Ya aslında durum basit bir rahatsızlık değil. O masada oturmanız, bizimle beraber yemek yemeniz ve o bu muhabbete bir yarım saat tanıklık etmeniz gerekiyor durumu görebilmek için. Yoksa beni rahatsız etmiyordu.içten mutsuz olan mutlu olduğu bir özelliğini söylerki duygusu dengelensin
insani duygulardan biri
bırak söylesin tüketsin içindeki o sözleri söyleme ihtiyacını
sen niye rahatsız oluyosun, önemli olan bu bence kızın söylemesi diil
Ya aslında durum basit bir rahatsızlık değil. O masada oturmanız, bizimle beraber yemek yemeniz ve o bu muhabbete bir yarım saat tanıklık etmeniz gerekiyor durumu görebilmek için. Yoksa beni rahatsız etmiyordu.
Masadaki insanlar sohbette hep birbiri ile paslaşıyor; biri bir muhabbet açıyor, beriki ona yanıt veriyor, bir diğeri bu muhabbeti farklı yere sürüklüyor falan... Bu arkadaşa konuşma sırası geldi mi, konu o iki başlıkta saplanıp kalıyor. "Zayıfım" "Uzunum". Bir de gruptaki diğer arkadaşlar da fark ettiler bu durumu bu kez, yalnız da değilim bu konuda. Tek ben düşünsem "Saçmalama Leithia, sana öyle geliyor" derim. Ki daha önceki buluşmada böyle dedim de. Bu kez belki biraz abartıya kaçtı da diğer arkadaşlar da fark etti.
Antep yemeklerinin ne kadar lezzetli olduğundan bahsediyoruz, bir arkadaş "Yahu Antep'e gidip de kilo almadan dönülmez, öyle lezzetli mutfağı var" dedi, bu kız da "Ben gittim, daha da zayıfladım da geldim, off bir türlü kilo alamıyorum." diye yanıtladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?