İyiki doğdum:(

Daha bunun akşamı var
Sıkma canını yapar birşeyler ya da dışarı çıkarır

Benim eşim doğum günümde şehir dışındaydı arsa satışı işi için.

Geldiğinde dışarı çıktık ama öyle hediye yoktu benim istediğimi almak istemiş.

Ben sevmem kutlamayı doğum günü,sevgiliykende hiç pasta falan alma derdim.

Ama niyeyse bu kez 1 yıldır kafasına kakıyorum.
Bu yılda şehir dışında olsunda göreyim

Yapmazsa yapmasın boşverrrrr beklentiye de girme. Beklenti zorlu bi duygu halidir yorar.

Hepi börttey.
Üç senedir asla kimsenin doğum günümü kutlamasını beklemiyorum, o gün kendime hediyeler alıp şımartıp iyi ki doğmuşum diyorum.
Ay kuzumm bak şu saat oldu anam bile unuttu kız insan çocuğunun doğum gününü unuturmu sanki o doğurmadı beni

Doğum günün kutlu olsun... Kıyamam ya bilirim o hissi. Bir de ben çok önem veririm çok anlam yüklerim doğumgünlerine. İstediğim gibi olmazsa gizli gizli ağladığım bile olmuştur yani koskoca kızım ama...

Benim sevgilim özel güne ihtiyaç duymayıp her zaman romantiklik yapan bir erkek hakkını yemeyeyim. Ben de dedim bu adam normalde sebep yokken sürprizler yapıyor, doğumgünüm artık nasıl olur kimbilir... Daha öncesinden bana hediye almıştı. Ama doğumgünümde de bir çiçek bir pasta bir şey bekledim. Daha doğrusu beklemedim önceden kutladı diye ama beni arayıp, "canım sana minik bir pasta göndermek istiyorum ama bugün her yer çok yoğunmuş (Doğum günüm özel bir güne denk geliyor) o yüzden üzgünüm." dedi. Ben de sürpriz yapacak da beni hazırlıyor, beklentimi düşürüyor sandım. Meğer adam doğru söylüyormuş.

Ne kadar üzülmüştüm hatta ona da belli etmiştim. Şimdi çok pişmanım onu üzdüm böyle salakça bir şey yüzünden diye. Özür dilemiştim ama yok ben boyumun ölçüsünü aldım, bir daha asla sürpriz istemem demene inanmayacağım demişti.

Yok tatlım ya akşam kv eltimgil filan gelcek zaten.watsaptam filanda çiçekli filan duygusal bi mesaj atmış.1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz böyle giderse o günde konu açarım buraya

Ay evet insan bekliyo yinede canım ya.ben pastada sevmemde ne biliyim şöyle bi ufak hediye bekliyo insan.bu arada saol tatlım

Yok tatlım ya akşam kv eltimgil filan gelcek zaten.watsaptam filanda çiçekli filan duygusal bi mesaj atmış.1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz böyle giderse o günde konu açarım buraya

Belki dışarı çıkarmaya gücü yok.

Ya da açıkça keşke bugün bir şeyler yapsaydık de.Ben önemsiyorum dersen böyle sorunlar olmaz

kaç senelik evlisin ilk doğun günün mü? ben 3 senelik evliyim 3 senede de yalvarıyorum bir pasta al bari diye yok anam adam odun almazbence çok takılma erkeklerin çoğu önem vermiyor böyle şeylere. zaten sevgiliykende kutlamıyormuş uzak olmak kutlanmayacağı anlamına gelmiyor bir günlüğüne de olsa gelen insanlar maddi durumu olmadığı halde para biriktirenler neler neler var...

Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle :) musmutlu yaşlar dilerim.

Sevgililer günüdür zart günüdür zurt günüdür hiç önemsemem ama doğum günleri önemlidir benim için. Bunu sevgililik döneminde söylerim hep. Hayatımdaki insanlarınkini de en iyi şekilde kutlamaya çalışırım. Bence akşam için düşünüyor bir şey illa sürpriz şart değil küçük bir şey de alıp getirse yeterli. Eğer yapmazsa kırıldığınızı söyleyin ve gerçekten kırgın davranın, üzüldüğünüzü görürse dikkatli olabilir.

Belki dışarı çıkarmaya gücü yok.

Ya da açıkça keşke bugün bir şeyler yapsaydık de.Ben önemsiyorum dersen böyle sorunlar olmaz
Maddi değilde bizim hadi deyince gidebileceğimiz biyer yok canım.merkez 1 saat uzaklıkta.bide minik bebiş var bırakacak kimsede yok.ama evlilik yıl dönümümüzde istiyorum mum ışığında yemek
7 yıl olcak canım.sende onun doğum gününde odun şeklinde pasta yaptır belki ironiyi anlar

Tamam canım yapcam dediğini

Ne oldu? Gelmedi mi daha eşiniz? Merakla bekliyorum

Ne oldu? Gelmedi mi daha eşiniz? Merakla bekliyorum
Geldi canım bende tam onu yazcaktım.elinde bi poşetle geldi.ben dedimki içimden heh hediye almış
bi çıkardı iki tane pantlon almış kendine ben şok tabi pantlonmu aldın filan dedim ama suratım düştü hemen. neyse denedi filan o sırada görümcemgil geldi.meğer görümceme aldırmış çok güzel kışlık tunik gibi uzun bi kazak getirdi verdi çok mutlu oldum.eltim çanta almış görümcemde kolye almış.eltim pasta yapmış bide.çok sevindim.saolsun düşünmüş yinede çok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…