- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.652
- 798
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Aynen ya bak dimi kendine sıkıntı stres yapmaki yaşlanma yanihah onu diyecektim, biz de güya birliktelik bozulmuyor da ilişkiler çok mu sağlıklı ?
gelinler hep kv den şikayetçi, kv ler istedikleri ilgiyi görmedikleri için hep şikayetçi.
yani kimse memnun değil.
saygılı ilişki kurma becerimiz yok bence.
hadi çocuk yapından, isteyince çat kapı gelirime kadar geniş bir yelpazede mutsuz aile ilişkileri var.
bizde hemen yaşlanalım da çocuklar işimizi gücümüzü halletsin kafası hakim.
e kendine iyi bak, sağlıklı bir yaşlı ol, kendi işlerini hallet.
elbette kimse zorlandığı zamanlarda anasını babasını bırakmaz ama yahu 60ı geçtim 70 bile genç bir yaş artık.
dsö gençlik-yaşlılık tanımlarını değiştirdi.
ama hala 60ı geçince ben yaşlıyım bana bakın moduna geçiyor insanlar.
Her şey maddiyat değildir. Her şeyi alır yaparsın ama arkasından konuşursun onda da yaptığın iyiliklerin anlamını bilmezler . Ya söylediklerinizden farklı bir şeyler var ya da oğulları da gelinleri de nankör .Merhaba herkese,başlıktaki kv ben degilim cok sevdigim komsu ablam.iki oglu var evli.Bir de kizi var daha kucuk o okuyor.Oğullarini okuttular,düğünlerini yaptilar,evlerini aldilar,arabalarini aldilar ogullarina.Komsum gercekten cok iyi bir insan ,eşi de öyle.Maddi ,manevi yanlarinda oldular cocuklarinin her daim ben sahitim.Evlerine tabiri yerindeyse destursuz girmediler,karismadilar.Komsum torunlari icin de cok buyuk fedakarliklar yapti,lohusaliklarinda evini acti, bakti etti gelinlerini.Hatta hastane ücretlerine varana dek ödedi.Halen cocuklarinin en ufak bir sıkıntılarinda arkalarindalar.iki oglu da severek evlendi vs.iyi ,güzel diyeceksiniz buraya kadar da ,kendisi onlardan birakin ayni seyleri ,bir yemek daveti bile görmedi.Bir tane gelini dahi buyrun bu gece bize yemege gelin diye davet bile etmezler.Ayda bir eşleri ile 1saat ugrarlar komsuma o da belki! Yerler icerler,bir tane bardak kaldirmadan giderler evlerine. Hep hizmet etti komsum onlara oysa.Bazen diyorum ona,benim senin gibi bir kv m olsaydi,evime geldiginde nereye otutturacagimi sasirirdim diye...cocuklari dert,sikinti oldugu zaman arar ,normalde ,iyi günde aramaz.Cok üzülüyor kendisi ,neden ikisi de böyle oldu diye...sizce komsum nerde hata yapmis olabilir? Hep kötü kv ler elestiriliyor burda,iyi kv olunca da sevilmiyor bu kv ler.Bu kv lerin kaderi mi? Komsum icin soruyorum,siz ne dersiniz? Okuyucam ona yorumlari.Cok tesekkurler simdiden.
Aynen ya bak dimi kendine sıkıntı stres yapmaki yaşlanma yani
Bu tipler yemez içmez biriktirirler evlerinde tonlarca şey eksiktir hep çocuklar içindir
Çocuklar içinse hep bi rahat bırak o zaman gelinden dem vurma yani
Çocuk onu anne babanın göreviymiş gibi görüyo bi süre sonra
halbuki fazlaysa verilir fazla varsa yapılır
Yaşlanınca gelin bana bakar mantığında olmak ne kadar yanlış
O kızda kv baksın diye evlenmedi
Çok kötürüm olunur evlatlar birleşip bi çaresine bakarlar elbet
Teşekkür ederim canım benimTam duvar yazısı olmuş bu
Aynen paylaşıyorum.
Kayınvalide olunca en iyi kadının içinden bile canavar çıkıyor.iyi kayınvalide yoktur iyi rol yapan kayınvalide vardır.Tecrubeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?