• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi koca yoktur.

Simdi baskalarinin mutlu evliligini, "iyi koca"si oldugunu duyunca iyice bilenmeyecek misin esine? Veya baskasinin esinin iyi olmasi, mutlu evliligi olmasi ne katacak sana? Daha mutsuz evliliklerden bahsedilirse ne degisecek? Problemlerini ne ise onu anlatsan daha iyi olmaz mi? Belki bi yol yontem gosterilir burda..

Aslinda iyilikte göreceli bir kavram.. Kimisi kocam dizimin dibinde otursun aksam arklariyla disari cikmasin der.. Adam disari cikinca ortalik ayaga kalkar..

Kimisi kocam bunaltiyor ev kusu oldu disari ciksa da nefes alayim der.. Adam disari cikinca kadin evde zil takip oynar..

Simdi baskalarinin mutlu evliligini, "iyi koca"si oldugunu duyunca iyice bilenmeyecek misin esine? Veya baskasinin esinin iyi olmasi, mutlu evliligi olmasi ne katacak sana? Daha mutsuz evliliklerden bahsedilirse ne degisecek? Problemlerini ne ise onu anlatsan daha iyi olmaz mi? Belki bi yol yontem gosterilir burda..
Diğer mesajlarda yazdım canım. . Bizim ailede daha bekar kızlar var ve korkudan evlenmiyorlar :kızgın:

Var bana göre dünyanın en ıyı en mükemmel kocası benm kocam tek kotu huyu benı yalnız evden bıle dışarı cıkarmaması

Olmaz mi canim var tabi ki, ama nerde fesat, sirret, saygisiz, sevgisiz, egoist kadinlar var iste iyi kocalarda onlarda :)

Benim burda kac tane 'arkadasim' var, calisiyorum diye yemek yapmayan, cocugum var diye calismayan, evi temizlememek icin fazla mesaiye kalan, disari cikacaksan gömleklerini ütülemeden cikamazsin diyen. Oooo daha sayarim bunlari, ve onlarin kocalari karilarinin agizlarinin icine bakiyorlar resmen. Ottur dese otturacak kalk dese kalkacaklar o sekilde
Vallahi billahi bu sözün altına imzamı atarım

Tam kknin kocişlerini övmelik konu :KK70: özgürsünüz kocişciler

Bence tamamen göreceli kavram. Herşeye evet diyen hükümdarlık altına giren bir kadınsanız evliliğiniz her türlü mükemmel olur. Ama azıcık özgür, güçlü olmaya çalışsanız erkekler zırlamaya ve ego yapmaya başlar. Açık ve net. Kimse alınmasın

Bana göre iyiden ziyade akıllı koca vardır. Hanımına emir değil ricada bulunan, değer verdiğinde değer alacağını bilen, kıskandıracak hareketlerden kaçınan, bir yemek sonrasi ellerine sağlık çok güzel olmuş dediğinde daha özenli sofralar kurulacağını bilen, kadından parayı esirgemediģinde bunun kendisine güzellik ve şıklık olarak geriye döneceğini bilen, çocukların bakımında hanımına yardımcı olduğunda kalan zamanın kendisine kalacagini bilen....diye uzar gider....

Var bana göre dünyanın en ıyı en mükemmel kocası benm kocam tek kotu huyu benı yalnız evden bıle dışarı cıkarmaması
İşte benimki de beni evden çıkarmaz tek başıma.. hadi buna razı oldum ama madem sen sürekli gezdir beni.. benim gibi özgürlüğüne düşkün biri için büyük fedakarlık.. senden de karşılığını görim dimi?

Evet ayrılmak eminim çok zordur.yani evlilik çıkmaza girdiyse çözülemez sorunlar varsa dusunulecek birşey.eger sorunların çok büyük değilse çözme yoluna git ayrılmayı dusunme.ama cozulemiyorsa da böyle mutsuzsan ayrıldıktan sonraki sorunlar daha kolay gelecekse ayrılmayı dusunebilirsin

İyi koca göreceliymiş. Hep beraber gördük. Bemi tek dışarı salmıyor ama kocam dünyanın en mükemmel diyen insanı var. Mesela bende olsa öyle bişey diğer özellikleri silinir gözümde özgürlüğüme düşkünüm çünkü. Yapma etme kelimesini sevmiyorum

Boşanacak kadar yaşadığınız sorunlar nedir? Ona göre ayrılmalısın ya da abartıyorsun bunlar hallolur diyebiliriz.

Canım hayatım 6 sen boyunca boşansam mı boşanmasam mı gitgeli içinde geçti.. baktım boşanamıyorum bari çok istediğim ikinci çocuğu yapim dedim. Çocuklarımla mutlu oluyorum. Onları en iyi şekilde yetiştirmek istiyorum. Örnek birer eş örnek birer birey olsunlar istiyorum. Her çocuk sahibi olanın evliliği dört dörtlük mü?
hic kimse dört dörtlük degil. ama bosanmaya hic düsünmedim esim cok iyi biri benden iyi;) hani aciklamamamisin ne tür problemin oldugunu

Mesela benim eşim normalde dünya iyisidir ama biseye kızdığı zaman evi yıkar döker , kufurler yagdirir. Çok dağınıktır , dikdatordur hep onun lafi geçsin ister lafinin ustune laf soyletmez daha birçok kötü yanı var ama napiyim onun huyları bu iyi yanları da çok olduğu için ben bunları görmemezlikten geliyorum. Bu kötü huyları onu kötü bir koca yapmıyor benim gözümde . Aslinda bu iyi yada kötü koca kavramından ne anladigimiza ve senin beklentilerinin ne olduğuna da çok bağlı. Her kadının istekleri farklı çünkü..
Iyi insan sinirlendiğinde öfkesini kontrol edendir...o yüzden sizinki malesef iyi kategorisine girmiyor...zaten insanın gercek yüzü sinirlendiğinde belli olmazmi ki...

iki çocuğunuz var..yazık degilmi onlara..siz ayrilirsaniz onların psikolojisi ne olacak..ortada öyle boşanmayi dusundurecek bişey göremedim...iyi koca olsa ne olcakki.. Boşanip tekrar evlenince ya daha kötüsü olursa...boşver bu düşünceleri güzel güzel otur aileni dağıtma..

Olmaz olurmu buda insan mı dediğim tüm kadınların kocaları mükemmel canım...erkekleri ne kadar alttan alıp şımartırsan o kdr kötü oluyorlar. Biraz çekeceksin kmdini he he he sensin yerine yyeter demesini bilcen valla

Eşimle 8 yılı geçti evliyiz. 2 çocuğumuz var. Maddi olarak ta fazla bir sıkıntımız yok şükür. .kv kb ile de aram iyi.. her konuda bize destekler sağolsunlar. Ha kötü yönleri yok mu var ama idare ediyoruz.

Şimdi sorum şu.. bize şimdiye kadar yani ailemizin kadınlarına hiç iyi eş düşmedi desem yeridir. Şimdi açıklama yapmak istemiyorum ve hepimiz gurbetteyiz. Hiç birimiz aynı şehirde değiliz. Bizde eşimle pek anlaşamıyoruz. Bikaç kez boşanma aşamasından döndük ve hala aklımın bir köşesinde bu düşünce maalesef var. Ailemde gerçekten kararlı olursam arkamda olur ki zamanında oldular. Ama annem boşanma lafın duyunca başlıyor saymaya: kızım boşanmak kolay değil,iyi koca yok. .bize zaten iyisi denk gelmez..2 çocuğun var, maddi durumunuz iyi, eşin evine sahip çıkıyor, çocuklarını çok seviyor, ailesine karşı sizi ezdirmiyor diye eşimin iyi yönlerini saymaya başlıyor.. aslında o da benim için bazı konularda üzülüyor ama boşanırsam daha kötü bir hayatın beni beklediğini, aile büyüklerinn her konuda hayatıma karışmayı kendilerine hak olarak göreceğini biliyor. Bu arada annemde babamdan 30 yılın sonunda boşanma kararı almak üzere. . Zaten kaç yıldır aynı evde iki yabancı olarak yaşıyorlar babamla. Hepimiz annemin yanındayız..

Şimdi size soruyorum iyi koca yok mu gerçekten?
Valla bnm eşimde iyi aslında annesi saolsun cok baskı yapmıs kücükken hala da yapmaya calısıyo ama bnmle iyi Allaha sükür bnmle cocuk gibi ilgileniyo .bi de bizde söyle bişey var kadın hep alttan alır.cevap vermez.bilmiyorlar ki hersey karsılıklı.beterin beteri var be gülüm.kötü alıskanlıgı karı kız ayagı yoksa iyi ol hep alttan al.dayakta yemiyorsan gecinmeye bak .bnde cok sıkıntı yasadm bosanmann eşignden döndük

Back
X