iyileşiyorum...

bak sennnnnn rahatlık gelmısyanee ...e napıoruz bır yay burcuolarakkk oturuyor muyuzz asla!!! onunla bol bol aktıvıte planlıyoruzo ıstesede ıstemese desınema yemek falan fılann..yıne cıks dıyorsa eskısı gıbı ılgılenmen ıcın sevgılı olmamız gerekıyorsa ayrılalım de sakayla karısıkk ...bu herıflerın rahatlıgı benı öldurecekk arkadas alana kadar popolarını yırtarlar sonrada ılgısızlık modları...belkı busıralar ıs yogunlugu onu cok yoruyorda olabılır yavrumm..yada sen bu aralar bı yere cıkmıyorsun ve cok bunaldın esınınde eve öle yorgun argın gelmesı senı sınır edıyor ..bak aklıma ne geldıo ısteykennn ona bu durumu hem komık hemde romantık bır sekılde anlatan mesaj at...yada ona bır hedıye al ıcıne bu durumu anlatan duygularını yaz obunu yanlız okusun...yay burcu hareket ıster esınnnn hareketsızlestıyse ona canın sıkılıyordur kesın yoksa adam yıne aynı adam yahu mmoralını bozma

boyle dusunme arkadsımm duzelicek hepsi ama cok sımartmada yoksa alısıverır sadece net bır bıcımde kurallarını koy ben bunları bunları ıstıyorum dıe bak goruceksınn ne kadar guzel olucak hersey... belki ikinizde daraldınız ıkınızınde kafası yogun.. genelde bız kadınlar konuya daha adapte olabılıoruz ama erkekler oyle degıl... bır donemden gecıorsunuz tatlım yoksaa o sevgı tutku azalmadıgnı goruceksın sende cnm arkasımm

ayyyy cocuk gıbıoler ıste bunlar bırı artıdlık yapıo dıgerlerıde ona uyuo :)) bırakta kumda oynasınlar :)) cok macoyum bak senı döverım herıf de sende arkadaslarını aratma :))

yok kız evet kendimi biliyorum evet çok haklısın benim yapımda var ama ne bilem ben hep bugüne kadar aman aşkım aman canım aman ciğerim yaptı ya hep tutku hep heyecan .....şimdi olmayınca olmuyor yaaaa((
kızlar gızık aldım bu akşam ona ben sevmiyorum bu akşam onu

bir de şaka bi yana bu akşam eve geç gelmesi fena koydu ve bu durum onunda benim de yapıma ters bile bile yaptı bunu

tatlım esin ne burcu?? sımdı plan program yaparsak mazallah bıde yengec cıkıverır evden cıkmaz.. dur bakalımm arkadasım sen gonlunu ferah tut sen yeterkı sıkma cnını o ıcınde sen sakrak yay kadının kurutma... yoksa olan adama olur valla

bunalmıs canım arkadasımmmondan herıften ılgı beklıyor herıfte maco tayfasına uyunca psıkopata baglıyor ...ıkı gunlugune bır yerlere kacın sapanca falan gıbı böyle ssakın mısss :)) zatenn evlenmek ıcın okadar ugrastıysa kalbını almak ıcınde ugrasır kırmadan esıne anlatabılırsın bunu ama kızarak söylersenn belkı ters teper...masallahh allah nazardan saklasınn evlılıgını..hersey yoluna gırer ınsallah

Evlilik bu sonuçta. Ablamdan biliyorum onda da böyle sorunlar oluyor.
Ama sevgililik döneminizle eş tutamazsınız ki evliliği.
Cicim ayları bitecek tabi bir süre sonra,herkeste bu böyle sadece sizde değil :)
Eve geç gelmesinin mutlaka bir sebebi vardır. Yani sanıyorum ki?
Bence başbaşa oturup konuşun. Ondaki sevmediğin davranışları ona söyle o da yapsın açıklamasını.

bu akşam kafasına göre geldi diye kapıyı hemen açmayacaktım mahallede kavga çıktı ( tam da beni buldu) endişelendim açtım kapıyı ama tavır yaptım hiiiiiiç oralı olmadı sanki umru değil bi kaç saat sonra yattı bende başka bir odaya geçip müzik dinledim... geldi yatak odasına yatmayacak mısın dedi bende kafasına canının istediğine göre eve gelen adamın yanında yatıp ödüllendireyim mi dedim bişey demeden çekip yattı bende hala gitmedim yanına doğal olarak ta asla gitmeyeceğim bişey yapmadı çünkü

koç burcu canımo

aynen bende senın gıbıyım bıgun ılgı görmesem oturur aglarım adama kök söktururum canımmm senı cok ıyı anlıyorum..hep aynı ılgıyı beklıyorsun degıl mı ....sankı senı artık ıstemıomus gıbı hısedıosun az bıraz ılgısız olsun :) ama öle degıl gercekten cok hareketlı tutkulu olunca böle oluyorr hep beklıyorsun bunu....bu aksam guzel romantık bır sofra hazırlayıp yada kahvaltı hazırlayıp kazagı ver ve notunu da iliştir canımmm...kızdıgın seylerıde yaz...sen mesajını ver gerısını o dusunsun...yola gelır merak etme herıfın senı sevıyor sende onu hemen demorilize olma...

hmm git yatagından at ozaman herıfı :)) tavrı yapmıssın artıkkk gönlunu alması gerekkk

ahhh arkadsımmm cok ıyı anlayabılıorum senı... sakın sıkma canını... arkadsları evlı ıse yemege cagır mesela bır bak bır tanı evli olmasalarda cagır gerci..?? o tutkuyu heyecanı aslında hep sen tutusturmussun o alevlendırmıs.. sımdı en dogal hakkın ondan bır takım bırseylerı beklemen..

söylüyorum3 aydır kendimi ona ifade edemediğimi düşünüyorum yani alıp karşıma konuşuyorum ama bazen gerçekten karşımda otistik biri varmış gibi hissediyorum

ay kusura bakmayın arkadaşlarım benim böyle arada şakalar yapıyorum ama inanın tüm gece ağlamaktan gözlerim şişti
belkide ikimizinde psikolojik sorunları var bilemiyorum bu arada eşimde gerçekten obsesifkompulsif bozukluk var tabi bu da hayatımızı çok zorlaştırıyor ama elimden geleni yapıyorum bunları bilmesem çok daha gaddar davranabilirdim ona karşı

arkadaslarını cagır özellıkle evlı olanları eslerıyle bır olun herıflerı cıkarmayın dısarı kadın birligi yapın ...benı yanlıs anlama canım bende bır zamanlar psıkolga gıttım ıılacta kullandım cok sınırlıyım dıegıttım sımdı kus gıbıyım vala ıyıkı gıtmısm..sanada tavsıye ederımmm eger gıdebılırsenız esınıde al gıt beraber...aglama gııızzzzzzz yolarım haa sacını basını

Kızlar bu kadar sert olmayın yahu
Evlilikler bu yüzden çıkmaza doğru gidiyor.
Sürekli ilgi beklenilemez ki. İnsanın bir günü diğer gününe uymayabiliyor.
bir insan sürekli aynı tavrıda gösteremez.
Bir de evlilik bu..
Belki bir derdi vardır belki kafasına bir şeyi takıyordur. illa "gönlünü alacak tabi!" dayatması yanlış olur.
Kendini üzme sende eminim ki aranız yarın yani bugün düzelecektir.
Ama böyle sürekli ilgi beklemek,trip atmak karşıdaki insanı da bunaltıyor.
Mesela şu son dediğin cümle çok yanlış. Hasta olmasa gaddar davranacaktın yani? hasta diye bir nebze yumuşak davranıyorsun(?)
Biz kadınları da anlamak zor açıkçası.
Hepimiz aynı yaşlarda sayılırız tecrübelerimiz belki az belki fazla.
Yani demek istediğim küsüp başka odada kalmak yatağa gitmemek yerine,konuşup derdini öğrenmen senin için çok daha iyi olur.

hırsımdan aklımdan geçmedi değil hani
sonrada ayıcığı kendi haline bıraktım

dogal ortamına sal gıtsın..sende aglama sakınnn. yavrummm ...senı sevdıgınden suphen yok oda pişman olacaktır bu yaptıgındann...

aynen öyle balım valla ama arkadaşlarını çağırmama gerek yok aaa bu arada komik olan ne biliyormusunuz o arkadaşları dedğim ben esnaftım bu arada ben esnafken benim esnaf çevrem bunlar şimdi eşim ist da esnaftı bu şehre benim için taşındı tesadüfen onlarla iş yapar oldu...yani adamlara bak ya sanki beni tanımıyorlar...hatta eşimin işyerine giderken kendi aralarında beni gördüklerinde şaka yapıyorlar kaçın vilddan geliyor diye yani benim ne kadar despot olduğumu biliyorlar ve beni değiştirmeleri ve kendi karıları gibi olmam için muratı gazlıyorlar gibime geliyro

koc ve yay bu ılıskının atesııı sonemezzz kiii...... yavrumm sadece ınatlasıosunuz!! o koc yok mu o koc kendımden bılıorum ofkesıne sahıp cıkamaz sonra ıcten ıce uzulur sonra bır bakarsın gonul almaya calısırken, hıc bır sey olmaıs gıbı senle konusur... ama yaptıgı cok ayıp enazından hber vermelıydı bırak haberi geldiğinde hesap vermelıydı.. cunku sorumlu oldugu bır kısı var hayatında su arkadslarını bır tanı bakıyım arkadsım, neymıs ne degıllermıs guvenılır birilerimi...

tatlım sızın basbasa olup konusmaya ıhtıyacınız var hemde cok var...saka bı yana yataktan at falan dedımm ama fevrı davranma o yaptıgından utanır senı kırdıgı ıcın bın pısman olur..sonucta senı seven bıradam var sana bır yanlısı yok sadece bu aralar böle ufakbır aorun olabılır bunun ıcın bırbırınızı yıpratmayın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…