İyi mi kötü mü çözemedim

Maalesef bekarken yüzlerine bakmadıkları hatta evlendirip kurtulalım dedikleri serseri oğulları evlenince aslan oğlum paşa oğlum oluyor erkeklerde çocukken görmedikleri sevgiyi görmeye başlayınca ailesi çok kıymetli oluyor..eş falan görmüyor gözleri
Ailesinin evlensin de kurtulayım dediği serseri oğullarıyla evlenmezseniz belki şu anki rahatsızlıklarınızı yaşamıyor olurdunuz 🤷‍♀️

Ailesinin evlensin de kurtulayım dediği serseri oğullarıyla evlenmezseniz belki şu anki rahatsızlıklarınızı yaşamıyor olurdunuz 🤷‍♀️
Bunu nereden bilebilir ki bir insan...evlenmeden kimse kimseyi tanıyamaz...sadece kendim için yazmadım bu durumda olan bir çok kadın var maalesef...evlenmeden önce iyi aile çocuğu evlendikten sonra çıkıyor gerçek yüzleri...birçoğu boşanıyor bazıları sabrediyor ...bazıları evet değiştirebiliyor durumu bazılarıysa çaresiz...zor gerçekten

Bunu nereden bilebilir ki bir insan...evlenmeden kimse kimseyi tanıyamaz...sadece kendim için yazmadım bu durumda olan bir çok kadın var maalesef...evlenmeden önce iyi aile çocuğu evlendikten sonra çıkıyor gerçek yüzleri...birçoğu boşanıyor bazıları sabrediyor ...bazıları evet değiştirebiliyor durumu bazılarıysa çaresiz...zor gerçekten
Bu tartışmayı geçen başkasıyla yapmıştık çok uzatmak istemiyorum o yüzden
Bana evlenmeden hiç tanınmıyor lafı çok anlamsız geliyor
İnsan insanı illa ki tanıyor evlenmeden de sadece evlenince daha iyi tanıyorsunuz
İnsan yeri geliyor sadece işte görüşmesine rağmen iş arkadaşını tanıyor yani
Mesela evlenmeden önce kaba değilmiş gibi yapan biri mutlaka bir yerde açık verir
Tanıma sürecini çok yanlış değerlendiriyor kandırıldığını düşünen kadınlar bence
Kimi de değiştiririm umuduyla evleniyor
O daha acı

İnsan insanı illa ki tanıyor evlenmeden de sadece evlenince daha iyi tanıyorsunuz
Mesela evlenmeden önce kaba değilmiş gibi yapan biri mutlaka bir yerde açık verir
Tanıma sürecini çok yanlış değerlendiriyor kandırıldığını düşünen kadınlar bence
Kimi de değiştiririm umuduyla

ha aşk evliliği çıkma dönemi varsa o ayrı az çok tanırsın ama görücü usülüyle evlenenler ...yada farklı şehirlerde yaşayan nişanlılar birbirlerini çokta tanıma fırsatı bulamazlar.... bu açık...boşanmaların çoğuda bu yüzden değilmi zaten... Ha şuda var bir kadın 25 yaş veya üstüdür oturmuştur kişiliği insanları az çok tanır ama 20 yaşında evlenen kız önünü ardını düşünmez sadece aşığım evleneyim diye bakar...mesela ben 37 yaşındayım karşımdaki insanı çatal tutuşundan yolda yürümesinden analiz edebiliyorum....ama bu yaşın verdiği yada hayatın verdiği tecrübe ...20 yaşındaki bir genç kız bunu çokta çözemez

Kimi de değiştiririm umuduyla evleniyor
O daha acı
Kesinlikle haklısınız.
Basbaya da tanıyorlar da evlenince değişir sanıyorlar. Ha yine mi değişmedi
bi de Çocuk yapıveriyorlar baba olunca değişir sanıyorlar.
Ondan sonra da boşanmak istiyorum ama çocugumun babasız büyümesini istemiyorum napmalıyım diye konu açıyorlar.

Kesinlikle haklısınız.
Basbaya da tanıyorlar da evlenince değişir sanıyorlar. Ha yine mi değişmedi
bi de Çocuk yapıveriyorlar baba olunca değişir sanıyorlar.
Ondan sonra da boşanmak istiyorum ama çocugumun babasız büyümesini istemiyorum napmalıyım diye konu açıyorlar.
Ayrılmaya cesaretleri yok veya hırs yapıyorlar sanırım bir yerden sonra evlenme işini
İyi bahane oluyor yani dediğiniz gibi çocuk işi

Maalesef bekarken yüzlerine bakmadıkları hatta evlendirip kurtulalım dedikleri serseri oğulları evlenince aslan oğlum paşa oğlum oluyor erkeklerde çocukken görmedikleri sevgiyi görmeye başlayınca ailesi çok kıymetli oluyor..eş falan görmüyor gözleri
Aynen ve böylece kizlarin hayatkni Yikiyolar allah bildigi gibi yapsin

Back
X