İyiki doğdum:(

Akşam yemeğe kvgil gelcekmiş.topluca kutluycaklar heralde

Öncelikle dogum gununuz kutlu olsun.

Sizi uzmek istemiyorum ama evlilik oncesi oyle jestlerde bulunmayan birinden evlilik sonrasi birşeyler beklemeniz yanliş. Çunku genelde yapanlar bile evlilik oncesi yapip sonradan biramiyorlar bu aliskanligi. Gununuzu bunu dusunerek heba etmeyin, çıkın arkadaslarinizla bulusun onlarla bir kafede kutlayin, bir pasta alip annenize gidin yakininizdaysa, kendi kendinizi mutlu edin ve kimseden birsey beklemeyin

Malesef canım annem şehir dışında.yaşadığım yerdede hiç arkadaşım yok.evde kendi kendime kutluycam artık napıyım

Canim iyiki dogdun bügün benimde doğum günüm ama esim kutlamadı bile.zira küsüz kendisiyle.o ise giderken bende hiç ilgilenmedim kahvaltısını hazırlayıp alt kata iniverdim

kızım sende sürprizini kaçiriyosun bilmiyormuş gibi yap. belik de yapar adam:)
benim eşim çok şaşirtimişti:) sora ben onuu:))
doğum günün kutlu olsun:)

yine dua et ki kutlamış. Benim eşim hiç kutlamaz. ama kendi doğum günü kutlanmasa hemen laf atar unuttun diye. geçen sene ben de onunkini kutlamadım, niye kutlamadın dedi. ben de dedin sen zaten önemsemiyorsun özel günleri, e artık ben de önemsemiyorum. Kutlu olsun dedim cevap veremedi..

Oda değişikmiş kız:)

Benim esim bir keresinde is yerinden özel izin almisti dogumgünüm diye, cok sevinmistim acaba ne yapcaz diye. Sonra demesinmi hadi gel beraber temizlik yapalim evi sildik süpürdük bi güzel
cok degisik bi dogumgünüydü...

iyiki doğdunuz,sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat dilerim Valla bazıları için iyiki doğdun demek bile bir zahmet. Bazıları onu da duymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…