşiyle geçinemiyor. Eşimizle de %100 uymamiz beklenemez. Birbirimizin kırmızı çizgilerini asmadigimiz surece birbirimizi idare edebilmeliyiz...

:KK51:

iyilik vasfı insan üzerinden gitmez mi? yani biri iyi bi insansa iyi kocadır. karakter olarak iyi diyemediğiniz biri ile evlenip iyi koca olmasını umduysanız yanılmışsınız. oraya imzayı atınca sihirli değnek değmiyor ki bu adamlara. neyse o işte.

yok wallaha hepsi aynı bence, diyorlar ya erkeklerin köküne kıbrıt suyu veya al bırını vur ötekıne, aynı hepsı bana kalırsa.

yani uc asagı bes yukarı bırının bır kötu ozellıgı varsa dıgerının de baska kötu ozellıgı vardır.

senınkısı mesela cok hırçındır da dıgerı de acayıp pintıdır, veya bırı ne bıleyım lafıyla döver de dıgerı de bır yuzunu güldurmez, bılemıorum bence hepsı aynı annen haklı bır de genc kadını rahat bırakmazlar yani cok zor bana kalırsa bekar olmak bıle zordu bosanmıs kadın olmak daha zordur.
hani hıc yurumuyorsa baya kötü esım dıyorsan bosan tabı ama ayakta durman gerekecek evıne cocuklarına bakıcaksın tek basına, sarkan sulanan olucak göruseyım dıyeceksın belkı olur gorüşeceksın belkı kac erkekle olmayacak bakıcaksın bu daha bıle ıyıydı dıyceksın bunu sevıyorsan dıgerlerınden bırını sevemıyceksın belkı ıyı olucaklar ama gönlun gıtmeyecek, bır yıgın iş. bence bıraz anlasıyor bıraz sevıyorsan zaten kac yıllık evlısın cocuklarınız da var bence annenı dınle yani o senı bırakmadıktan sonra bırakma. veya ıyıce kötu durumda degılsenız ayrılmana gerek yok. ama burdakı sayfa sayfa yazıları da okumak ıstıyorum okumadan cevap yazdım. kafan atarsa da bosanırsın gercı onun da bır krıterı yok veya aldatırsa veya döverse artık sana en agır ne gelıyorsa katlanılmazsa dakıka bekleme tabıkıde.

Eşime bir de laf etsem sen dizilerdeki gibi koca istiyorsun diye söylenir. Onlar kim sen kim? Benim favorim Adnan Ziyagil :rolleyes: valla yalısında holdinginde gözüm yok.. çok merhametli çok anlayışlı. .

Eşime bir de laf etsem sen dizilerdeki gibi koca istiyorsun diye söylenir. Onlar kim sen kim? Benim favorim Adnan Ziyagil :rolleyes: valla yalısında holdinginde gözüm yok.. çok merhametli çok anlayışlı. .

Adnan ziyagil dedin de aklıma geldi, dün instagramda bırıne bakıyordum cok havalı ama yuzu baya asık bır kadın vardı gozlugune sacına falan baktım ne guzeldi sonra proflıne baktım bır tane cocugu olmus 5 yasında falan, kadın genc, en cok 30 yasında. esını gorsen 65 falan, öf ya babasıyla da resmını koymus babası belkı daha genc gorunuyor. yani yuzu o kadar asık ki kadının ama ustunde hep dunya markası urunler, pırlantalar gırla gidiyor zaten cok ıyı super zengın ama bedelı var işte, adam yaslı ve belkı muhtemelen mutlu da etmıyor kadının yuzunden düşen bın parça..
benım de yuzumden düşen bın parça kendıme de cok benzettım, benım esım yaslı da degıl ama gel gör ki aynı, neyse yani ben boyle yapısan tıplerdenım o yuzden sılkelenip atılıncaya dek belkı bırakmam dıyorum sevıyorum da tabıkı tamam dört dörtluk degıl ama kımse degıl, o kadın da oyle dıyor gıbı gorunuyor kı yuzu o kadar asık olmasına ragmen mutsuzluk fıskırmasına ragmen evli. Ama eşi bir adnan zıyagil resmen.

Saygı,sevgi olduktan sonra herşey olur . .
Önemli olan bunlar . .
Kimse mükemmel değildir . .

Bu kişinin iyilikten ne anladığına bağlı. Kusursuz insan yoktur. Kocam mükemmel diyen kadının ya kriterleri düşüktür, ya aza kanaat ediyordur, ya daha iyisini görmemiştir, yada artistir millete hava atacaktır...

Velhasıl mükemmel insan yoktur. Annen kısmen doğru söylemiş.

Var babam var mesela.. kardeslerim var.. ama dort dortluk insan yokki zaten.. sevgiliminde iyi bir es olacagini dusunuyorum.. mukemmel'mi hayir ama iyi yonleri kotu yonlerinden daha fazla oldugu icin, onunla bir gelecek kurmak istiyorum Insallah.. dort dortluk es yoktur ... var diyenlerede inanmam..

Zekzek hanım, favori koca seçtiğiniz Adnan Ziyagil , karısı Bihter'e tecavüz etmişti. Buna iyi diyorsanız neye kötü dediniz ?
Ya ben birazda şaka yapmıştım aslında ama yani Bihter in yaptıklarından sonra o kısma takılamıcam..

tabi ki varr o hooo bir sürü en başta benim eşim.Allah razı olsun ondan Dünya ya yeniden gelsem yine onunla evlenirdim.Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.Biz hanımlar olarak ta iyi eşler olmak için çalışmalı,araştırmalı kendimize bakmalı,spor yapmalı ve eşimize herzaman destek olmalıyız.Ancak duayı da elden bırakmamlıyız Rabbim evliliğinizi iyiye çevirsin inşallah .Çocuklarına ve size saygısıszlığı yoksa ,maddi açıdan sıkıntı yaşamıyorsanız,dayağı yoksa ,evine bakıyorsa sabretmelisiniz çünkü sonrası daha kötü oluyor.Çocuklarınızın yanında da lütfen tartışmayın

Back
X