- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
nişanlın gelsin bi gün önce. biz düğüne gitmek istiyoruz falan desin. bişey demez heralde :)Annemden izin almakta çok zorlanıyorum. Bu hafta sonu nişanlımın sağdıçının nişanı var nişanlım da gidelim dedi ama ben hala anneme diyemedim.Annem biraz serttir kolay kolay izin alamıyorum o yüzden kaç günden beri nasıl diyeceğimi düşünüyorum.
babamla pek diyaloğum yoktur fazla konuşmayız.Yeni
Babanızdan izin almayı deneseniz.
nişan yada düğünde arabaymış işte damada yardım eden yanında duran kişi. baya yardımı oldu o kişinin çokta iyi arkadaşıYeni
Sağdıç ne oluyor...tam bilmiyorum.
aslında 2 hafta önce söyledi sinirlendi. yok felan dedi gideceğimiz yer 1 saat uzaklıkta. şimdi bana tekrar söyle diyor.nişanlın gelsin bi gün önce. biz düğüne gitmek istiyoruz falan desin. bişey demez heralde :)
Nişanlısınız siz artık ve nişana gideceksiniz bundan doğal ne olabilir ki??Annemden izin almakta çok zorlanıyorum. Bu hafta sonu nişanlımın sağdıçının nişanı var nişanlım da gidelim dedi ama ben hala anneme diyemedim.Annem biraz serttir kolay kolay izin alamıyorum o yüzden kaç günden beri nasıl diyeceğimi düşünüyorum.
İşte annem pek öyle düşünmüyor galiba. Zaten bu izin konusu hep problem oldu. onla beni yalnız biryere göndermek pek istemiyor nedenini bende bilmiyorum.Nişanlısınız siz artık ve nişana gideceksiniz bundan doğal ne olabilir ki??
Bu dönemde tanıyacaksınız birbirinizi daha çok. Alın karşınıza ve konuşun.
Çekinmeden ve kararlı bir şekilde
nişanlım konuşmuştu büyük ihtimal unuttu. Zaten ona da inanmazÇok tanıdık geldi bu sorun bana
Bende çok sıkışırım böyle durumlarda. Halbuki bizi yalana mecbur bırakmadan izin verseler nolucak sanki anlamıyorum hiç. Üstelik siz nişanlısınız bide.
Benimde başıma gelmişti bu. Erkek arkadaşımın, çocukluk arkadaşıydı.
Eğer annene nişandan hiç bahsetmediysen ve çalışıyosan şirketten birinin nişanı, şirkettekilerle gidicez diyebilirsin. Yani yalana mı teşvik etmiş oluyorum bilmiyorum ama başka çare bırakmıyorlar ki
nasıl yani anlamadım izinsiz mi gideyimNişanlı bir kadının annesinden izin alması sacmayken alamaması sacmalıkta son nokta değil mi?
nasıl yani anlamadım izinsiz mi gideyim
ben şimdiye kadar böyle bir durumda kalmadım biraz baskıcı bir yapısı var annemin onu nasıl aşacağım bilmiyorumYetişkin bir kadınsınız, bunu ailenizin kavraması gerekiyor. Şu aşamada izin almak değil haber vermek gerekir. "Anne, şu gün x ile y nin nişanına gideceğiz" bu kadar sadece. Gidebilir miyim, izin verir misin yok...
Nişanlısınız yahu, yarın öbür gün evlenip ev geçindireceksiniz, idare edeceksiniz. Daha kendi kararlarınızı veremez, ailenizin kararları ve kurallarıyla yaşarsanız nasıl yapacaksınız bunları?
annende gelsin diyor onada yok diyorBenim kuzenimin de nişanlisinin annesi izin vermiyordu birlikte gitmelerine annesi de onlarla birlikte gidiyordu. Kizin annesi enbasta demisti ben kizimi herzaman tek basina heryere yollayamam diye kuzenimde kabul etti.özel yerlere birlikte gidiyorlardi. Sende öyle söyle nişanlina ve annene göndermiyorsa onuda anlamak lazim yapcak bisey yok.
Nişanlı olduğuna göre yaşın anneden izin alma yaşını çoktan geçmiştir diye düşünüyorum.Annemden izin almakta çok zorlanıyorum. Bu hafta sonu nişanlımın sağdıçının nişanı var nişanlım da gidelim dedi ama ben hala anneme diyemedim.Annem biraz serttir kolay kolay izin alamıyorum o yüzden kaç günden beri nasıl diyeceğimi düşünüyorum.
ben şimdiye kadar böyle bir durumda kalmadım biraz baskıcı bir yapısı var annemin onu nasıl aşacağım bilmiyorum
23 yaşındayımNişanlı olduğuna göre yaşın anneden izin alma yaşını çoktan geçmiştir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?