- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Hakkaten öyleymiş canım yabeterin beteri var yani I iremerve1990 eşinin kıymetini bil :) :)
Ay kuzumm bak şu saat oldu anam bile unuttu kız insan çocuğunun doğum gününü unuturmu sanki o doğurmadı beniHepi börttey.
Üç senedir asla kimsenin doğum günümü kutlamasını beklemiyorum, o gün kendime hediyeler alıp şımartıp iyi ki doğmuşum diyorum.
Benim esim bir keresinde is yerinden özel izin almisti dogumgünüm diye, cok sevinmistim acaba ne yapcaz diye. Sonra demesinmi hadi gel beraber temizlik yapalimevi sildik süpürdük bi güzel
cok degisik bi dogumgünüydü...
Saolsun o kadarını söylediiyiki doğdunuz,sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat dilerimValla bazıları için iyiki doğdun demek bile bir zahmet. Bazıları onu da duymuyor
Yok tatlım ya akşam kv eltimgil filan gelcek zaten.watsaptam filanda çiçekli filan duygusal bi mesaj atmış.1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz böyle giderse o günde konu açarım burayaDaha bunun akşamı var
Sıkma canını yapar birşeyler ya da dışarı çıkarır
Benim eşim doğum günümde şehir dışındaydı arsa satışı işi için.
Geldiğinde dışarı çıktık ama öyle hediye yoktu benim istediğimi almak istemiş.
Ben sevmem kutlamayı doğum günü,sevgiliykende hiç pasta falan alma derdim.
Ama niyeyse bu kez 1 yıldır kafasına kakıyorum.
Bu yılda şehir dışında olsunda göreyim
Ay evet insan bekliyo yinede canım ya.ben pastada sevmemde ne biliyim şöyle bi ufak hediye bekliyo insan.bu arada saol tatlımDoğum günün kutlu olsun...Kıyamam ya bilirim o hissi. Bir de ben çok önem veririm çok anlam yüklerim doğumgünlerine. İstediğim gibi olmazsa gizli gizli ağladığım bile olmuştur yani koskoca kızım ama...
Benim sevgilim özel güne ihtiyaç duymayıp her zaman romantiklik yapan bir erkek hakkını yemeyeyim. Ben de dedim bu adam normalde sebep yokken sürprizler yapıyor, doğumgünüm artık nasıl olur kimbilir... Daha öncesinden bana hediye almıştı. Ama doğumgünümde de bir çiçek bir pasta bir şey bekledim. Daha doğrusu beklemedim önceden kutladı diye ama beni arayıp, "canım sana minik bir pasta göndermek istiyorum ama bugün her yer çok yoğunmuş (Doğum günüm özel bir güne denk geliyor) o yüzden üzgünüm." dedi. Ben de sürpriz yapacak da beni hazırlıyor, beklentimi düşürüyor sandım. Meğer adam doğru söylüyormuş.
Ne kadar üzülmüştüm hatta ona da belli etmiştim. Şimdi çok pişmanım onu üzdüm böyle salakça bir şey yüzünden diye. Özür dilemiştim ama yok ben boyumun ölçüsünü aldım, bir daha asla sürpriz istemem demene inanmayacağım demişti.
Yok canım geçti artık elinde çiçekle gelmedi hiç çiçekçiyle yollar aldığı zaman.kendide bilip hediye almaz öyleKıyamam ya dabah 8 de knu acmıssın bekle belkı cıcekle gelır hedıye alır
Yok tatlım ya akşam kv eltimgil filan gelcek zaten.watsaptam filanda çiçekli filan duygusal bi mesaj atmış.1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz böyle giderse o günde konu açarım buraya
kaç senelik evlisin ilk doğun günün mü? ben 3 senelik evliyim 3 senede de yalvarıyorum bir pasta al bari diye yok anam adam odun almazKızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Maddi değilde bizim hadi deyince gidebileceğimiz biyer yok canım.merkez 1 saat uzaklıkta.bide minik bebiş var bırakacak kimsede yok.ama evlilik yıl dönümümüzde istiyorum mum ışığında yemekBelki dışarı çıkarmaya gücü yok.
Ya da açıkça keşke bugün bir şeyler yapsaydık de.Ben önemsiyorum dersen böyle sorunlar olmaz
7 yıl olcak canım.sende onun doğum gününde odun şeklinde pasta yaptır belki ironiyi anlarkaç senelik evlisin ilk doğun günün mü? ben 3 senelik evliyim 3 senede de yalvarıyorum bir pasta al bari diye yok anam adam odun almazbence çok takılma erkeklerin çoğu önem vermiyor böyle şeylere. zaten sevgiliykende kutlamıyormuş uzak olmak kutlanmayacağı anlamına gelmiyor bir günlüğüne de olsa gelen insanlar maddi durumu olmadığı halde para biriktirenler neler neler var...
Tamam canım yapcam dediğiniDoğum gününüz kutlu olsun öncelikle :) musmutlu yaşlar dilerim.
Sevgililer günüdür zart günüdür zurt günüdür hiç önemsemem ama doğum günleri önemlidir benim için. Bunu sevgililik döneminde söylerim hep. Hayatımdaki insanlarınkini de en iyi şekilde kutlamaya çalışırım. Bence akşam için düşünüyor bir şey illa sürpriz şart değil küçük bir şey de alıp getirse yeterli. Eğer yapmazsa kırıldığınızı söyleyin ve gerçekten kırgın davranın, üzüldüğünüzü görürse dikkatli olabilir.
Maddi değilde bizim hadi deyince gidebileceğimiz biyer yok canım.merkez 1 saat uzaklıkta.bide minik bebiş var bırakacak kimsede yok.ama evlilik yıl dönümümüzde istiyorum mum ışığında yemek
7 yıl olcak canım.sende onun doğum gününde odun şeklinde pasta yaptır belki ironiyi anlar
Geldi canım bende tam onu yazcaktım.elinde bi poşetle geldi.ben dedimki içimden heh hediye almışNe oldu? Gelmedi mi daha eşiniz? Merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?