iyikide evlenmisim diyen var mi :)

bugun tam 9 ay oldu .
hayal edemeyecegım bır ask yasadım , yasıyorum ıyıkı ewlenmısım acısıyla tatlısıyla ...

1,5 yıllık evliyim eşim iyidir ama ailesi offffffffff........
valla eşimin iyiliği kapatamıyo onların fesatlığını....
keşke evlenmeseydim....
dünyanın en iyi adamıda olsa çekilmez bu sülaleyle

İyikide evlenmişim diyorum bende..aşağı yukarı 1,5 yıl olacak,birde kızımız var çok şükür hayatıma giren en mükkemmel tesadüftür benim eşim bence
Bende forumu gezerken daraldım severek evlendim 3 yıl sonra böyle oldu 5 yıl sonra şöyle oldu yazılarını görünce...Anne olunca işten çıktım bi süreliğine evde olunca insan kafaya takıyor bişey olmasada kuruyor Özellikle aradım dedim böyle bi başlık var mı??15-20 seneyi devirenlerde varmış Ohhh beee içim rahatladı..Ama ismini hatırlayamadım arkadaş demişki kimse mutluluklarını paylaşmak istemez diye buna katılıyorum...Çoğunluk bunu yapıyor,yeni evlenenleri cesaretlendirmeli...Herşeyden önce insan kendini terbiye ediyor ve rahatlıyorsun..Kapını kapatıyorsun ve huzurunda varsa ohhh gel keyfim gel...Annen baban arayıp gel artık demeyecek,sevdiğinle birlikteyken kimseye hesap vermeyeceksin...Evlilik gerçekten güzel..Tartışmalarıyla,kavgalarıyla,herşeyiyle çok güzel...Yeterki toplu iğne başı kadar sorunları büyütmeyelim gözümüzde,iki taraftan biri mutlaka susmasını bilmeli bazen....Allah herkese mutluluk,sağlık huzur,afiyet versin yuvasında...

aynen katılıyorum ayrıyetten birde aşk varsa......ııııııımmmmmmmmm değmeyin keyfine........ İYİKİ EVLENMİŞİMMMM İYİKİ..........

iyiki evlenmişim insanın evi gibisi varmı yaaa .....

birde 2 tane yavrum var dünya tatlısı onlarda olmazdıı dimiii şükür halimize:)))

bende diyorum iyiki evlenmişim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle evlenirim. 18 sene doldu ve 4 çocuğumuzla çok mutluyuz.

Son düzenleme:
:)))) cook mutlu oldumm yorumunaa:)) bu aralar öle hayır olsun da işte bilemedigim bi endişe mi diyim korku mu diyim öle bişe var bende. cesaret edemiyorum başlamaya. sorumlulugu fazla sanki bana göre:44::44::44:
ama buraya takıla takıla özenmiyo degilim

zamanı gelmiş olabilir karşına çıkan kişiye ya olacak ya olacak gözüyle bakıyorsan kesin nikah masası yolu var. bu arada burda olumsuz örnekler çok kimse mükemmel bir hayat yaşamıyor olumsuzluğa kapılma bence bizleri oku sadece:)))

sizleri okuduktan sora korku morku kalmıyo,ufukta evlilik görünüyo da iştee.... hayırlısı diyelim ama bu sene bişeler olacak inş. öle hissediyor ve düşünüyorum. evrene mesajı yolladım yani
Allah iilerle karşılaştırsın:26:

evren mesajı eminim ki almıştır olumsuz düşünüp alıcılarının frekansını bozma. hadi hayırlısı

aşkolsun kızlarr bu başlık ne bölee hemen yarın evleniyorummm cook özendirdiniz yaa

evet özendiriyorlar korkanlar icin mükemmel bir topik bence bende buradaki sorunlari okudukca korktum ama simdi cesaretlendim bu güzel yorumlarla
hayirlisi insallah

İyi ki evlenmişim... Sevdiğin insanla kendine ait bir hayat kurmak... Tarifi imkansız, yaşamak lazım :)

ben de iyki evlenmişim mutluyum huzurluyum onsuz duramıyorum :) gunduz aksam olsunda evımızde beraber olalım dıye beklıyorum :)

evet bende iyiki evlenmisim
onun icin kendi ülkemi birakip baska ülkeye geldim hic pisman olmadim.
birbirimize olan sevgimiz,saygimiz hala ilk günkü gibi

kizimla esimin evcilik oynamasini izlerken aldigim haz pahabicilemez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…