aynen canim bende bunu anlamiyorum. orda da bana anlatırdı daha once izinden donmus iki uc gun mahvoldum burda dedi. biz neler yasadigini bilemeyiz tabi. ama arkami donmemi istemeyecek kadar zor geldiyse burdan gitmek ve otobuse binene kadar bi sorunu yoksa oraya gittiginde nasil tek mesajla aciklama bile yapmadan bana bunu yapabilirAskerde psikolojisi bozulmuş. Ben çekmezdim. Bi o mu gidiyor askere
Demekki sorunu varmış. Valla canım ben genel olarak psikolojisi bozuk insanla uğraşmam. Sevgili olur arkadaş olur. Şimdiye kadar kendini düzeltememişse benden de bir şey beklemesin. Ayrıca anası babası psikoloğu değilim. Etrafımdaki herhangi bir insan benim hayatımda çok fazla yer kaplamaz. 1. Ya da 2. dereceden akrabam dışında. ilerde evlenirim bir de kocamın ailesi girer hayatıma o kadar.aynen canim bende bunu anlamiyorum. orda da bana anlatırdı daha once izinden donmus iki uc gun mahvoldum burda dedi. biz neler yasadigini bilemeyiz tabi. ama arkami donmemi istemeyecek kadar zor geldiyse burdan gitmek ve otobuse binene kadar bi sorunu yoksa oraya gittiginde nasil tek mesajla aciklama bile yapmadan bana bunu yapabilir
daha once boyle degildi nasil askere gittigi gibi bu kadar sacmaladi aklim almiyorDengesizin teki.Kurtulmuşsun bence.Salla gitsin,üzülmeye değmez biriymiş.
dogru soyluyosun canim belki kendine guvenemedi 100 gun daha orda ya da bana guvenemedi ama seven birine sadece bi mesajla aciklama yapmadan terketmeden yakismazOtlegin teki, yuzune soylemeye cesareti yok. Karsisinda uzuldugunu gorunce dayanamicak.
Bos ver, yol ver gitsin. Bu tipler mesajlarla barisip, ayrilip duran tipler.
Bu tip iliskiler insani yorar yipratir. Valla analar ne yigitler dogurmus..
Deger vereni, uzmeye kiyamayan insanlari sevin..
benim o gun giydigim kiyafetler biraz dardı galiba. cunku yanima oturdugunda uzerimdekilere bakip yüzü düştü bunu farkettim. yine de bi sey demedi. ama gitmeden hemen once ceketimin fermuarini sonuna kadar cekti
haklisin canim sıkıntıları hep vardi ama ben hep yaninda olmustum zoruma gitti iste beni sevdi sarildi vedalasti gider gitmez askeriyeye tek mesaj atip benden vazgecti aciklamasi bile yok sebebi bile yoDemekki sorunu varmış. Valla canım ben genel olarak psikolojisi bozuk insanla uğraşmam. Sevgili olur arkadaş olur. Şimdiye kadar kendini düzeltememişse benden de bir şey beklemesin. Ayrıca anası babası psikoloğu değilim. Etrafımdaki herhangi bir insan benim hayatımda çok fazla yer kaplamaz. 1. Ya da 2. dereceden akrabam dışında. ilerde evlenirim bir de kocamın ailesi girer hayatıma o kadar.
nasil anlamadim canim:)Barışırken yaptırım uygulayacak. Yeme bunu..
dogru soyluyosun canim belki kendine guvenemedi 100 gun daha orda ya da bana guvenemedi ama seven birine sadece bi mesajla aciklama yapmadan terketmeden yakismaz
benim bildigim askerde yazarlar kızlara ama bu askeriyeye dondugunde beni terketti bi mesajlaDönünce ilk sana yazar ama. yapma biz ayrılamayız, ayrı yaşayamayız der, halbuki askerlıği bitene kadar sanki küvezde yaaşadın. bu erkekler cidden değişik. bak önüne.
ben hem okuyorum hem de calisiyorum yani hep disardayim gun icinde ama mecburiyetten bunu o da biliyor. ve ben eskiden daha bol giyinen biriydim galiba bende degistim. ama kiskandigini ya da aklindaki soru isaretlerini bana soylemeliydi. cunku oylesine takildigin kizlara bile tek bi mesajla veda edemezsin. ustelik bi daha hic bi mesajima geri de donmedi. bunu yapan oraya giderken sakin arkana dönme diyen biri. anlamiyorum canimSanırım seninle ilgili kafasında soru işaretleri var ve askerdeykende aklının sende kalmaması için bu yolu seçmiş.
dogru diyosun galiba canim ama kalbe ne karar soz geciyorAskerde sen yolunu beklersin, döner ana babasının istediği kızla evlenir.
Hiç asker yolu felan bekleme hayatını yaşa.
canim seviyorum bunu biliyorum onun da beni sevdigine emindim hep. burda bana bunu yapsa onu asla affetmezdim ama bu olay cok farkli geldi bana yani gider gitmez benden vazgecmek zorunda kaldi gibi. evet o askere giderken ben daha tutucu biriydim simdi bende is ortami vs değişmek zorunda kaldim ve galiba baya cekiciyim baskalarinin gozunde. hatta birini ovmekten nefret eden biridir kendisi ama burdayken bana guzel seyler anlatsana dedim guzel olan bi sen varsin dedi hep. bi de vedalasma konusu canim arkana donme demekle neyi kastettigini bilemiyorumBazı konularda şu doğrudur bu yanlıştır demek zordur bence.
Askerde olduğu için sizde güzel alımlı bir kadınsanız kıskanmış, aklına binbir türlü şey getirmiş ve bunlara dayanamayacağı kararına varmış olabilir. Erkekler askere gidince hepten bir garipleşiyorlar.
Bence kendine sormalısın,
Bu adamı seviyormuyum?
İyi bir insan olduğuna inanıyormuyım?
Bu sadece askerlik psikolojisimi yoksa bunaltıcı bir kıskançlık mı?
Onun için savaşmaya değer mi?
Bunlar ışığında bir karar vermelisin.
Ben öyle keskin olamayacağım pes etmen konusunda. Bazı insanlar vardır parmağını kıpırdatmaya değmez.
Ama bazıları da vardır ki birçok fedakarlığı hakeder...
Karar senin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?