- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi nefeskesen
-
olsun daha iyi canım
bebemmmm çok haklısın da ne bilem ben sadistlik yapan ben değilim o ... ohhhh aldım işte rahatlık bu bi yerlerimi devirip yatam diyende ooo(((
artık önemsemiyor mu ne laaaaaaaaa
hakkatten mi depresyondayım ben((
bende zaten dedim ki yazı bekliyorumiçimden
3 ayyy verdim bize ki elimden geleni yapıyorum ben bu evlilik için ama ben yaptıkça o şımarıyor anam...yaza ben hala bu kadar mutsuzsam nıckkk derim yaaa canımı yolda bulmadım ben((
olsun daha iyi canım
bebemmmm çok haklısın da ne bilem ben sadistlik yapan ben değilim o ... ohhhh aldım işte rahatlık bu bi yerlerimi devirip yatam diyende ooo(((
artık önemsemiyor mu ne laaaaaaaaa
hakkatten mi depresyondayım ben((
bende zaten dedim ki yazı bekliyorumiçimden
3 ayyy verdim bize ki elimden geleni yapıyorum ben bu evlilik için ama ben yaptıkça o şımarıyor anam...yaza ben hala bu kadar mutsuzsam nıckkk derim yaaa canımı yolda bulmadım ben((
kız konuştım geçen dün herşey mükemmeldi salak yaa bi gün dör dörtlük oldu ya bu gece sıvadı herşeyi eve geç geldi hemde erken gelmesi gerektiğini bile bile... onun şu iş arkadaşları yok mu onlar ayıptır sölemesi biras maçolar ve arada eşimi gazlıyolar farkındayımmm...aslında yanlış şeyler yaptıklarına değil onlarında tamamen krolukların dan yapıyorlar bunlarım ama murat öyle biri değil ki hiç olamazdıda ama arasıra akıllarına uyuyor gibime geliyor
bak sennnnnn rahatlık gelmısyanee ...e napıoruz bır yay burcuolarakkk oturuyor muyuzz asla!!! onunla bol bol aktıvıte planlıyoruzo ıstesede ıstemese desınema yemek falan fılann..yıne cıks dıyorsa eskısı gıbı ılgılenmen ıcın sevgılı olmamız gerekıyorsa ayrılalım de sakayla karısıkk ...bu herıflerın rahatlıgı benı öldurecekk arkadas alana kadar popolarını yırtarlar sonrada ılgısızlık modları...belkı busıralar ıs yogunlugu onu cok yoruyorda olabılır yavrumm..yada sen bu aralar bı yere cıkmıyorsun ve cok bunaldın esınınde eve öle yorgun argın gelmesı senı sınır edıyor ..bak aklıma ne geldıo ısteykennn ona bu durumu hem komık hemde romantık bır sekılde anlatan mesaj at...yada ona bır hedıye al ıcıne bu durumu anlatan duygularını yaz obunu yanlız okusun...yay burcu hareket ıster esınnnn hareketsızlestıyse ona canın sıkılıyordur kesın yoksa adam yıne aynı adam yahu mmoralını bozma
boyle dusunme arkadsımm duzelicek hepsi ama cok sımartmada yoksa alısıverır sadece net bır bıcımde kurallarını koy ben bunları bunları ıstıyorum dıe bak goruceksınn ne kadar guzel olucak hersey... belki ikinizde daraldınız ıkınızınde kafası yogun.. genelde bız kadınlar konuya daha adapte olabılıoruz ama erkekler oyle degıl... bır donemden gecıorsunuz tatlım yoksaa o sevgı tutku azalmadıgnı goruceksın sende cnm arkasımm
yok kız evet kendimi biliyorum evet çok haklısın benim yapımda var ama ne bilem ben hep bugüne kadar aman aşkım aman canım aman ciğerim yaptı ya hep tutku hep heyecan .....şimdi olmayınca olmuyor yaaaa((
kızlar gızık aldım bu akşam ona ben sevmiyorum bu akşam onu
bir de şaka bi yana bu akşam eve geç gelmesi fena koydu ve bu durum onunda benim de yapıma ters bile bile yaptı bunu
boyle dusunme arkadsımm duzelicek hepsi ama cok sımartmada yoksa alısıverır sadece net bır bıcımde kurallarını koy ben bunları bunları ıstıyorum dıe bak goruceksınn ne kadar guzel olucak hersey... belki ikinizde daraldınız ıkınızınde kafası yogun.. genelde bız kadınlar konuya daha adapte olabılıoruz ama erkekler oyle degıl... bır donemden gecıorsunuz tatlım yoksaa o sevgı tutku azalmadıgnı goruceksın sende cnm arkasımm
tatlım esin ne burcu?? sımdı plan program yaparsak mazallah bıde yengec cıkıverır evden cıkmaz.. dur bakalımm arkadasım sen gonlunu ferah tutsen yeterkı sıkma cnını o ıcınde sen sakrak yay kadının kurutma... yoksa olan adama olur valla
yok kız evet kendimi biliyorum evet çok haklısın benim yapımda var ama ne bilem ben hep bugüne kadar aman aşkım aman canım aman ciğerim yaptı ya hep tutku hep heyecan .....şimdi olmayınca olmuyor yaaaa((
bir de şaka bi yana bu akşam eve geç gelmesi fena koydu ve bu durum onunda benim de yapıma ters bile bile yaptı bunu
bu akşam kafasına göre geldi diye kapıyı hemen açmayacaktım mahallede kavga çıktı ( tam da beni buldu) endişelendim açtım kapıyı ama tavır yaptım hiiiiiiç oralı olmadı sanki umru değil bi kaç saat sonra yattı bende başka bir odaya geçip müzik dinledim... geldi yatak odasına yatmayacak mısın dedi bende kafasına canının istediğine göre eve gelen adamın yanında yatıp ödüllendireyim mi dedim bişey demeden çekip yattı bende hala gitmedim yanına doğal olarak ta asla gitmeyeceğim bişey yapmadı çünkü
Evlilik bu sonuçta. Ablamdan biliyorum onda da böyle sorunlar oluyor.
Ama sevgililik döneminizle eş tutamazsınız ki evliliği.
Cicim ayları bitecek tabi bir süre sonra,herkeste bu böyle sadece sizde değil :)
Eve geç gelmesinin mutlaka bir sebebi vardır. Yani sanıyorum ki?
Bence başbaşa oturup konuşun. Ondaki sevmediğin davranışları ona söyle o da yapsın açıklamasını.
söylüyorum3 aydır kendimi ona ifade edemediğimi düşünüyorum yani alıp karşıma konuşuyorum ama bazen gerçekten karşımda otistik biri varmış gibi hissediyorum
ay kusura bakmayın arkadaşlarım benim böyle arada şakalar yapıyorum ama inanın tüm gece ağlamaktan gözlerim şişti
belkide ikimizinde psikolojik sorunları var bilemiyorum bu arada eşimde gerçekten obsesifkompulsif bozukluk var tabi bu da hayatımızı çok zorlaştırıyor ama elimden geleni yapıyorum bunları bilmesem çok daha gaddar davranabilirdim ona karşı
hmm git yatagından at ozaman herıfı :)) tavrı yapmıssın artıkkk gönlunu alması gerekkk
söylüyorum3 aydır kendimi ona ifade edemediğimi düşünüyorum yani alıp karşıma konuşuyorum ama bazen gerçekten karşımda otistik biri varmış gibi hissediyorum
ay kusura bakmayın arkadaşlarım benim böyle arada şakalar yapıyorum ama inanın tüm gece ağlamaktan gözlerim şişti
belkide ikimizinde psikolojik sorunları var bilemiyorum bu arada eşimde gerçekten obsesifkompulsif bozukluk var tabi bu da hayatımızı çok zorlaştırıyor ama elimden geleni yapıyorum bunları bilmesem çok daha gaddar davranabilirdim ona karşı
hırsımdan aklımdan geçmedi değil hani
sonrada ayıcığı kendi haline bıraktım
ahhh arkadsımmm cok ıyı anlayabılıorum senı... sakın sıkma canını... arkadsları evlı ıse yemege cagır mesela bır bak bır tanı evli olmasalarda cagır gerci..?? o tutkuyu heyecanı aslında hep sen tutusturmussun o alevlendırmıs.. sımdı en dogal hakkın ondan bır takım bırseylerı beklemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?