İzlerken insanlığımdan utandığım belgesel

Yanlış hatırlamıyorsam, İskandinav ülkelerinde yapılan bir tören vardı.
Yıl boyunca yunus balıklarının bulunduğu kıyılarda ergenler onlarla oynuyor, besliyor, güvenlerini kazanıyor.
Artık öyle bir hale geliyor ki yunuslar insanlar tarafından çağırılınca kıyıya geliyor.
Günü geldiğinde bu gençler yunusları çağırıp kıyıda katlediyorlar.
Bu erkekliğe geçiş töreni olarak görülüyor.
Mavi kıyı günlerce kıpkırmızı oluyor.
Ergenler erkek oluyor.
Ne yazık ki insanoğlu kendini doğanın bir parçası olarak değil, hakimi; ekolojik dengenin içinde değil, üstünde gördükçe bu manzaralarla sık sık karşılaşacağız.
Kürk meselesine girmek bile istemiyorum.
Cana, canlıya saygıyı öğretmeliyiz çocuklarımıza...

malesef dünyada bu tür vahşetler o kadar çok ki...bir de belgesel yapmışlar okurken bile dayanamdım izleyebileceğimi hiç tahmin etmiyorum.

O da bişey mi ben yıllar önce nette bi forum sitesinde pis çinlilerin cenin yediğini gördüm.ayrıntılı resimleriyle hem de!!!!!
Bariz minicik bebekleri kuzu gibi parçalara ayırıp mutfaklarda çeşitli yemeklere katıyolardı.hala unutamıyorum o görüntüleri.o zamandan beri çinlilerden nefret ederim..insanoğlu çok pis..sıçıp boklarını yesinler pislikler..onu da yiyolardır eminim

Her türlü caniliği zevk uğruna yapan medeni(!) avrupalılar bizim kurban bayramımızı vahşet olarak değerlendiriler bir de!

Caniliğin Hristiyanlığı,Müslümanlığı,Yahudiliği yok.Kurban Bayramı da benim için vahşet .Millet kesiyor ,hominigırtlak etleri yiyor,nerde fakire et veren!..

Sırf güzel görünecekler diye hayvanların nasıl katledildiğini umursamadan kürk giyenler
Hayvanları bu şekilde vahşice çaresiz bırakıldıklarını takmadan damak zevklerini tatmin edenler
Kendinden daha güçsüz,kendilerine hiçbir şey yapamayacaklarını bildikleri canlılar üzerinde acizce! güç gösterisi yapan (aslında) güçsüzler
Güzellikleri boyaları yüzünden her 3 saniyede bir binlerce hayvanın kozmetik sektörü uğruna işkencelere maruz kalması kendileri için hiçbir anlam ifade etmeyen varlıklar olduğu sürece bu tür haberleri çok duyarız

ben de bir şey izlemiştim .Çinlilerdi sanırım . Yuvarlak ortası delik masanın içine yavru maynum koymuslardı. Masanın etrafındaki 4 kişi tokmaklarla maymunun kafasını vuruyor. Hayvan çığlık çığlığa (( kafatasını patlatıncaya kadar vurup beynini çiğ çiğ yiyorlardı ((((( hala aklımda

hayvanlara eziyet edenlerin aynı şekilde hatta daha büyük, acılı işkencelerle ölmesini izlemekten büyük keyif alırdım heralde. çok düşündüm bunu, ciddiyim.

Gerçekten vahşet ya Bende izlemiştim o belgeseli hayvanlara ne biçim eziyet ediliyor.. Birde Çinlilerin böcek ve köpek yemeleri var. Kızgın yağa canlı canlı batırıyorlar hayvanları, bari öldürde öyle yap ne yapacaksan.. Yazık günah ya İnsanlarda hiç merhamet kalmamış ne insanlara karşı ne de hayvanlara karşı..

bende izlemiştim çekiç başlı köpekbalıklarnın yüzgeçlerini kesip atıyorlardı denize öylece çok ağlamıştım

ya ben birtane izlemistim. Cindemi japonyadamiydi bilmiyorum. Kurt kopekleri, Tilkileri. Ayaklarindan asmislar diri diri dderilerini yuzup Coptenekelerine atiyorlardi. Ve hayvanlar hala yasiyorlardi. Ben odur budur ne belgesel izlerim nede baska bisey. Acayip piskolojigimi bozdu. haftalarda agladim. Bitane kurtkopegin gozunden baya yas akiyordu cok kotu oldum. Simdi bile kotu oldum aklima gelince. Sadece ALLAH ONLARI YAPAN VE GIYENLERIN.... diyorum:)) belasini mi verir, obur dunyada hesabini mi sorar oda rabbime kalmis.

....................

vejeteryan olabilirsiniz ama herkes için bunu savunmak, herkesin böyle olmasını istemek çok ayrı şeyler, insanoğlu milyonlarca yıllardır et tüketiyor ve tüketecek... bu katliam değil... yaşamak için bir şeyleri tüketmek zorundayız.. siz de bitkileri yiyerek onların ölümüne sebeb oluyorsunuz...

bir hayvanı yemek için usulünce kesmek, ondan faydalanmak farklı, eziyet etmek farklı... hem modern dünyada samimi bir vejeteryan olmak çok zor, en azından sığır jelatini türü şeyler bir sürü yiyecekte var yahut kozmetik ürünler...

ben bitane izlemiştim etkisinden hala kurtulamıyorum ve ozman çocuktum hala unutmam kangurularla ilgiliydi adam vurdu bitane kanguruyu yanına gitti ve kesesinden başını çıkarmış 2 yavru vardı onları bacaklarndan tuttu yere vura vura öldürdü hala unutmam çocuk olmama ragmen şuanda bile nasıl sinirlendim çıldırıyorum ozman çok aglamıştım

az evvel çinde 156 kafes içinde binlerce köpeğin lokantalara satılmak üzere iken son anda kurtarıldığını gördüm.nasılda üstüste susuzluk ve açlıktan kırılmış uzatılan pet şişelere saldırıyorlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…