Iyilik yap denize at

27yasindayim hayatimda bir kez borc aldim (maasim gecikti bir ay sonra odemek icin abimden )
bir kezde borc verdim (dayima, tarihini bile anlastik)
bu adami inaninki askindan oldugum icin degil okadar zor durumdaydiki ac yatip kalkiyodu acidim
acidim ve para verdim

cok gecmis olsun
Allah kolaylik versin

Ödesin g.vat.

Arayın arkadaşlarını ailesini işyerini rezil edin paranın peşine düşün.
Ben onun turkiyede nerede yasadigini annesinin ablasinin nerede oldugunu biliyorum ama adam cahil para istiyorum adam hala asktan meskten bahsediyo
benimle olursan parani veririm dercesine

Bu iyi fikir aslında. O para zor gelir de. Arkadaşlarına ailesine rezil olsun. Yanına kar kalmamış olur.
sorunda suki ailemde bilmiyo soylesem annem seker hastasi tansiyon var
kendi kendime diyorum yaptin bi hata cek bedelini herkesi rahatsiz etme bu sorunla diyorum

Böyle birinin ailesi de onun gibidir.
Ailesimi
ozet gecim
Annesi evliyken, zenginlerken : dayisinin ogluna kacar (40yasinda) onunla evlenir
ablasi: iki cocugu vardir ama turkiyede birakir yasadigimiz ulkeye getirmez burada onla bunla duser suan bi bulgarla yasiyo
babasi birisiyle evlenmistir kendisinden 17yas kucuk

vlh kisacasi bu

Allah rızası için yaptın anladım da
Gİdip hayır kurumlarına verseydin o parayı daha iyiydi .
Yani okdar erken bir ilişkiye 6 milyar ile kurtulduğunuza sevinin
Daha ağır yaralar açabilirdi
Hanim efendi ben zaten hayir yapiyorum gereken yerlere
bu adam cok zor gunler geciriyodu ac yatiyodu ekmek parasi yokdu iflas etti
bende acidim verdim
agir yaralar acabilirdi evet buyuzden adamin arkasina dusmuyorum cunku iki kez istedim adam beni sucluyo benimle olursan veririm dercesine benim ona geri donmemi bekliyo adam psikoloji bildigin bozuk yani

Terbiyesiz adam !!Bencil
Sizde o paranın hayrını görmeyin diyin hakkınızı helal etmeyeceğinizi söyleyin
Yapacak birşey yok sakin tavır sergileyin.
Ama asla bir insana açta kalsa susuzda kalsa böyle bir iylik yapmayın!!! belkide o parayı nasıl kazandınız dişiniz ile tırnağınız ile biriktirdiniz.Umarım buda size bir ders olmuştur .Ve hayatta yapmayacağınız şeyler arasına girer.Geçmiş olsun....

Allah razi olsun

güvenmiyceksin canim.
6 milyarla hayatnı kurtardin kendini
yukarda yapılan bazi yorumlari katılıyorum.
yarin bi gün sıkıntı çekerse senden para isterse verme daha borcunu ödemedin efendim. diyceksin geçceksin:)

Bi bardak sumu icim

Sadakan olsun , Allah'a havale et. Belki çok daha kötü şeyler olucaktı. O para önüne geçti şer gibi duruyor fakat zamanla ne kadar hayırlı olduğunu anlicaksın. Ya o herifle evlenseydin. Ruh sağlığından önemli mi ? Bu da tecrübe oldu ! Boşuna kendine kızma sen kötü bir şey yapmadın karşında ki adam şeref yoksunu hepsi bu. Ondan da çıkar emin ol.

güvenmiyceksin canim.
6 milyarla hayatnı kurtardin kendini
yukarda yapılan bazi yorumlari katılıyorum.
yarin bi gün sıkıntı çekerse senden para isterse verme daha borcunu ödemedin efendim. diyceksin geçceksin:)
yarin bi gun?
ben okisiyle artik gorusmuyorum
yarinida birgunude yok onunla
Allah yazdiysa bozsun

evet haklisin
bazen bize ser gibi gorunen aslinda hayirdir
ya ben bununla evlenseydim hayatimi yaksaydi daha kotu seyler olsaydi diyorum kendime
6milyar az para degil biliyorum ama insan ne 6milyarlar oderde sagligini hayatina zarar gelince odenmiyor
Allah en iyi bilendir Allaha havale ettim onu

olmasin zaten yarin bi gün.. gün gelirse isterse o zaman dedim canim tabi görüşme onla .
suan hala istiyo zaten
adamda seref gurur namus noksanligi var
ben para istedim iki kez o bana benimle olmuyosun beni terk ediyosun bana soguk davrandin diyo yani benimle olursan parani vericem dercesine
beni 20milyar borca soksa yine donmem o adama

Rabbime sığın gerisini hak halleder
Sadakan olsun canını sıkıpta canından mı olacan ?
Sağlık bu bir 6 milyar için bozmaya gelmez
Farzet ki hayır yaptın

Şu cümleyi kurduktan sonra o parayı aç da kalsam istemezdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…