İyi niyeti suistimal edenler

Fazlasini soyleme.. Diyeceğini zaten demissin.. Hem suclu hem guclu, triplere girdi, sen peşinde dolanmayinca alttan almaya basladi.. Anlam veremiyomus, kac kisiyle boyle kendi kendine ters dustuyse artik..
Küsme taraftari degilim, ozetlemissin durumu sen de, bundan sonra uzatmadan mesafeli sekilde devam et bence..
Hala mesaj atıyo bana tripli konuşan sensin ben değilim sen beni yine ktü bil vs.
Cevap yazmıycam gereksiz uzadı muhabbet
Artık gerekli mesafemi de koyarım

Hala mesaj atıyo bana tripli konuşan sensin ben değilim sen beni yine ktü bil vs.
Cevap yazmıycam gereksiz uzadı muhabbet
Artık gerekli mesafemi de koyarım
"Bu konu hakkinda daha fazla konusmak istemiyorum, dilediğin gibi anlayabilirsin, artik mesaj atmamani rica edecegim" yazardim ben olsam.. Ondan sonra da ne derse desin cevap vermezdim..

"Bu konu hakkinda daha fazla konusmak istemiyorum, dilediğin gibi anlayabilirsin, artik mesaj atmamani rica edecegim" yazardim ben olsam.. Ondan sonra da ne derse desin cevap vermezdim..
Cevap yazmayınca bidaha da atmadı zaten ,
Atarsa da yine yazmam
Ben neden onun önünde arkasında dolanayım ki yanlış birşey mi yaptm
Bide üste çıkmaya çalışıyo aklınca
O bana birşey dememiş yapmamış
Zerre umrumda değil iyi oldu böyle

Cevap yazmayınca bidaha da atmadı zaten ,
Atarsa da yine yazmam
Ben neden onun önünde arkasında dolanayım ki yanlış birşey mi yaptm
Bide üste çıkmaya çalışıyo aklınca
O bana birşey dememiş yapmamış
Zerre umrumda değil iyi oldu böyle
Anlattigin olayda haksiz degilsin.. Hatan, işyerinde mesafeyi koruyamaman.. Bir musibet bin nasihatten iyidir.. Bundan sonra ona gore davranirsin..

Günaydınnnn KK'nın en ennn güzel hatunları :KK36:
Mis kokulu öpücükler hepinize :KK24:
Yaklaşık 2 ay önce yeni bir yere işe başladım
Genelde güleryüzlü iyi niyetli bi kızımdır
Ama insanların bunu suistimal etmesi acaba ben mi çok safım yada onlar mı fazla zeki sorusunu düşündürtüyor bana fazlaca :KK51:

Konuma gelecek olursak ;
İşe girdim ve kendimi şartladım bu kez herkesle arama mesafe koycam diye çünkü eski işyeimde çok sıkıntı yasadım
Ne var ki yine elimde olmadan bunu uygulayamadım sanırım ve olduğum gibi davranmaya devam ettim
Neyse işyerinde çay temizlik vs. işlerini yapan bir abla var
İşe girdiğimden beri gayet güleryüzlü bana da samimi geldi
1 hafta olmuştu işe başlayalı bizde köyde oturuyoruz sohbet ederken bağ bahçe de yetişen köy ürünlerinin konusu açıldı bizim de vardı bahcede mısır taze fasulye falan
Abla da ayy ne güzeldir şimdi onlar canım çekti pazarda çok pahalı diyince ben de ertesi gün bir miktar hediye olarak getirdim
Çok sevindi kendisi de

Sonra akşam evde pişirip yemişler ertesi gün bana dedi ki kelebek sizde daha fasulye varsa bana getirir misin parasıyla , çünkü pazardan alcam zaten buzluğa koycam oraya para vereceğime sana veririm annen harclık yapar hem fasulyeniz de güzel dedi

Ben de getirmek sorun değil de abla bahce de kaldı mı bilmiyorum annem bitiyo demişti çnkü dedim
Neyse sonra annem toplamış bi kova 6 kilo gelmiş
Hemen ertesi gün gönderdi annem , abla da aldı köy otobüsünden izinliydi o gün
Sonra işe geldi aldım canm tesekkür ederim buzluğa koydum dedi
Ama kilosunu vs. sormadı hiç
Bende maaşa 2 gün vardı parasını o zaman verecek herhalde diye düşündüm üstünden 2 maaş geçti hala veren eden yok
İlk günlerde maddi olarak gücü yok diye düşündüm bakıyorum hergün sigarasını falan eksik etmiyo alıyo
Konusunu açıyorum çaktırmadan ister gibi değil de fasulyeleri yemeye başladın mı diye
Gayet yüzsüzce kışın yiyecem diyo
O kadar sinirlerim bozuldu ki
Belki çok ederi yok 30 tl yapar en fazla parasını da geçtim zaten, sadece anlam veremiyorum bu rahatlığa hergün yüz yüze bakıyoruz

Biz normalde parayla satmayız zaten annem eşe dosta verir
Kadın da bahçe de o kadar işinin gücünün arasında sıcağın altında 2 saat topladı onu o kadar emek var
Zaten ilk etapta hediyesini gönderdi
Kaldı ki 6 kilo da hediye edilecek bir miktar değil
Bu kadın ne yapmaaya çalıştı anlamadım
Yanıma gelip isteyen kendisi , parasıyla istiyorum diyen kendisi

Bide geçen bana demez mi sohbet ederken , köy ekmeği de mi yapıyosunuz siz bana da getir ben parasını veririrm :skandal:
Dalga mı geçiyo bu diyorum
Acaba kendi kendine onu da mı hediyeden saydı yada kelebek saf kız istemez nede olsa diye mi düşünüyo ?
Çözemedim
Olan olmuş kişiyi de tanımışsınız
Olur tabi inşaALLAH nasip diyip geçiştirin
Sorun yapmayın kendinize iyi niyetli olmayı
İyi niyetli insanlar çıktıgın da karşınıza işinize yarar dostluk kurmaya

Back
X