- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Çok sevindim sizin adinizaGeldi canım bende tam onu yazcaktım.elinde bi poşetle geldi.ben dedimki içimden heh hediye almış
bi çıkardı iki tane pantlon almış kendine ben şok tabipantlonmu aldın filan dedim ama suratım düştü hemen. neyse denedi filan o sırada görümcemgil geldi.meğer görümceme aldırmış çok güzel kışlık tunik gibi uzun bi kazak getirdi verdi çok mutlu oldum. eltim çanta almış görümcemde kolye almış.eltim pasta yapmış bide.çok sevindim.saolsun düşünmüş yinede çok mutlu oldum.
Eşimde gitti bana ayı aldı 30 yaşında adam ayı aldı bana benim ki ayrı şokKızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Geldi canım bende tam onu yazcaktım.elinde bi poşetle geldi.ben dedimki içimden heh hediye almış
bi çıkardı iki tane pantlon almış kendine ben şok tabipantlonmu aldın filan dedim ama suratım düştü hemen. neyse denedi filan o sırada görümcemgil geldi.meğer görümceme aldırmış çok güzel kışlık tunik gibi uzun bi kazak getirdi verdi çok mutlu oldum. eltim çanta almış görümcemde kolye almış.eltim pasta yapmış bide.çok sevindim.saolsun düşünmüş yinede çok mutlu oldum.
Olsun çocuk ruhlu demekki:)Eşimde gitti bana ayı aldı 30 yaşında adam ayı aldı bana benim ki ayrı şok
Çok saol tatlım bu arada ilk defa bu kadar çok doğum günümü kutlayan olduAnlaşılan güzel geçiyor doğum günü..
Nice mutlu senelere
Ay valla ben hiç tahmin etmemiştim.çünkü öğlen wstsaptsn mesaj atmıştı bide.çok saol canım.bu doğum günümü çok kutlayan olduSabah konuyu açtığınızda akşam bişeyler yapacagını tahmin etmiştim
Mutlu yıllar
Mutluyum canım çok şükür:)Biz de hediye almiyoruz, alacak bir sey (fikir) de bulamiyoruz zaten
Mutlu yillar. Evliliginde mutluysan bence takilma
Simdi okudum kutlamişsiniz gonlunuze gore olmus sizin adina cok sevindim, nice yillaraMutluyum canım çok şükür:)
6 ekimde benim dogum gunumdu. Kocam askerde. Dogal olarak kutlayamıdı. Hoş bugune kadar zaten sadece 1 defa dogum gunu pastam oldu. Onuda lisede sınıf arkadaşlarim almıştı.Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Ben demiştim hiç ayıcık alan olmadı diye aldı sagolsun yumoş yumoş:))Olsun çocuk ruhlu demekki:)
Çok saol kuzum bende bu mutlu günümde yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim:)Simdi okudum kutlamişsiniz gonlunuze gore olmus sizin adina cok sevindim, nice yillara
Sarıl yat sende:)Ben demiştim hiç ayıcık alan olmadı diye aldı sagolsun yumoş yumoş:))
Saol canım seninkide alışır zamanla.ben eşimle 4 yıl çıktım hiç bi sevgililer gününde bitane gül almamıştı bana.şimdi her sevgililer gününde not filan yazdırarak kocaman çiçek yollar.zamanla yontuluyolarSimdi okudum kutlamissiniz :) mutlu yıllarıniz olsun yeni yasiniz kutlu olsun :) I iremerve1990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?