- 30 Eylül 2025
- 18
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Hayat ve sevgi
evliyim eşim hep ailem kardeşlerim diye yasadi onlar her lafı söyledi her hakareti etti bana hep sus dedi sustum 6 kardeşler eşimden bir büyük ablası var evlendigimizde 1kaynim 1sene bizle yaşadı eve ekmek bile getirmezdi evlenirken eşim nişanını yaptı mobilyasını aldı sonra haliyle ev gecindirirken borçlandı 13 senedir de ödüyor çok sıkıntılar çektim altınların gitti annemden bir bilezik aldım o gitti çocuğuma doğumda takılan altınlar gitti senelerdir 3 5 kurusun hesabını yaparak geçti bu sene bunlar gelinleriyle tartıştı 8 sene önce eşim on bin kredi çektirdi kardeşine taksitlerini kendi ödedi 2 taksit vermemiştir kardeşi karısı bu sene kalktı senin yüzünden hacizlik olduk diye kavga çıkardılar tabi oda bi oyun cünkü durumları çok iyi eşimin ailesi 200bin para verip borcunu kapatmışlar bu arada kapıda Arabaları duruyor hepsi bize cephe aldılar hiçbiri konuşmuyor kayinbabam bana büssürü laf saydı gelinini mi kötülüyonuz diye bende kapat beni arama dedim şuan eşimle aramiz çok kötü uysan hergün kavga çocuğum çok etkileniyor siz olsanız ne yapardınız