- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi hippotalamus
:)Çok yaşa emi ne güldüm![]()
sende çok ve mutlu yaşa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Çok yaşa emi ne güldüm![]()
Sizin evin işini kim yapıyor merak ettim.
Gittik ki.. hemde farklı zamanlarda iki farklı doktora. . İlaçta kullandı ama kafa yapısı değişmedikten sonra bir işe yaramadı. Şimdi konu dine gider diye yazmak istemedim ama şöyle aklıyor kendini dinde kocaya itaat etmek gerekir ya işte bunu kullanıyor. Terapist nerden bilcek bizim aile yapımızı diyor..Peki aile danışmanlarına gitseniz? Durumunuzda var, bütün sorunlarınız terapi şeklinde düzenli olrak anlatırsınız hepsi çözüme kavuşabilir. Ben bu şekilde eşine tekrar aşık olabilen insanları bile okudum. Eşinizin size davranışları yeniden öğretilir ona ne bileyim genelde işe yarıyor. Bence boşanmayı göze alacaksanız önce bunu bir deneyin.
Kulp demesekde gercekler desek..ayrica seninle beraber bir arkadaşa yazdim. Ben eşimi övmedim çünkü gerek duymuyorum...hint veya değil sanırım sadece beni ilgilendiriyor bu durum senin bilmene gerek yok. Dikkat edin kabullendiginiz ve iyi diye adlandırdığıniz bu durum bir gün canınızi yakmasın...sizde haklısınız öyle erkekler nedense cok seviliyor.Bence yazının sonlarını iyi oku iyi kötü eş her kadına gore değişir yazmisim demek ki ben bu huyunu tolere edebiliyorum. Bana gore iyi başkalarına gore degil. Bu herkes için geçerli herkesin yazdığına bi kulp bulmussunda seninki Hint kumaşı galiba..
Ona bakarsan dinde mantıksız kocaya itaat de yok, küfür asla yok, şiddet asla yok. Ama dini işine geldiği gibi yoranlardan o da demek ki. Alıştık onlara fazlasyla var malesef. O zaman bir hocaya götür dinden yaklaşsın ona veya Kurandan Peygamberin yaşantısından bölümler oku görsün onun yaşadığı din miymiş.Gittik ki.. hemde farklı zamanlarda iki farklı doktora. . İlaçta kullandı ama kafa yapısı değişmedikten sonra bir işe yaramadı. Şimdi konu dine gider diye yazmak istemedim ama şöyle aklıyor kendini dinde kocaya itaat etmek gerekir ya işte bunu kullanıyor. Terapist nerden bilcek bizim aile yapımızı diyor..
Döven sinirlenip ortalığı dağıtan hakaret eden birde eve kapatan bütün kocalar iyi ve mükemmel diğerleri sümsük kocisler...şu benciler hava atacam diye kötüyü iyi diye yutturmalari yokmu vallahi enterasanşurda iyi iyi diye övdüğünüz adamları bedava verseniz almayacak kadınlar var yahu
millet meğer nasıl evlerde ne tiplerle yaşıyor da yuva sanıyoruz![]()
Harikasin ya hic bu acidan dusunmedim ,benimkide evde oldugu donemlerde surekli oyunda bazen cok kiziyorum.ama onun disinda super bi koca![]()
ben gördüm. hatta abartılı bi mutluluk.tabiki vardır, anneniz sizin için endişeleniyor o yüzden böyle konuşuyor. tabiki şuda var bir adamın herşeyi iyidir ama sizin içiniz geçmiştir buda sizi etkiler, daha iyisini bulurum diye düşünüyorsanız 2 evliliklerde falan çok mutlu olanı görmedim geneli mantık evliligi oluyo.
var çok şükür benim eşim nedenmi ben ailemi çok erken kaybettim daha 6 yaşındaydım dayım aldı beni yengem istemedi sonra yurda verdi dayım beni çok zor yanlız ve ailesiz olmak orda 12 yıl kaldım okudum meslek sahibi oldum snra eşimle tanıştım yurdun elektironik lerini yapıyordu benden 16 yaş büyüktü ve ben dalga geçiyordum neler yapyım neler garibime ve evlendik tek başımıza kaynanamın hakaretleri beni istemmesi hepsini sineye çektim eşim beni hep korudu ve sevdi yani demek istediğim gerçekten var belki dedim ailemin olmadığı içinmi bana böyle davranıyor yok hayır benim en büyük sansım eşim ne olur sende eşine sans ver yani evini kendini değister hareket renk kat ayrılmak en son care olmalı biraz sabır güzel olur inşallahhhh herşeyEşimle 8 yılı geçti evliyiz. 2 çocuğumuz var. Maddi olarak ta fazla bir sıkıntımız yok şükür. .kv kb ile de aram iyi.. her konuda bize destekler sağolsunlar. Ha kötü yönleri yok mu var ama idare ediyoruz.
Şimdi sorum şu.. bize şimdiye kadar yani ailemizin kadınlarına hiç iyi eş düşmedi desem yeridir. Şimdi açıklama yapmak istemiyorum ve hepimiz gurbetteyiz. Hiç birimiz aynı şehirde değiliz. Bizde eşimle pek anlaşamıyoruz. Bikaç kez boşanma aşamasından döndük ve hala aklımın bir köşesinde bu düşünce maalesef var. Ailemde gerçekten kararlı olursam arkamda olur ki zamanında oldular. Ama annem boşanma lafın duyunca başlıyor saymaya: kızım boşanmak kolay değil,iyi koca yok. .bize zaten iyisi denk gelmez..2 çocuğun var, maddi durumunuz iyi, eşin evine sahip çıkıyor, çocuklarını çok seviyor, ailesine karşı sizi ezdirmiyor diye eşimin iyi yönlerini saymaya başlıyor.. aslında o da benim için bazı konularda üzülüyor ama boşanırsam daha kötü bir hayatın beni beklediğini, aile büyüklerinn her konuda hayatıma karışmayı kendilerine hak olarak göreceğini biliyor. Bu arada annemde babamdan 30 yılın sonunda boşanma kararı almak üzere. . Zaten kaç yıldır aynı evde iki yabancı olarak yaşıyorlar babamla. Hepimiz annemin yanındayız..
Şimdi size soruyorum iyi koca yok mu gerçekten?
ben gördüm. hatta abartılı bi mutluluk.
görümcemın eşi :=) evın her işini yapar, çocuga bakar, işine gider..
daha neler neler..