- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi prensess05
-
tam tersi topik acildi bugun :))
ben yasadigimiz kavgalar küsmeler sikintilar ama herseye ragmen iyiki evlenmisim iyikide kocamla evlenmisim..cok seviyorum..hic pisman olmadim..evlenilecekse mutlaka insan sevdigi adamla evlenmeli..
bu arada kavgalar küsmeler sonrasi barismalar daha tatli oluyo..daha cok kenetleniyo insan..
birazda hosgörülü olmali..bizim kültür farkimiz vardi..ama sevgimizle astik sükür..
iki insan birbirini cok iyi anlamali..
konusmali konusmali konusmali..
benim gibi kafada kurmamali ama artik akillandim :)
ve diyorum ki IYIKI EVLENDIM IYIKI KOCAMLA EVLENDIM..
BEBEGIM ASK BEBEGI O YUZDEN BU KADAR GUZEL VE AKILLI UYUMLU..
slm cnm hayirli olsun :)) bende almanyadan katiliyorum gayet iyi yazdin cnm nice beraber mutlu ve saglikli senelere diliyorum
Tesekür ederim canim.Insallah. Daha bügün üye oldum, problemim var onu birsísinle paylasmam lazimdi, bende bu sayfayi buldum.Biraz icim rahatladi, sanki icimi dökmüs gibi oldum.Güzel sayfa cok yardim yaziyolar.
sorumluluk almayı öğrendim
birbirimizn dertlerini dinleyip destek oluyoruz
aklıma ilk gelen bunlar canım :44::44:
İYİKİ AMA İYİKİİİİİİİİİ EVLENMİŞİMMMMMMMMM AKŞAM OLSADA EVİME GİTSEM KOCAMI ÇOK ÖZLEDİMMM AŞKIMM BEBEĞİMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OHH BEEEÇOK AŞIĞIM ÇOKKK Bizi kimse ayırmaz bi rabbim var oda kıyamaz
herkes evlilikten sikayet ediyor "keske evlenmeseydim", "hayatimin en büyük hatasi",...
bende 1,5 seneye kadar evlenecegim icin korktum acikcasi bu anlatimlardan simdi bana siz söyleyin
aranizda iyikide evlenmisin diyen var mi???
evliliginizde nelerden memnunsunuz?
ben ıyıkı evlenmısım dıyorum .ınsallah butun omrumce surer:)evli ve mutlu olan baska kimse yokmu?? bukadarcik olamaz
yorumlariniz icin cooooook tsekkür ederim canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?