- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Yok canım ya iki çocukla ne planı.öyle mum ışığında yemekleri filan sadece filmlerde görüyorumbelki akşam için plan yapmıştır
Yarında benim doğum günümKızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Ne güzel hangi çiçeği sevdiğini bile biliyo bak.ha bikaçgün önce ha bikaçgün sonra6 yıl boyunca bi kre dğum gnümü kutladı ama doğum gnüme 1 2 gün kala orkide alr hediye adı altnda olmaz ama orkideye aşığım resmn bi de bitter ikisini aynı anda alıyorsa anlıyorum zaten odun kocm vr napıyım böyle seviyorum takılma sende hiç basit detaylara
Ay canım seninkide şimdiden kutlu olsun.evlimisin:)Yarında benim doğum günüm
EvliyimAy canım seninkide şimdiden kutlu olsun.evlimisin:)
Sevdiğim kokuya kadar bilir ama odun belli etmez senn eşinde öyledir belki 2 çocuğa rağmn bn onn dğum gnnde mumlar balonlr kutluyoruz kızlarımızlaNe güzel hangi çiçeği sevdiğini bile biliyo bak.ha bikaçgün önce ha bikaçgün sonra
Canım oturduğum yer ufacık bi ilçe avm filan hak getire.hakkaten olsa gidip alasım geldi vallaİyi ki doğdun.
Mutlu yıllar..
Hadi en yakın AVM ye gidip kendine bir hediye al. Ama ihtiyacın olan bir şey değil sadece beğendiğin bir şey olsun. Bir de küçük bir pasta.. Sonra.. isteyen kutlasın, istemeyen kutlamasın
Yaparmı öyle süprizlerMusmutlu yıllar dur bakalım akşama daha çok var.yarında benim doğum günüm bakalım benim esim napcak?
Yok şimdi allah var bende öyle mumlu filan yemek hazırlamadım ama özel bişeyler yapmaya çalışırım.Sevdiğim kokuya kadar bilir ama odun belli etmez senn eşinde öyledir belki 2 çocuğa rağmn bn onn dğum gnnde mumlar balonlr kutluyoruz kızlarımızla
Doğum günün kutlu olsunKızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Aynen o durumdayım şuan
Doğum günün kutlu olsun
En güzeliAynen o durumdayım şuanoğluşumla kutluyoruz
Saol canım.yok tatlım ya öyle hadi deyince gitcek yakınlarda biyer yok.6 aylıkta bebeğim var.onun için malesef olmaz o dediğinMutlu yıllar!!!
Gün daha bitmedi belki akşama bir sürpriz yapar beyiniz
Yapmasa da çok beklentiye girmeyin, herkes aynı şekilde anlam yüklemiyor bu özel günlere.. Elbette kendisi önem vermeyenler eşi istiyorsa bu isteği gözetmeli ama o da her erkeğe nasip olmayan bir incelik..
İki çocukla napacaz demeyin.
Belki dışarı yemeğe gidersiniz, mum ışığı olmayıversin, ne olurki...
Kız devamı yok.adam alalüsül ayak üstü kutladı gitti işte ne hediyesi ne süpriziAdam sabah uyanip ise gitmeden once ne kadar coskulu bir kutlama yapabilirdi Allah askina?
Dogumgunu kutlamasi da hediye fasli da aksam olur. Sabah hediyeyi elinize tutusturup ise gitse ona da laf edecektiniz boyle mi verilir hediye diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?