- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Kimseye borç verme bir daha.Selam kizlar,
bundan 4 ay oncesi gorustugum insana borc para vermistim daha dogrusu visadan cektim.
bu kisiyle evlilik yolundaydik cok zor durumdaydi bende borclarini kapatmasi icin yuklu bi sekilde (6milyar) para cektim
her ay kendisi bana oducekti eline cok gecerse kapatacakti
buyuk sorunlar yasadik onunla evlenemicemi anladim ona sadece (beraberkende ayrildiktan sonrada) dedigim
" bu borcu odemek senin serefindir odemezsen bilki arkana dusmek ama ah ederim hakkimi haram ederim" dedim
suan ayni ulkede degiliz adam turkiyeyey yerlesti tam 2aydir borcu oduyorum gecen ay soyledim oducem oducem dedi gecistirdi
bu ay soyledim yine ayni sekilde tepki verdi, siz olsaniz ne yapardiniz?
benim yapacak biseyim yok onu Allaha havale etmekten baska
biliyorum cogunuz para verilirmi soyle boyle diceksiniz
kesinlikle Allah rizasi icin yaptim
onu Allaha havale ediyorum
Evet cikardigim en buyuk ders olduKimseye borç verme bir daha.
Boşver canım sonuçta sen kendi ustune düşeni yapmissin insanoğlu çiğ süt emmis diyorlar hakikatten doğru ama birde şöyle dusun allahın yanında yaptığın bu iyilik kaybolmaz seni böyle zor duruma dusuren insanın vay haline ilahi adalet tecelliSelam kizlar,
bundan 4 ay oncesi gorustugum insana borc para vermistim daha dogrusu visadan cektim.
bu kisiyle evlilik yolundaydik cok zor durumdaydi bende borclarini kapatmasi icin yuklu bi sekilde (6milyar) para cektim
her ay kendisi bana oducekti eline cok gecerse kapatacakti
buyuk sorunlar yasadik onunla evlenemicemi anladim ona sadece (beraberkende ayrildiktan sonrada) dedigim
" bu borcu odemek senin serefindir odemezsen bilki arkana dusmek ama ah ederim hakkimi haram ederim" dedim
suan ayni ulkede degiliz adam turkiyeyey yerlesti tam 2aydir borcu oduyorum gecen ay soyledim oducem oducem dedi gecistirdi
bu ay soyledim yine ayni sekilde tepki verdi, siz olsaniz ne yapardiniz?
benim yapacak biseyim yok onu Allaha havale etmekten baska
biliyorum cogunuz para verilirmi soyle boyle diceksiniz
kesinlikle Allah rizasi icin yaptim
onu Allaha havale ediyorum
Fazla iyilik enayilik canimAllah rizasi icin derken o bilmesede Allah bilir yani
parayi verirken borc diye verdim suan da parami vermedigi icin Allah bilsin anlaminda
cok sagol canim destegin icinBoşver canım sonuçta sen kendi ustune düşeni yapmissin insanoğlu çiğ süt emmis diyorlar hakikatten doğru ama birde şöyle dusun allahın yanında yaptığın bu iyilik kaybolmaz seni böyle zor duruma dusuren insanın vay haline ilahi adalet tecelli
elimde onun borclarini odediugme dair belgeler var evetGitmis o para bir bardak su ic ustune.hukuken elinde senet varmi?
Yoksa bisey cikmaz
Bakin yukartta belirttimAllah rizasi icin sokakta dilenen birine cikarip da 6 bin verir misiniz Allah askina?
Ustune bir bardak su icin..
Bakin yukartta belirttim
yanlis ifade ettim kendimi
Ben borc diye verdim oda borc diye aldi
Kendimi beddua etmemek icin boyle ikna ediyorum Allah rizasi icin diyorum Allah niyetimi biliyo onunkinide biliyo
Allaha havale ettim
bu borcuda geri gerlmicegi icin Allah razi gelsin benden diyorum yani
elimde onun borclarini odediugme dair belgeler var evet
yasadigim ulkede olsa hakkimi alirim
ama turkiyeye donus yapti
nasil olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?