- Konu Sahibi prensess05
-
herkes evlilikten sikayet ediyor "keske evlenmeseydim", "hayatimin en büyük hatasi",...
bende 1,5 seneye kadar evlenecegim icin korktum acikcasi bu anlatimlardan simdi bana siz söyleyin
aranizda iyikide evlenmisin diyen var mi???
evliliginizde nelerden memnunsunuz?
herkes evlilikten sikayet ediyor "keske evlenmeseydim", "hayatimin en büyük hatasi",...
bende 1,5 seneye kadar evlenecegim icin korktum acikcasi bu anlatimlardan simdi bana siz söyleyin
etrafımda pişman olan o kadar çok insan var ki, evlilikten korkmaya başladm
etrafımda pişman olan o kadar çok insan var ki, evlilikten korkmaya başladm
ben diyorum, iyiki evlenmişim
iyki evlenmisim
tam tersi topik acildi bugun :))
ben yasadigimiz kavgalar küsmeler sikintilar ama herseye ragmen iyiki evlenmisim iyikide kocamla evlenmisim..cok seviyorum..hic pisman olmadim..evlenilecekse mutlaka insan sevdigi adamla evlenmeli..
bu arada kavgalar küsmeler sonrasi barismalar daha tatli oluyo..daha cok kenetleniyo insan..
birazda hosgörülü olmali..bizim kültür farkimiz vardi..ama sevgimizle astik sükür..
iki insan birbirini cok iyi anlamali..
konusmali konusmali konusmali..
benim gibi kafada kurmamali ama artik akillandim :)
ve diyorum ki IYIKI EVLENDIM IYIKI KOCAMLA EVLENDIM..
BEBEGIM ASK BEBEGI O YUZDEN BU KADAR GUZEL VE AKILLI UYUMLU..
tam tersi topik acildi bugun :))
ben yasadigimiz kavgalar küsmeler sikintilar ama herseye ragmen iyiki evlenmisim iyikide kocamla evlenmisim..cok seviyorum..hic pisman olmadim..evlenilecekse mutlaka insan sevdigi adamla evlenmeli..
bu arada kavgalar küsmeler sonrasi barismalar daha tatli oluyo..daha cok kenetleniyo insan..
birazda hosgörülü olmali..bizim kültür farkimiz vardi..ama sevgimizle astik sükür..
iki insan birbirini cok iyi anlamali..
konusmali konusmali konusmali..
benim gibi kafada kurmamali ama artik akillandim :)
ve diyorum ki IYIKI EVLENDIM IYIKI KOCAMLA EVLENDIM..
BEBEGIM ASK BEBEGI O YUZDEN BU KADAR GUZEL VE AKILLI UYUMLU..
aynen bende bu tam tersi topiği görüp kendime dert yaptım insanlar evleninde mutsuz oluyo ya diyemaşşallah canım size o zaman
selam,
ben iyiki evlenmisim diyorum.Tabiki bazen esimle tartismalar oluyor, ben daha 7 aylik evliyim ama yinede cok mutluyum onsuz yapamam herhalde.6 sene olucak tanisiyoruz. Ama hersey zaaten tam tekmil olmaz kavgalarda tartismalarda isin tadi tuzu bence. sen eger dogru insani buldum diyorsan ozaman senin kendinin yapamasi gereken bir duygu yani kendin bileceksin
(insallah iyi yazdim, almanyadan katiliyorum biraz yanlis yazmis olabilirm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?