Izinden döndüğü gun terketmesi

Gidene tek yapilacak sey aramamak sormamak. Arayip sordukca ters teper daha cok uzaklasir. Birak ararsa o arasin uzerine dusme. Aramazsa da bitmis demektir. Insanoglu cok karmasik. Herseyin cevabi yok malesef. Bir sebep arama neden bitirdi diye. Cevap bulamazsin. Soyle mi yapsaydim boyle mi yapsaydim deme. Bitecekse biter... bu hep boyledir. Sen yoluna devam et. Seninle ayni yolu yurumek isteyen yanina gelecektir.
Hayat cok karisik. Matematik gibi kurallari yok. Hayatimiza bir suru insanlar giriyor kimileri cimiyor kimileri kaliyor. Kimilerini bize bir sey ogretmek icin cikariyor karsimiza hayat. Kimilerini bize ders vermek icin...kimilerinin o an yanimizda olmasi gerektigi icin.... herkes vazifesini yapinca da cikariyor iste....
Sorularina cevap arama. O an dar degil bol giyinseydin de baska bir sey olup yine cikacakti hayatindan. Eski esim de gittiginde ben de tipki senin gibiydim. Sonra soru sormamayi ogrendim. Gelen gelsin benimle diyorum artim ve yoluma devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…