İZİN SORUNU

Şimdi bunu aşmazsanız yarın öbür gün koca baskısını hiç aşamazsınız. Siz ömür boyu birilerinin boyunduruğu altında izin ve emir alarak mı yaşayacaksınız?
geçmiş yaşantımda anneme hiç karşı gelmedim hani anneben şuraya gidiyorum demedim. Zaten hiçbir zamanda böyle bir hayatım olmadı. genelde ev okul yada ev iş

nişan yada düğünde arabaymış işte damada yardım eden yanında duran kişi. baya yardımı oldu o kişinin çokta iyi arkadaşı
Nişanlın gelsin konuşssun hatta annenide davet etsin birlikte gidin sonuçta sizin nişanınızda da yardımcı olmuş bu kişi.

Nişanlın gelsin konuşssun hatta annenide davet etsin birlikte gidin sonuçta sizin nişanınızda da yardımcı olmuş bu kişi.
annem çalışıyor haftasonu halı yıkayıp temizlik yapalım dedi ben daha konuşmadan ya

geçmiş yaşantımda anneme hiç karşı gelmedim hani anneben şuraya gidiyorum demedim. Zaten hiçbir zamanda böyle bir hayatım olmadı. genelde ev okul yada ev iş

Alintidan neden ismi siliyorsunuz? Bildirim gelmiyor öyle yapınca.

Onu hiç yapmadım, bunu yapamam, öyle diyemem. O zaman gitmeyeceksiniz nişana. Başka yolu yok.

nasıl nişanlandınız. aileniz nasıl izin verdi?
çok merak ettim.
daha nişanlınızla beraber nişana gidemiyosunuz. e nasıl tanıyacaksınız birbirinizi.

nasıl nişanlandınız. aileniz nasıl izin verdi?
çok merak ettim.
daha nişanlınızla beraber nişana gidemiyosunuz. e nasıl tanıyacaksınız birbirinizi.
nişanlımla 5 yıl önce tanıştık annem baktı ayrılmıyorum nişan oldu.

nişanlımla 5 yıl önce tanıştık annem baktı ayrılmıyorum nişan oldu.

Liseli aşıklar değilsiniz ki, şuan için adı konmuş evlilik yolunda atılan bir adım. Annen nasıl göndermiyor, izin vermiyor gerçekten anlamıyorum. İzin istiyor olman da garip yani. Sen onu alıştırmışsın böyle bence. İzin isteme mevzularına.. Baştan tavrını koysaydın böyle sorunlar yaşamazdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…