1.72 boy uzun değil orta boy bence hele ki yeni nesille karşılaştırınca gerçek böyle kusura bakmasın. ben özgüveni olan insanları severim ( şişirilmiş özgüven hariç ) ama bu şekilde lafı dolandırarak herşeyi kendine yontarak yapılan bu davranış özgüvenle ilgili değil bence. zaten kendine güvenen bilen birisi bunu her fırsatta dillendirmeye gerek duymaz z kendinden emindir, yeri geldiğinde söyler. kendini beğeniyordur vs.
ben de şu bahsettiğiniz '' ben dobrayım '' diyenlerden uzak dururum çok samimiyetsiz ve ukalaca gelir bana söylem ve nedendir bilmem bu tarz insanların işi gücü çevresindeki insanlarla uğraşmaktır çok şahit oldum çok kişiyle iletişimimi bu sebeple bitirdim.
bu bahsettiğiniz hatunun yoksunluk duygusundan böyle davrandığını düşündüm ben takdir edilmek, beğenilmek, hayran olunmak istiyor ( hoş kim istemez ki ) ama çevreden beklediği abartılı tepkileri alamadığından ve dikkat çeken birisi olmadığından bu yolla kendini farkettirmek istiyor. ben olsam ne yapardım gülümseyip geçerdim müstehzi bir şekilde değil ama nasıl anlatsam şimdi bilemedim yarı şefkatli yarı sitemli bir bakışla konuyu değiştirirdim. samimiyetinden şüphe duyuyorsam da iletişimi keserdim açıkçası.