İyilik nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ahahahahahahahaha ekosistemden bir haber bir canlı olduğunuzdan haberiniz var mı? Bokları bile değerli o hayvanların, en basitinden gübre olarak kullanılıyor. Yediğiniz meyve sebzeyi yetiştirebilmek için ahahahahahahah bu nasıl bir sığ görüş. Yazık.

genele göre kötüyüm işte arkadaş

Hadi ya? Hadi... Kurban paylaşmaktır diyenler bayramdan önce derin dondurucu alıyor daha çok et stoklamak için

Hadi ya? Hadi... Kurban paylaşmaktır diyenler bayramdan önce derin dondurucu alıyor daha çok et stoklamak için
Evet 3/1 ini verdiyse stoklamasından size ne ? İbadetini Allah sorgular siz değil cennetin anahtarını cebinde taşıyormuşcasına yorum yapmışsınız

genele göre kötüyüm işte arkadaş

ne alaka?
sabah beri küçük oğlumun sorularını cevaplıyorum. en son ya onlar bizi kesselerdi dediği noktada bezdim.
büyük ooo kavurma diye bakarken küçük hassas.
sizde hassassınız demek ki.
bu sizi kötü bizi iyi yada bizi kötü sizi iyi yapacak kriter değil.

hayır yanılıyorsun çok belirgin bir kriterdir
çocuğa çocuk olarak bakarsın
ama büyük insanı yadırgar eleştirir kızar tartaklar dahası öldürebilirsin bile

Kurban farz olmasa da ibadettir buna sözüm yok
Ancak bunun kaidesinin ve anlamının bilinmediği bir ülkede yaşıyoruz
Farzları umursamayanlar kurbanda en önde koşuyor maalesef, keşke geri durdukları sorumluluktan kurtulmak bu kadar olsaydı
Hem inancım hem de hayvan sevgim var, kurban duygularımı çok zorlayan bir ibadet, bu hayvanların yaratılış amacını biliyorum ama yine de duygularıma hakim olamıyorum, söylenecek çok şey var ama susmayı yeğliyorum çünkü insanlar inançlarına saldırmışım muamelesi yapıyorlar. Velhasıl kötü değilsin arkadaşım, Allah ın düşünen ve hisseden bir kulusun, anlamayanı boşver, bu değiştirebileceğimiz bir durum değil

Herşeye evet demek iyilik değildir bazen o insanın iyiliği için hayır demek zorunda kalırsın çevrenizde kimse sizin yüzünüzden zarar görmüyorsa kimsenin ahını almadıysanız sagda solda konuşup insanları zor durumda bırakmıyorsanız iyi bir insansınız demek.

Bu konu çok can yakar çünkü içerik dini değerlerle ilgili, herkesin inancı kutsalıdır, haliyle tartışmaya açıldığında bir noktadan sonra isteyerek veya istemeyerek incitici, kırıcı yorumlar yazılabiliyor, bu sebeple de zaten dini içerikli konu ve yorumlar yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…