İyilik bilmeyen eş ve ailesi

Neden evlenince kaynana ve kayınpederin hizmetçisi oluyorsunuz? Az yesinler de uşak tutsunlar.
Zaten şiddet de varmış. Ömrünüze yazık. Hayatınız böyle mi geçecek?

Sizi eşiniz eş olarak değil hizmetçi olarak görmüş. Kimsenin işini yapmaya mecbur değilsiniz yapmayın bunu kendinize. Yuva kolay kurulmuyor ama ortada bir yuva yok. Siz hizmet edip sustuğunuz sürece mutlu olur eşiniz. Ailenizde arkanızdayken iyi düşünün.

Yaptıklarımin karşılığı bunlar değildi beni hiç haketmedi bidaha zor bulur ailesiyle birlikte oturup herşeyine tmm diye birisini ben çok sessiz kaldım anlamıyorum smdi kendi aklım başıma yeni geldii ...
zor değil hiç bulamazlar sende bundan sonra kendi değerini bil yoluna bak boşver

Ben aileme yapmadığım şeyleri eş kişisinin ailesine yaptım inan ama yok eltim çok çektirmiş geldiğinde smdi ondan iyisi yok onun gibi olmak lazımmış demekki yaranmak için ama boşa

Masallah siz de aileniz de ne sabır varmıs.
Ben diyorum zaten kendime bnde ne sabır varmış diye benim annem sessiz babminda hiç bir şeyden haberi yok üzülmesin diye söylemedim ona hiç bişe ama annem biliyor oda ezdirme kendini dedi evine çıkan kadar sabret dedi başkası olsa beni bidaha göndermez burayanasilanneymiş demeyin onada çoğu şeyi anlatıyorum bilse oda tutmaz beni burdaa

Ben aileme yapmadığım şeyleri eş kişisinin ailesine yaptım inan ama yok eltim çok çektirmiş geldiğinde smdi ondan iyisi yok onun gibi olmak lazımmış demekki yaranmak için ama boşa

İşte bu çok yazık, çok acı
Kusura bakmayın ama izin vermenizi asla anlayamayacağım
Normal olan sizden böyle bişey istememeleri eltiniz gibi çekmeniz değil

Neden evlenince kaynana ve kayınpederin hizmetçisi oluyorsunuz? Az yesinler de uşak tutsunlar.
Zaten şiddet de varmış. Ömrünüze yazık. Hayatınız böyle mi geçecek?
Geçmez zaten biyerde patlak verirdi yerimde başkası olsa 3 ay zor dururdu ama beni ezdiler kimseye hakkımı helal etmiyorum zaten yaptığım iyiliği hiç bilmediler diyorum ya geçen zamanına yazik

Evet ortada evlilik diye bişe yok varsa yoksa hizmet etmek var çok şükür ki ailem arkamda ve bu kararında saygı duyacaklardir

İşte bu çok yazık, çok acı
Kusura bakmayın ama izin vermenizi asla anlayamayacağım
Normal olan sizden böyle bişey istememeleri eltiniz gibi çekmeniz değil
Onlara göre gelin hizmet görmek zorunda eşim bana kızsa dövse mutlu olurlar çünkü evlatlarininmutluluğunu isteyen bı aile değiller

Görücü usulü oldu sonra istemedi benim ailem ve bisekildede konuşmaya başladık 2 ay falan konuştuk ailelere söyledik keşke ailemi dinleseymişim ama son pişmanlık fayda etmiyor

tanımadan evlenmeye karar vermeseydiniz keşke. adam sizinle severek evlenmemiş bence.

Gereksiz yere kendinizi yıpratmışsınız zamanında, dediğiniz gibi ister cahillik deyin isterseniz saflık koyun adını.
Böyle fedakarlıklar sonucunda malesef böyle sıkıntılı durumlar doğuyor.

Yerinizde olsam beklentilerine karşılık vermezdim artık.
Elinizi eteğinizi çekin ve mesafenizi korumayı bilin.
Bu kadar yüz-göz olmanın ne alemi vardı en başında.

Benzer durumları yaşamışız.güya taşınacaktık ama hep bir bahane ile erteleniyordu.Ben dayanamayıp babamın evine gelince güya kp eniştemi aramış ben onlara Kasımda ayrı ev açacaktım gittiği için artık o defter kapandı demiş.Asla üzülme. senin pişman olman için uğraşıyorlar..gerçekten seninle yaşamak isteyen adam bir yolunu bulur seni götürür.

tanımadan evlenmeye karar vermeseydiniz keşke. adam sizinle severek evlenmemiş bence.
Başlarda inanın çok iyiydik ama sonradan ailesini istekleri bitmedi tek sorunumuz ailesine düşkün olması ve ailesini bnden beklentileri her kavgamiz bundan çıkıyor ailesi olmasa mutlu olabilecek biriyiz ama izin vermiyorlar tabi beni ezdirdiği için eş ye de var suç beni tutsaydi başta kimse bişe diyemezdi

ailesine düşkün olması sorun değil ki sizi hizmetçi gibi görmesi sorun. siz bundan sonra hiç bi hizmetlerini görmeyin. resti çekin.

Gerçekten bnde sizin gibi kızıyorum kendime başta o mesafeyi korumalıydım yaşaya yaşaya insanın aklı başına geliyor ama zamanda geçiyor biyandan sonra bı bakmışsın herşey çöp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…