Doguda degil canim ama zor sartlarda yaptigini soyluyordu sen askerligi anlayamazsin diyordu. dogru anlayamiyorumBir süre sen hiç birşey yazma asla arama sorma,sosyal ağlarını kapat,senden hiç bir şekilde haber alamasın ,merakından mutlaka sana yazacaktır.
Ben ters psikolojiyle düşünüyorum,bir tanıdığım kısa dönem askerlik yapmasına rağmen doğuda ve sürekli operasyonlarda zorlu şartlarda görevini yapıyordu.
3 yıllık ilişkisini orada acı bir şekilde bitirdi.
Nedeni ; Ölümle sürekli dip dibe yaşarken,öldüğünde arkasında yaralı bir kadın bırakma korkusu.
Neden yaptın dediğimde; Hiç bir kadının bu duyguları yaşamaya hakkı yok demişti.
Bir gün cenazem gelir ve sadece 5 dk haberlerin bir köşesine sıkıştırılmış ölüm nedenimle yüzleşsin istemedim.dedi.
Zaten onunda pisikolojisi iyi değildi.
Sapa sağlam gelirsem ve hala beni sevdiğine ve beklediğine şahit olursam ,evlilik teklif ederim dedi.
Doguda degil canim ama zor sartlarda yaptigini soyluyordu sen askerligi anlayamazsin diyordu. dogru anlayamiyorum
canim seviyorum bunu biliyorum onun da beni sevdigine emindim hep. burda bana bunu yapsa onu asla affetmezdim ama bu olay cok farkli geldi bana yani gider gitmez benden vazgecmek zorunda kaldi gibi. evet o askere giderken ben daha tutucu biriydim simdi bende is ortami vs değişmek zorunda kaldim ve galiba baya cekiciyim baskalarinin gozunde. hatta birini ovmekten nefret eden biridir kendisi ama burdayken bana guzel seyler anlatsana dedim guzel olan bi sen varsin dedi hep. bi de vedalasma konusu canim arkana donme demekle neyi kastettigini bilemiyorum
2 senedir bi kus bi barisik bi iliskiydi 110 gun var canimYani bilemiyorum, yaşayan sensin, hisseden sensin.
Ama bana aklı sende kalacağı için kaldıramayacağını düşünmüş gibi geliyor.
O arkana bakma demesi belki daha onzaman karar vermişti ayrılmaya arkana bakarsan dayanamaz felan diye demiş olabilir.
Dediğim gibi artıları, eksileri düşün çabalamaya değermi ve karar ver.
Bu arada ne kadardır birliktesiniz? Daha me kadar var askeliğin bitmesine?
"bu sana haksizlik olcak ama bizim olmamiz zor. kusura bakma lutfen mesaj da atma Allaha emanet ol" gibi bi sey yazdi. ve bi daha hic bi soruma cevap yok. ayrililik nedenini bile aciklamadi. merak ettigim burdayken o kadar asikti gidene hatta otobuse gidene kadar beni seviyordu da askere giderken yolda ya da oraya teslim oldugunda ne degisti? tek bir mesajla iki gun once sarildigi hasret giderdigi kizi sildi . kizlar yardim edin. bi de vedalasirken sakin arkana bakma demesi aklimda kaldi
Haklisin belki canim ne diyebilirimBana böyle bir mesaj atana, ölürüm de ilk mesajı atan ben olmam.
O kudursun, hiç mi umursamadı, mesajımı mı almadı...vay be dünden hazırmış meğer diye.
Şu yarım akıllı erkeklerin totosunu niye bu kaldırıryorsunuz. Bir mesajla ilişkiyi bitiren adamın, neyi niçin dediğinin hiç bir önemi kalmaz zaten. Vur kıçına rahvan gitsin...
merhaba kizlar. benim sorunum erkek arkadasim ve askerligiyle ilgili. uzun zamana yayilan bir iliskimiz var ama o askerden once ayriydik vedalasamadik o yuzden bi kac ay once o oradayken yine baristik. gecen hafta artik dayanamadi evci iznine geldi beni gormek icin askere giderken de vedalasamamistik cunku. bulustugumuzda her sey guzeldi iki saat boyunca hep hasret giderdik. ancak kendisi akrep burcu ve benim o gun giydigim kiyafetler biraz dardı galiba. cunku yanima oturdugunda uzerimdekilere bakip yüzü düştü bunu farkettim. yine de bi sey demedi. ama gitmeden hemen once ceketimin fermuarini sonuna kadar cekti ama ben hemen asagiya indirdim fermuari . o an bi sey söylemedi hatta vedalastik ben giderken arkamdan seslendi sakın arkana bakma diye. neyse ertesi gun otobuse bincekti bana yazdi cicegim ben gidiyorum diye. yine hic bi sorun yok bende ona yazdim daha varmadin mi ben arkadasima gidiyorum diye. ne olduysa ondan sonra oldu bana gidince yazdi ben askeriyedeyim uyucam haberin olsun dedi. ondan sonra da tek bi mesaj atmadi bi gun boyunca. yazdim neden dunden beri yazmiyosun bi sey mi oldu diye. "bu sana haksizlik olcak ama bizim olmamiz zor. kusura bakma lutfen mesaj da atma Allaha emanet ol" gibi bi sey yazdi. ve bi daha hic bi soruma cevap yok. ayrililik nedenini bile aciklamadi. merak ettigim burdayken o kadar asikti gidene hatta otobuse gidene kadar beni seviyordu da askere giderken yolda ya da oraya teslim oldugunda ne degisti? tek bir mesajla iki gun once sarildigi hasret giderdigi kizi sildi . kizlar yardim edin. bi de vedalasirken sakin arkana bakma demesi aklimda kaldi
Evet sorun baskaydi canim kim bilir kendi kendine neler kurdu kafasinda giderken. cunku dedigim gibi oylesine takildigin birine bile iki cumle aciklama yaparsin biz soyle anlasamayiz boyle yapamayiz diye. gider gitmez tek mesajla her seyi bitirmeye karar vermesi suan tek bir mesajima bile cevap vermis degil her seyden kacar gibi uzaklaştı benden. galiba orda tek kalinca yine eli kolu baglaninca beni düşünmeme karari aldiBence sorun sevmesi ya da sevmemesi değil, baya kötü şeyler yazılmış ama biz askerlik psikolojisini bilemeyiz, orada ne yaşıyor, ne düşünüyor bunu bilemeyiz. Sevmiyorum dememiş, hakaret etmemiş, bence sorun başkaydı.
peki bunu otobuste ya da askeriyeye gittigi gibi mi anladi benimle evlenemiceginiİlerde evlilik görememiştir seninle onu bekleyerek daha fazla zaman kaybetmeni istememiştir kavga gürültü çıkmadan mesajla ayrılırım diye düşündü sanırım. Takma sende açıklama yapmayanı
canim evet vedalastiktan sonra arkama bakmadim ama bunu kendi istedi bana seslendi sakin arkani donme diye. neden bunu istedi bendenSanırım sizi geride bırakmayı kaldıramadı. Kıskanacağını, güvenemeyeceğini ve rahat olamayacağını düşündü sanki. Fermuarı anında açmanız, vedalaşırken arkanıza dönüp bakmamanız, otobüse bindirmeye gitmemeniz, daha varmadın mı diyerek ondan haberiniz olmaması, hemen gezmeye gider gibi ben arkadaşıma gidiyorum demeniz. Tabii bu buradaki bir kaç satıra göre yapılmış bir yorum.
bende oyle yapicam canim zaten geldiginde bile cok kotuydu. ben yaninda önce yabanci gibi hissettim hatta bana dedi beni begenmedin mi diye hayir ne alaka dedim sadece onu saciyla sakaliyla mi begenicem sanki. Eve dondugumde de yazmis hayatim neden yazmiyorsun diye yani hep supheliydi biraz komplekse girmis sanirimOralı olma hiç.O özlem çekiyorsa sıkımtı yaşıyorsa sende yaşıyorsun.Bu sebepten ayrıldıysa büyük saçmalık.Açık açık söyleyebilirdi.Komplekse girmiş olabilir askerdeyken...Çok ezilmiştir belki.Hiç oralı olma o pişman olana kadar.
canim nasil baskasi olabilir ki daha otobüste cok guzel konustu benimle gittigi an bitti her sey bir anda bitirmek istese bulusunca bahaneler coktu bi yerden kavga cikartirdi. nedensiz tek mesajla ayrilmazdiBaşka biri olduguna hatta butun gun aramama nedenının onun yanında olması kanısına bı ben mı vardım ya. Çok mu paranoyak oldu bılemedım. Başıma geldiğinden heralde
Çok eziliyorlar komplekse giriyorlar.O yüzden kendini geri çekiyor.Korkuyor biraz da.Sen üstüne varma hiç.Psikolojisi çok çok bozulmuştur.Orda ne iş yaptırıyorlar bilemeyiz.bende oyle yapicam canim zaten geldiginde bile cok kotuydu. ben yaninda önce yabanci gibi hissettim hatta bana dedi beni begenmedin mi diye hayir ne alaka dedim sadece onu saciyla sakaliyla mi begenicem sanki. Eve dondugumde de yazmis hayatim neden yazmiyorsun diye yani hep supheliydi biraz komplekse girmis sanirim
Hayır daha önce anlamıştır kötü ayrılmamak adına söylememiştir yani benim düşüncem tabii yazdıklarından dolayı.peki bunu otobuste ya da askeriyeye gittigi gibi mi anladi benimle evlenemicegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?