İyi Oldu Sana KV (Dert Değil ama İçimi Dökeceğim)

Kadın nasılda morarmıştır.Almış cevabını.

Aklından zorumu var nedir .Sevmiyorsan kuyruk gibide dolanma.

Vay be eşini de o xx teyzeyi de taktir ettim kv yi fena gömmüşler

Vay be eşini de o xx teyzeyi de taktir ettim kv yi fena gömmüşler

Allah kolaylık versin ne denir o zaman. Bol sabır da versin tabii zor.

Ama bu iş böyle gitmez bilesin.
Neden seni neden engellediğini sormadın, acık acık bence tepkinizin neye oldugunu soylemelıydınız ?

Ama bu iş böyle gitmez bilesin.
Neden seni neden engellediğini sormadın, acık acık bence tepkinizin neye oldugunu soylemelıydınız ?

onu ben de merak ediyorum. öncesinde benden kaçtığı için soramadım işte. o zamandan beri ilk orada mecburen denk geldik.

onu ben de merak ediyorum. öncesinde benden kaçtığı için soramadım işte. o zamandan beri ilk orada mecburen denk geldik.
Sormalıydın ve onun ortamda elını opmedıgın ıcın ayıplanan o degıl sen olmussun bence ama masadakıler caktırmamıs sonucta onlar seyıre bakmıslar gıbı duruyor

Ayy vallahi buz gıbı oldu yureğim ne guzel oturtmuşsunuz lafı

helede o son konusan teyze elinden öp görünce hahahaaayttt yeni gelin evine gitmezmiş

Sormalıydın ve onun ortamda elını opmedıgın ıcın ayıplanan o degıl sen olmussun bence ama masadakıler caktırmamıs sonucta onlar seyıre bakmıslar gıbı duruyor

öyle.. hayatımda ilk defa kendimi böle bir duruma düşürdüm ama o an öle gelişti.. bundan sonrası için daha mantıklı davranırım umarım...

Ohhh ne güzel olmuş valla okurken içimin yağları eridi ne iyi etmişsiniz boşver herkes kendi için yaşıyor o nedemis bu ne demiş sallamayin millet hayatını yaşarken size soruyormu sizde dilediğinizi yapın kayinvalidenin hakkından iyi gelmissiniz

bu kaynana düğün öncesi kanlı bezi isteyerek, evliliğinizi zehir edecğinin sinyallerini vermişti zaten eşin senden yana şükür
Canim profildeki dua'n çok güzel ve anlamlı..
Yazdığını okurken gözüme takıldı ve çok duygulandım..
Allah gönlüne göre hayırlı salih evlatlar versin sana ve isteyen herkese..

Aynen katılıyorum size!Böyle bir insan değil KV olmayı ANNE bile olamaz siz anlattıkça eşimle evliliğimizin ilk yılları geldi aklıma sırf o istiyor diye nişanımızı onların memleketinde yaptık nerde görülmüş oğlan evinde nişan yapıldığı bizim akrabalarımız gittiler onların evine, buda yetmiyormuş gibi evlendiğimiz ilk gün sinir krizi geçirdi akşama kadar hiç kimse benimle ilgilenmedi ne annesi nede görümcelerin sağdıçımla beni soğuk bir odaya attılar açmısın diye bile sormadılar gelinliğimin içinde buz gibi dondum eşim akşam odaya geldiğinde ağlıyordu ve bunları neden yaptılar biliyormusunuz? Gerdeğe kendi evimizde gireceğiz diye kendi evimizde KV evine 30 dk uzaklıkta zaten 3 gün sonra gittik ziyaretlerine 1 hafta orda yaşadık daha sonralarında bir sürü problemimiz oldu eşimle bazıları onun ailesiyle alakalı bazıları maddi açıdan ve biz boşandık tabi bu ayrılığa daha fazla dayanamadık tekrar nikah kıydık şimdi bir evladımız daha oldu çok mutluyuz iki çocuğumuz var hamd olsun sağlıklılar KV eski yaptıklarını yapamıyor bana çünkü eltim onun burnundan geliyor artık benimle uğraşacak Zaman'ı yok yani HERKES EKTİĞİNİ BİÇİYOR demem oki hiç üzülmeyin eşinize sahip çıkın yapma etme o büyük diyenlerede hiç bakmayın herkes yaşadığını bilir hiçte üzülmeyin mesafenizi koruyun sakın merhamet etmeyin eğer müsade ederseniz evliliğinizi hiç gözünü bile kırpmadan yıkar böyle kadınlar

Benim içimin yağı falan erimedi. Siz kimsinizki acıyorsunuz insanlara. Kayınvalide pek matah olmasada siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz belli ki. Anne o anne rakibiniz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…