iyi koca yoktur.

Sizin sorunlarınız başka bir boyutta artık.Bence siz kendinize sorun özgürlük mü evlilik mi diye..Benim eşimde kıskançtır ama asla beni kısıtlamaz oraya gitme buraya gitme diye..Sadece kıyafet konusunda anlaşamayız o kadar..Ama aşırı kıskançlık zor yani..Allah yardımcınız olsun.

Bu arada bigün ayrılırsam evlenmek istemem.. çocuklarımla mutlu olmak istiyorum sadece..

İyi olmanın sonu yok kimse dört dörtlük değil.
Ve şundan çok eminim;
Hiçkimse aynı anda iyi eş, iyi dost, iyi arkadaş, iyi ebeveyn olamaz.

Aldatılan kadın, aldatılmayan kadın yok diyor.
Kocası kötü olan kadın iyi koca var mı diyor.
Bunlar sağlıksız düşünceler.
Senin için iyi koca nedir?
Kimse mükemmel değil, herkesin iyi kötü huyları özellikleri vardır. Tanıdığım herkesin iyi de kötü de huyları var. Önemli olan ne kadar tahammül edilebilir olduğu ve senin kocandan beklentilerin.
Kimine göre iyi koca bir başkasına göre kötü olabilir. Birinin sosyal hayatı cinsel hayatı ev içi iletişimi diğeri için kabus olabilir.
İki taraf uyumluysa eş iyidir. Biz tencere kapak gibiyiz.
Eşler birbirini törpülüyor yıllar içinde kimsenin evlenmeden önceki gibi kaldığını düşünmüyorum. Zaman ve yaşanmışlıklar insanı değiştiriyor.

kadınların kaderi işte boşanıp herkesin bıdıbıdısını çekeceğime
sadece kocamınkini çekerim mantığı
bize iyi işler ekonomik özgürlük şart her kadına evlenmeden once ilk peşinden koşmamız gereken bu

Benim eşim bazen çok ilgisiz , uzak , ve aksi oluyor, o dönemleri olmasa bana başka kötü huyu yok gibi geliyor, görmüyorum belki de, ama birşeye canı sıkılıp öyle davrandığı dönemler evlendiğime pişman oluyorum, bizde 10 yıllık evliyiz . Bu kadar aksiliğine rağmen seviyorum onu.
Kusursuz insan yoktur, sanırım iki kişinin birbirini hoş tutması, iyi geçinmesiyle yürüyor evlilik, bazı kırmızı çizgilerin dışında tabi(aldatma,şiddet gibi)

Canım ne kusursuz erkek vardır nede kusursuz bayan karşı taraftan ne bekledıginle alakalı bizler hata yapmıyomuyuz elbette yapıyoruz ama mutlu. Olmak istiyorsan beklentilerini minimuma indir benim kocamda gerçekten çok iyidir allah razı olsun bi dediğımi iki etmez gündüz ben bebeğe bakıyorm yoruluyorm diye gece o bakar sağolsun merhamet ve vicdan olduktan snra aşılmıcak sorun yok bence...

Çocuklarını en çok seven baba bile boşandığında sanki çocuklarından da boşanmış gibi oluyor.
Mutlaka istisnalar vardır lakin benim uzun dönem de edindiğim gözlemim bu yönde.

Güçlü ol yapabilirsin, kendine güven boşan, diyemiyorum. Bu cümleleri anne babaya değil çocuklara söylemek gerek biliyorum.
Boşanmış anne baba çocuğu olarak çok çok bir süreç çocuklar için...

Şirret fesat saygısız egoist değilim :) ama kocam iyidir :) valla değilim bak :)
Otur deyince oturan tiplerdende değil ama kocam,yokmu kötü yönü vardır elbet ama idare ediyoruz. Genele bakınca iyidir,duyduklarıma baktıkça çok şükür diyorum :)

İyi koca var tabiki ama beklentilerin çok yüksek olmaması , iyi gün kötü günde diye söz verip evleniyorsak aslında o laf iyi yönleriyle kötü yönleriyle diye olmalıydı bence. Çünkü kimi koca cimri kimi koca inatçı kimi koca dağınık kimisi kufurbaz vs. Bi suru kötü değişik yanları vardır ama en önemlisi bence şu zamanda sadakat gözü dışarda olmaması, çocukları varsa onlara duskun olması , evini eksik etmemesi. Her zaman halimize sukretmeyi bilmeliyiz biz kadınlarda bence.

Mesela benim eşim normalde dünya iyisidir ama biseye kızdığı zaman evi yıkar döker , kufurler yagdirir. Çok dağınıktır , dikdatordur hep onun lafi geçsin ister lafinin ustune laf soyletmez daha birçok kötü yanı var ama napiyim onun huyları bu iyi yanları da çok olduğu için ben bunları görmemezlikten geliyorum. Bu kötü huyları onu kötü bir koca yapmıyor benim gözümde . Aslinda bu iyi yada kötü koca kavramından ne anladigimiza ve senin beklentilerinin ne olduğuna da çok bağlı. Her kadının istekleri farklı çünkü..

Aslında bu konu kimin karşıdakinin neyini tolere edip edemediğine göre değişir. Birine göre çekilemeyecek dert diğerine göre görünmez bile olabilir. Konu sahibi burda kıstas sensin,ahali değil. Allah yardımcın olsun

Kime göre?neye göre sorusunu sevmem ama tam da böyle bir sorunun cevabı....Olması gerekenle- iyi kavramını karıştırdığımız için herkese göre değişir soru cevabı...........

Benim eşim iyi ya çok şükür. Kendi yemez yedirir giymez giydirir. Her isteğimi elinden geldiğinden fazlasıyla yapmaya çalışır. Onu kıskanç zannederdim ama mesela fotoğraf kulübünün gezilerine tek yollardı. Tek sorun evde olduğu sürece bilgisayar oyunu oynuyor. Onun da kimseye zararı yok istediğim zaman bırakıyor. Evde dizimin dibinde oynasın işte

Benim beklentim orta karar romantik olması.. gel hadi bi tur atmaya gidelim demesi.. benimle birlikte güler yüzle sohbet etmesi. Dışarda bir şey beğenirsem alalım mı diye ısrar etmesi yada bana çaktırmadan alması.. en azından minibüse binip avm ye gitmek.. herşeyi sormak zorunda olmamak.. ben sana güveniyorum kararlarını sana bırakıyorum demek.. çok mu şey istiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…