İyiki doğdum:(

Çok sevindim sizin adinizatekrar muşmutlu yillar

Eşimde gitti bana ayı aldı 30 yaşında adam ayı aldı bana benim ki ayrı şok

Dedik biz sana, sabahını boşuna zehir ettin kendine :) Sevindim o zaman, tekrar mutlu yıllar :)

Biz de hediye almiyoruz, alacak bir sey (fikir) de bulamiyoruz zaten
Mutlu yillar. Evliliginde mutluysan bence takilma

6 ekimde benim dogum gunumdu. Kocam askerde. Dogal olarak kutlayamıdı. Hoş bugune kadar zaten sadece 1 defa dogum gunu pastam oldu. Onuda lisede sınıf arkadaşlarim almıştı.
4 yıldır birlikteyiz kocamla. Hiç kutlamamıştır kendisi. Hediye mi? O ne olaki?
Kendisi biraz öküzden hallice. Sevgiliyken 1 dogum gunumde cok buyuk kavga ettik. Sebebi ne biliyo musun. Arkadaslarımın bana pasta almis ve kutluyor olmasi.
Neyseee.. 1. Boyle gecti. 2.de ayri sehirlerdeydik. 3.de evlendik. Ben safkoloş safkoloş evde hediye bekledim tabi... ama neymiş kücük ilcede yasiyormusuz bir cicekci yokmus. Alamamis bla bla....
4.de malum iste askerde falan filan inter milan...
Yani demem o ki yalnız degilsin yanındayim...

Gerçekten üzücu ve sinir bozucu bir durum. Mesela ben onun her dogum gununde kutladım. Ben yanında degilsem netten pasta siparisi verdim gonderdim. Arkadaslarini eve topladim vs. Kendim pasta yaptim. Hediyeler aldim vsvsvsvs. Ama karsidaki öküz olunca iste olmuyor. Bu seferde bende bisey yapmiycam. Oda eksikligini hissetsin bakalım

Benim eşim yıllar önce erkek arkadaşımdı odunluğundan ,sogukluğundan dolayı ayrıldım.iki sene sonra pişmanım deyip peşime düştü,tam 7sene koştu,işyerime diğum gunlerimde çiçekler,pastalar,durup dururken hediyeler saç maşası düzleştiricisinden tut katı meyve sıkacağına kadar...baktım yaş gidiyor,anne olma fırsatı gidiyor,bu kadar seviliyorum evet dedim.o andan sonra eski odun geri geldi.kuru kuruya kutluyor artık.neden?çünkü elde görüyor,gerek yok romantizme,heditelere elde etmek için...

Simdi okudum kutlamissiniz :) mutlu yıllarıniz olsun yeni yasiniz kutlu olsun :) I iremerve1990
Saol canım seninkide alışır zamanla.ben eşimle 4 yıl çıktım hiç bi sevgililer gününde bitane gül almamıştı bana.şimdi her sevgililer gününde not filan yazdırarak kocaman çiçek yollar.zamanla yontuluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…