• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik yapan kötülük buluyor

Evet böyle anlatınca kimse inanmıyor ama benim mobilyadan bile haberim yoktu 11 sene sonra kendileri kavga edince öğrendim o kavga olmasa hiç ögrenemeyecektim gizli yapılanlar var
Ay nasıl yoktu ya? Varınızı yoğunuzu eşinize vermişsiniz borçlarını ödesin diye hiç mi sormadınız bu neyin borcu bu kadar öde öde bitmiyor diye?

Evet böyle anlatınca kimse inanmıyor ama benim mobilyadan bile haberim yoktu 11 sene sonra kendileri kavga edince öğrendim o kavga olmasa hiç ögrenemeyecektim gizli yapılanlar var
Kocanız başka bir ev için mobilya alıyor, nasıl haberiniz olmuyor? Verdiğiniz altınlarla da mı bir bağlantı kuramadınız? Annenizin verdiği bilezik bile gitmiş, bu paralar nereye harcanıyor hiç dönüp bakmadınız mı? Maddiyat yanında ailemin hakaretlerini laflarını yut demiş yutmuşsunuz, sus demiş susmuşsunuz. Sonra da koca delisi değilim diyorsunuz. Ailem zorla geri barıştırdıymış, adam sizi satsa pazarlasa ne olacaktı?

Kendi başının çaresine bakabilecek güçte olmayanlar lütfen artık çocuk yapmasın. Beyim bilirden baban bilir kafasına evriliyorlar. Çocuklarını bile kollayamıyorlar, kocaları ne dese o. Doğumdan sonra böyle oldu diyip kendinizi kandırın bizi değil. Çocuk olunca değişir düzelir dediniz.

Peki bizden ne yapmamizi bekliyorsun konu sahibi? Her soylenene ıhhh yok oyle degil ıhhh yok cok mahdurum. Adamin adresini yolla bari kulagini cekelim.

Bide daha düne kadar hersene ev arsa bakan kişiler bir oyun çevirdiler milletten para koparmak için işte kesin bir kızim var napabilirim

Sorulan sorulara doğru cevaplar verin. Bütün aile size cephe alıyor. Bu normal değil. Belli ki kayınbaba sizi taşımaktan artık yorulmuş.

Başkalarının malının hesabını yapmayın. Böyle olursanız hep parasız kalırsınız.

Ya siz ya Kocanız hesabını kitabını bilmiyor.

10 binlira bu zamana kadar 100 bin kez ödenirdi.

İnsanların parası var diye diye her şeyi safsaklamışsınız.

İğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın.

Sorulan sorulara doğru cevaplar verin. Bütün aile size cephe alıyor. Bu normal değil. Belli ki kayınbaba sizi taşımaktan artık yorulmuş.

Başkalarının malının hesabını yapmayın. Böyle olursanız hep parasız kalırsınız.

Ya siz ya Kocanız hesabını kitabını bilmiyor.

10 binlira bu zamana kadar 100 bin kez ödenirdi.

İnsanların parası var diye diye her şeyi safsaklamışsınız.

İğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın.
Gayet net cvp verdiğimi düşünüyorum olanları söylüyorum aile düşkünü bir adamı değişir diye asla beklemeyin değişmiyor tecrübeyle sabit sadece sen tükeniyorsun bu süreçte kimse değişmiyor bunu anlamak istemiştim.Zamani geriye alamıyorum Bundan sonrası için elime geçenleri elimden geldiğince birikim yapıyorum

iyilik başka şey enayilik ( kendini kullandirmak) başka şey.
Sizin ki iyilik değil enayilik kusura bakmayın.
para ile iyilik hayır kurumlarına yapılır, sizin yaptıgıniz onlar için bir iyilik değil görevmiş eltiniz bu görevi üstlenmek istememiş hayir kurumu olmadığının farkında çünkü.
Burda afferin kiz sana diyeceğim tek kişi eltiniz ne yalan söyleyeyim başka bir ev, başka bir aile olduğunun farkında çoluğunun çocuğunun rıskıni kimsenin kapısında bırakmamış.
Eltinizden feyz alın gözünüzü açın çocuklarınız var, onlara gelecek lazım eşinizin yedi sülalesine değil.
Size katılıyorum ne yazık ki eşim aile kavramını anlamadı bende düzelir diye bekledim ama kimse değişmiyormus bir çocuğum var bundan sonra onun için birikim yapıyorum

Size katılıyorum ne yazık ki eşim aile kavramını anlamadı bende düzelir diye bekledim ama kimse değişmiyormus bir çocuğum var bundan sonra onun için birikim yapıyorum
Evet gerçekçi olmanın zamanı geçte olsa adam için kıymetiniz olmadığını idrak edin,yolda kalsanız önceliği kardeşleri yeğenleri anası babası olur.Size dönüp başının çaresine bak der,hastalansanız yanınızda olmaz.Romantikliği bırakın elinizdeki mal bu,kendinize ve evladınıza odaklanın birikim yapmaya devam edin.....Bu adam eninde sonunda sizi ortada bırakacak,gözünüzü açın artık.....

Evet gerçekçi olmanın zamanı geçte olsa adam için kıymetiniz olmadığını idrak edin,yolda kalsanız önceliği kardeşleri yeğenleri anası babası olur.Size dönüp başının çaresine bak der,hastalansanız yanınızda olmaz.Romantikliği bırakın elinizdeki mal bu,kendinize ve evladınıza odaklanın birikim yapmaya devam edin.....Bu adam eninde sonunda sizi ortada bırakacak,gözünüzü açın artık.....
Evet anladım ama geç oldu gerçekten evladımı düsünmesem üstüne birdaha dogururdum Ne yapsam ne etsem boş artık kendim için evladım için çabalıyorum daha küçük yarın sırtını döndüğünde kapıdan çıkarken azda olsa elimde para bulunsun diyorum şuan borçlarla cebellesiyor azda olsa param var ama o bilmiyor

Gidiyor da eşim hep onlar için borçlandı ben borçlar kapansın geçim olsun diye elimde ne varsa borcuna verdim ama bittimi hayır sonu yine kendim tek savaşıyorum aile yuva olsun diye
Kocan senin iyi niyetini kullanıyor. O asla seni çocuğunu düşünmeyecek. Çünkü hep istekte bulunan ailesi var. Onları düşünüyor. Acil kendine çocuğuna masraf çıkarıp sen istemeye başla. Başka türlü sizi düşünmez. Hep napcaz nasıl yeteceksin onlarda çalışsın alttan alta işle size harcamayı düşünmeli. Sen düşündükçe o seni düşünmeyecek bekleme.

Bu yaşananların hepsi doğumundan sonra oldu çekip gitmedim mi diye düsünüyorsunuz ailem geri barıştırdı ortada çocuk var diye niye gidiyim tekrar evleniyim koca meraklisi değilim birazda olsa kendi ayaklarımın üstünde duracak maddi gücüm olsaydı bu saniye kabullenmezdim biliyorsunuz ki hayat da kadın olmak zor
İyide adamda size bakmıyor tüm parayı ailesine yedirmis gene barışır gene yedirir siz onunlada ortada kalmış durumdasınız çocuğun geleceğide umrunda değil ha ana evi ha bu kocanın yanı bence kadın olmak zor değil valla bunun karısı olmak daha zor yani şu an bunun acısını çekiyorsunuz daha da çok çekersiniz

Valla anne evine dönüp merdiven silseniz en azından hem 3 5 kuruş kazanır hem bu adamın sülalesinin ve onun hakaretlerinden kurtulur hemde onun bulaşığı çamaşırı yemeği kurtulursunuz hayır bu evli kalma olayina değmiyor sizden gidenler yuva yokki ortada

Back
X