Izinden döndüğü gun terketmesi

Doguda degil canim ama zor sartlarda yaptigini soyluyordu sen askerligi anlayamazsin diyordu. dogru anlayamiyorum

Yani bilemiyorum, yaşayan sensin, hisseden sensin.
Ama bana aklı sende kalacağı için kaldıramayacağını düşünmüş gibi geliyor.
O arkana bakma demesi belki daha onzaman karar vermişti ayrılmaya arkana bakarsan dayanamaz felan diye demiş olabilir.
Dediğim gibi artıları, eksileri düşün çabalamaya değermi ve karar ver.
Bu arada ne kadardır birliktesiniz? Daha me kadar var askeliğin bitmesine?

2 senedir bi kus bi barisik bi iliskiydi 110 gun var canim

Bana böyle bir mesaj atana, ölürüm de ilk mesajı atan ben olmam.

O kudursun, hiç mi umursamadı, mesajımı mı almadı...vay be dünden hazırmış meğer diye.

Şu yarım akıllı erkeklerin totosunu niye bu kaldırıryorsunuz. Bir mesajla ilişkiyi bitiren adamın, neyi niçin dediğinin hiç bir önemi kalmaz zaten. Vur kıçına rahvan gitsin...

Haklisin belki canim ne diyebilirim

Sanırım sizi geride bırakmayı kaldıramadı. Kıskanacağını, güvenemeyeceğini ve rahat olamayacağını düşündü sanki. Fermuarı anında açmanız, vedalaşırken arkanıza dönüp bakmamanız, otobüse bindirmeye gitmemeniz, daha varmadın mı diyerek ondan haberiniz olmaması, hemen gezmeye gider gibi ben arkadaşıma gidiyorum demeniz. Tabii bu buradaki bir kaç satıra göre yapılmış bir yorum.

Bence sorun sevmesi ya da sevmemesi değil, baya kötü şeyler yazılmış ama biz askerlik psikolojisini bilemeyiz, orada ne yaşıyor, ne düşünüyor bunu bilemeyiz. Sevmiyorum dememiş, hakaret etmemiş, bence sorun başkaydı.

Evet sorun baskaydi canim kim bilir kendi kendine neler kurdu kafasinda giderken. cunku dedigim gibi oylesine takildigin birine bile iki cumle aciklama yaparsin biz soyle anlasamayiz boyle yapamayiz diye. gider gitmez tek mesajla her seyi bitirmeye karar vermesi suan tek bir mesajima bile cevap vermis degil her seyden kacar gibi uzaklaştı benden. galiba orda tek kalinca yine eli kolu baglaninca beni düşünmeme karari aldi

İlerde evlilik görememiştir seninle onu bekleyerek daha fazla zaman kaybetmeni istememiştir kavga gürültü çıkmadan mesajla ayrılırım diye düşündü sanırım. Takma sende açıklama yapmayanı

İlerde evlilik görememiştir seninle onu bekleyerek daha fazla zaman kaybetmeni istememiştir kavga gürültü çıkmadan mesajla ayrılırım diye düşündü sanırım. Takma sende açıklama yapmayanı
peki bunu otobuste ya da askeriyeye gittigi gibi mi anladi benimle evlenemicegini

canim evet vedalastiktan sonra arkama bakmadim ama bunu kendi istedi bana seslendi sakin arkani donme diye. neden bunu istedi benden

aşk için çabalamayan emek vermeyen erkeğin peşinden gitmeyeceksin o olgunluk onda yokmuş
asker de son ra sana dönüş olacaktır çabalarsa birliktelik olur ama çaba yoksa üzülmeye değmez

aşk için çabalamayan emek vermeyen erkeğin peşinden gitmeyeceksin o olgunluk onda yokmuş
asker de son ra sana dönüş olacaktır çabalarsa birliktelik olur ama çaba yoksa üzülmeye değmez

Oralı olma hiç.O özlem çekiyorsa sıkımtı yaşıyorsa sende yaşıyorsun.Bu sebepten ayrıldıysa büyük saçmalık.Açık açık söyleyebilirdi.Komplekse girmiş olabilir askerdeyken...Çok ezilmiştir belki.Hiç oralı olma o pişman olana kadar.

Başka biri olduguna hatta butun gun aramama nedenının onun yanında olması kanısına bı ben mı vardım ya. Çok mu paranoyak oldu bılemedım. Başıma geldiğinden heralde

bende oyle yapicam canim zaten geldiginde bile cok kotuydu. ben yaninda önce yabanci gibi hissettim hatta bana dedi beni begenmedin mi diye hayir ne alaka dedim sadece onu saciyla sakaliyla mi begenicem sanki. Eve dondugumde de yazmis hayatim neden yazmiyorsun diye yani hep supheliydi biraz komplekse girmis sanirim

Başka biri olduguna hatta butun gun aramama nedenının onun yanında olması kanısına bı ben mı vardım ya. Çok mu paranoyak oldu bılemedım. Başıma geldiğinden heralde
canim nasil baskasi olabilir ki daha otobüste cok guzel konustu benimle gittigi an bitti her sey bir anda bitirmek istese bulusunca bahaneler coktu bi yerden kavga cikartirdi. nedensiz tek mesajla ayrilmazdi

Çok eziliyorlar komplekse giriyorlar.O yüzden kendini geri çekiyor.Korkuyor biraz da.Sen üstüne varma hiç.Psikolojisi çok çok bozulmuştur.Orda ne iş yaptırıyorlar bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…