- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Flamingo00
-
Zaten direte direte sonunda çıkacaktık 2-3 ay sonra ama sabrım kalmadı çok zor aileci bi adamla geçinmekÇocuk var mı??? Varsa ayrı evine çıkmak için diret.
zor değil hiç bulamazlar sende bundan sonra kendi değerini bil yoluna bak boşverYaptıklarımin karşılığı bunlar değildi beni hiç haketmedi bidaha zor bulur ailesiyle birlikte oturup herşeyine tmm diye birisini ben çok sessiz kaldım anlamıyorum smdi kendi aklım başıma yeni geldii ...
Aynen öyle..hizmetçi almışlar seni resmen... geçmiş olsun.
Ben aileme yapmadığım şeyleri eş kişisinin ailesine yaptım inan ama yok eltim çok çektirmiş geldiğinde smdi ondan iyisi yok onun gibi olmak lazımmış demekki yaranmak için ama boşaBen anlamıyorum
Normal bir ailenizin olduğunu varsayarak yazıcam
Yetiştir büyüt gözüne bak sonra saçma sapan biri alsın ailesine hizmetçi yapsın
Bide beğenmesinler
Küçük yaşlardan bu yaşa kadar evinizde de böylemiydiniz
Hiç mi canınızı sevmiyorsunuz
Kendi eviniz niye var madem birlikte otursaydınız
Ben diyorum zaten kendime bnde ne sabır varmış diye benim annem sessiz babminda hiç bir şeyden haberi yok üzülmesin diye söylemedim ona hiç bişe ama annem biliyor oda ezdirme kendini dedi evine çıkan kadar sabret dedi başkası olsa beni bidaha göndermez burayanasilanneymiş demeyin onada çoğu şeyi anlatıyorum bilse oda tutmaz beni burdaaMasallah siz de aileniz de ne sabır varmıs.
Aynen öyle bana bunu aşıladı eşim bnde saf gibi yapmak zorundayımisim gibi yaptımçıkma. hizmetçi misin sen? eşin de bunun için senle arasını bozacaksa bozsun. bu hayata eşinin ailesinin hizmetini görmeye mi geldin?
Ben aileme yapmadığım şeyleri eş kişisinin ailesine yaptım inan ama yok eltim çok çektirmiş geldiğinde smdi ondan iyisi yok onun gibi olmak lazımmış demekki yaranmak için ama boşa
Geçmez zaten biyerde patlak verirdi yerimde başkası olsa 3 ay zor dururdu ama beni ezdiler kimseye hakkımı helal etmiyorum zaten yaptığım iyiliği hiç bilmediler diyorum ya geçen zamanına yazikNeden evlenince kaynana ve kayınpederin hizmetçisi oluyorsunuz? Az yesinler de uşak tutsunlar.
Zaten şiddet de varmış. Ömrünüze yazık. Hayatınız böyle mi geçecek?
Evet ortada evlilik diye bişe yok varsa yoksa hizmet etmek var çok şükür ki ailem arkamda ve bu kararında saygı duyacaklardirSizi eşiniz eş olarak değil hizmetçi olarak görmüş. Kimsenin işini yapmaya mecbur değilsiniz yapmayın bunu kendinize. Yuva kolay kurulmuyor ama ortada bir yuva yok. Siz hizmet edip sustuğunuz sürece mutlu olur eşiniz. Ailenizde arkanızdayken iyi düşünün.
Aynen öyle bana bunu aşıladı eşim bnde saf gibi yapmak zorundayımisim gibi yaptım
Onlara göre gelin hizmet görmek zorunda eşim bana kızsa dövse mutlu olurlar çünkü evlatlarininmutluluğunu isteyen bı aile değillerİşte bu çok yazık, çok acı
Kusura bakmayın ama izin vermenizi asla anlayamayacağım
Normal olan sizden böyle bişey istememeleri eltiniz gibi çekmeniz değil
Görücü usulü oldu sonra istemedi benim ailem ve bisekildede konuşmaya başladık 2 ay falan konuştuk ailelere söyledik keşke ailemi dinleseymişim ama son pişmanlık fayda etmiyorbundan sonra yapmayın.
görücü usulu mu oldu?
Görücü usulü oldu sonra istemedi benim ailem ve bisekildede konuşmaya başladık 2 ay falan konuştuk ailelere söyledik keşke ailemi dinleseymişim ama son pişmanlık fayda etmiyor
Başlarda inanın çok iyiydik ama sonradan ailesini istekleri bitmedi tek sorunumuz ailesine düşkün olması ve ailesini bnden beklentileri her kavgamiz bundan çıkıyor ailesi olmasa mutlu olabilecek biriyiz ama izin vermiyorlar tabi beni ezdirdiği için eş ye de var suç beni tutsaydi başta kimse bişe diyemezditanımadan evlenmeye karar vermeseydiniz keşke. adam sizinle severek evlenmemiş bence.
Başlarda inanın çok iyiydik ama sonradan ailesini istekleri bitmedi tek sorunumuz ailesine düşkün olması ve ailesini bnden beklentileri her kavgamiz bundan çıkıyor ailesi olmasa mutlu olabilecek biriyiz ama izin vermiyorlar tabi beni ezdirdiği için eş ye de var suç beni tutsaydi başta kimse bişe diyemezdi
Gerçekten bnde sizin gibi kızıyorum kendime başta o mesafeyi korumalıydım yaşaya yaşaya insanın aklı başına geliyor ama zamanda geçiyor biyandan sonra bı bakmışsın herşey çöpGereksiz yere kendinizi yıpratmışsınız zamanında, dediğiniz gibi ister cahillik deyin isterseniz saflık koyun adını.
Böyle fedakarlıklar sonucunda malesef böyle sıkıntılı durumlar doğuyor.
Yerinizde olsam beklentilerine karşılık vermezdim artık.
Elinizi eteğinizi çekin ve mesafenizi korumayı bilin.
Bu kadar yüz-göz olmanın ne alemi vardı en başında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?