İyiki doğdum:(

6 yıl boyunca bi kre dğum gnümü kutladı ama doğum gnüme 1 2 gün kala orkide alr hediye adı altnda olmaz ama orkideye aşığım resmn bi de bitter ikisini aynı anda alıyorsa anlıyorum zaten odun kocm vr napıyım böyle seviyorum takılma sende hiç basit detaylara

Yarında benim doğum günüm

Ne güzel hangi çiçeği sevdiğini bile biliyo bak.ha bikaçgün önce ha bikaçgün sonra

İyi ki doğdun.
Mutlu yıllar..

Hadi en yakın AVM ye gidip kendine bir hediye al. Ama ihtiyacın olan değil sadece beğendiğin bir şey olsun. Bir de küçük bir pasta.. Sonra.. isteyen kutlasın, istemeyen kutlamasın

Canım oturduğum yer ufacık bi ilçe avm filan hak getire.hakkaten olsa gidip alasım geldi valla

Doğum günün kutlu olsun

Mutlu yıllar!!!
Gün daha bitmedi belki akşama bir sürpriz yapar beyiniz
Yapmasa da çok beklentiye girmeyin, herkes aynı şekilde anlam yüklemiyor bu özel günlere.. Elbette kendisi önem vermeyenler eşi istiyorsa bu isteği gözetmeli ama o da her erkeğe nasip olmayan bir incelik..

İki çocukla napacaz demeyin.
Belki dışarı yemeğe gidersiniz, mum ışığı olmayıversin, ne olurki...

Saol canım.yok tatlım ya öyle hadi deyince gitcek yakınlarda biyer yok.6 aylıkta bebeğim var.onun için malesef olmaz o dediğin

Adam sabah uyanip ise gitmeden once ne kadar coskulu bir kutlama yapabilirdi Allah askina?

Dogumgunu kutlamasi da hediye fasli da aksam olur. Sabah hediyeyi elinize tutusturup ise gitse ona da laf edecektiniz boyle mi verilir hediye diye.

Adam sabah uyanip ise gitmeden once ne kadar coskulu bir kutlama yapabilirdi Allah askina?

Dogumgunu kutlamasi da hediye fasli da aksam olur. Sabah hediyeyi elinize tutusturup ise gitse ona da laf edecektiniz boyle mi verilir hediye diye.
Kız devamı yok.adam alalüsül ayak üstü kutladı gitti işte ne hediyesi ne süprizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…