- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Akşam yemeğe kvgil gelcekmiş.topluca kutluycaklar heraldeBence çocukları Ailene falan bırakma Şansın varsa akşam için bikaç saatligine bırak. Sonrada güzel bi yemek hazırla,sende hazırlan ve evde romantik bi yemek yiyin başbaşa. Belkide utanır bişey yapmadıysa bundan sonra yapar senin onemsedigini görünce.
bız kutluyoruz ıste :)Sabah beni doğuran annem bile kutlamadı.unuttu heralde oda.
Saol canım ya zaten bi sizler kutladınız
Yemek yapmdım blonları tvana yapıştırp notlar yazdık yere 100 e yakın mum yaktm elim yana yana ama ilk ve son oldu mm işiYok şimdi allah var bende öyle mumlu filan yemek hazırlamadım ama özel bişeyler yapmaya çalışırım.
Malesef canım annem şehir dışında.yaşadığım yerdede hiç arkadaşım yok.evde kendi kendime kutluycam artık napıyımÖncelikle dogum gununuz kutlu olsun.
Sizi uzmek istemiyorum ama evlilik oncesi oyle jestlerde bulunmayan birinden evlilik sonrasi birşeyler beklemeniz yanliş. Çunku genelde yapanlar bile evlilik oncesi yapip sonradan biramiyorlar bu aliskanligi. Gununuzu bunu dusunerek heba etmeyin, çıkın arkadaslarinizla bulusun onlarla bir kafede kutlayin, bir pasta alip annenize gidin yakininizdaysa, kendi kendinizi mutlu edin ve kimseden birsey beklemeyin
Helal olsun vallaYemek yapmdım blonları tvana yapıştırp notlar yazdık yere 100 e yakın mum yaktm elim yana yana ama ilk ve son oldu mm işi
Canim iyiki dogdun bügün benimde doğum günüm ama esim kutlamadı bile.zira küsüz kendisiyle.o ise giderken bende hiç ilgilenmedim kahvaltısını hazırlayıp alt kata iniverdimKızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Sende iyiki doğdun canım.belki bi süpriz yapar hem gönlünü alır barışırdınız belki.Canim iyiki dogdun bügün benimde doğum günüm ama esim kutlamadı bile.zira küsüz kendisiyle.o ise giderken bende hiç ilgilenmedim kahvaltısını hazırlayıp alt kata iniverdim
Yok kız watsaptanda mesaj atmış demekki başka süprizi yok.ne yapmıştınız merak ettimkızım sende sürprizini kaçiriyosun bilmiyormuş gibi yap. belik de yapar adam:)
benim eşim çok şaşirtimişti:) sora ben onuu:))
doğum günün kutlu olsun:)
Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Oda değişikmiş kız:)yine dua et ki kutlamış. Benim eşim hiç kutlamaz. ama kendi doğum günü kutlanmasa hemen laf atar unuttun diye. geçen sene ben de onunkini kutlamadım, niye kutlamadın dedi. ben de dedin sen zaten önemsemiyorsun özel günleri, e artık ben de önemsemiyorum. Kutlu olsun dedim cevap veremedi..
ay ınanmiyorum ya cook guldumBenim esim bir keresinde is yerinden özel izin almisti dogumgünüm diye, cok sevinmistim acaba ne yapcaz diye. Sonra demesinmi hadi gel beraber temizlik yapalimevi sildik süpürdük bi güzel
cok degisik bi dogumgünüydü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?