izmir 2013 anne adayları

canım doktorun kim öğrenebilirmiyim acaba :26: benim doktorda çınarlıda yaptırıyor doğumları sanırım.. gerçi daha hamile kalamadım ama

Merhaba arkadaşlar
Herkes çalışıyor sanırım çok az kişi uğruyor buralara
Nasıl gidiyor hamiilelik?
Bebişlere aldıklarımızı paylaşalım
Doktordan edindiğimiz bilgileri paylaşalım
Kim hangi hastanede nasıl doğum planlıyor paylaşalım
Böylece fikirlerimiz olur.Çoğumuz ilk anne olacağız.Tecrübe sahibi oluruz böylece.
İlk olarak aldıklarımla ben başlayayım.

canım doktorun kim öğrenebilirmiyim acaba :26: benim doktorda çınarlıda yaptırıyor doğumları sanırım.. gerçi daha hamile kalamadım ama

Benimki Ahmet Seçkin Önal. Dediğim gibi çok konuşkan değildir ama riskli gebeliklerde uzmandır. Umarım güzel haberlerini alırız buradan Senin doktorun kim peki?

yardımın için teşekkürler canım.bende en son medical parka gittim doktorum zekeriya beydi ve çok memnun kaldım.ama medicaldemi doğum yapsam ona hala karar veremedim.medical parkta doğum yapmış olan varsa yada o hastanede doğum yapan tanıdıkları olanlar varsa bilgilendirin lütfen.2 li test konusunda bilgisi olan varmı peki?200 tl dediler hastanede ama dışardada yaptırabilirsin kabul ederiz dediler.dışarda ssknın karşıladığı nereleri vardır acaba 2 li testi yaptırabileceğimiz?teşekkürler...
birde acaba dokuz eylül hastanesinde doğumla ilgili bi bilginiz varmıdır?

Kızlar merhaba
Gecen bir acil doktorun şiddetle tavsiyesini sizlere de iletiyorum:
Doğumdan sonra gögüs çatlakları çok ciddi problem ve bana simdiden bol bol krem sür yoksa cok canın yanar dedi.Sizede bilgi vermek istedim.
KK'da buldugum bazı bilgiler:Umarım işimize yarar.En önemlisi emzirme sırasında sadece meme ucunu değil areola denilen koyu kısmında büyük bir kısmını bebeğin ağzına yerleştirmek gerekiyor.

1.Lansinoh krem
2.Garmastan krem
3.Fito merhem
4.Mikostatin oral süspansiyon adıyla satılan bir damla var.bebeklerin ağzında oluşan pamucak için kullanılıyor.gazlı bezle günde 5-6 kez solüsyon olarak göğüs ucunuza uygularsanız hiç çatlama acıma gibi şeyler yaşamıyorsunuz.
5.munı-x m krem
6. Fito,Fucidin karıştırarak sürmek, ağrılarımın azalması için söylediği Anestol: Eğer yaralar oluşmuşsa
7. DECUBEX :Yara varsa

Bitkisel yöntemler:
1. Ayva çekirdeklerini biriktirip doğumdan sonra onları ılık suda bekletip jel kıvamını alınca daha hiç bebişinizi emzirmeden onu meme uçlarına sürerseniz hiç çatlama olmuyormuş.
2. Hiç çocuk emzirmemiş bayanlar içinde emzirmeden önce kuru soğanı kesip göğüs uçlarına sürüp daha sonra silersen çatlama,acı olmuyormuş ama daha önce hiç emzirmemiş olmak gerekiyormuş.
3. Saf zeytinyağı sürülecek
4. satılan tahin kavanozlarının üst kısmında yağı biriikirya işte o meme ucu çatlağına birebir.
5.Kantoron yağı

Bunlar benim bulduklarım.Tecrübeli arkadaşlar var ise bizide bilgilendirsinler.

Benimki Ahmet Seçkin Önal. Dediğim gibi çok konuşkan değildir ama riskli gebeliklerde uzmandır. Umarım güzel haberlerini alırız buradan Senin doktorun kim peki?

inşallah canım benim doktorumda Mehmet Sait Yücebilgin canım.. bu ay adet gelince gidicem aşılama yapılıcak kısmetse bende pko var eşiminde morfolojisi %1 pek umut yok ama bi şansımızı denicez bakalım inşallah bi mucize olur

Ben ilk kontrolüme Eşrefpaşa Hastanesine gittim dr yasemine ,fakat devam edip etmeme konusunda kararsızım sonuçta belediye hastanesi hijyen koşulları nasıldır bilemiyorum.Aranızda hastane hakkında bilgisi olan var mı.

merhaba.. çiğlide oturuyorum.. 15. haftalk benımkı kordon hst. gıdıyorum ama ama emın değilim kordon hst. bilen varmı?

merhaba.. çiğlide oturuyorum.. 15. haftalk benımkı kordon hst. gıdıyorum ama ama emın değilim kordon hst. bilen varmı?

Merhaba, o hastaneyi ben de merak ediyorum. Ne yazık ki kimse cevap yazmamıs. Ben de doktorumu ve hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konu güncel kalsa çok faydalı olacak...

Ben de Karşıyakadayım. Özel dr. gidiyordum şimdi Başkent Hast. Prof. Mesut Beye gitmeye başladım. İlgili bir doktora benziyor.

Merhaba güzel İzmir'in güzel anneleri.
Umarım hepiniz çok çok sağlıklısınız, iyisiniz.Ben de 14.haftamdayım.Bulantılarım yavaştan peşimi bırakırken , korkunç bel ve sırt ağrıları ile uğraşmaya başladım.Buna da şükür diyorum.Eee bebek alışverişine başlayan var mı? Biz şimdiden gezmeye başladık.Ciciş 35 sen nasılsın doğum yaklaştı , Kahraman Bey'in muayenehanesinde karşılaşamadık henüz : ) Hastane konusunda kararını verdin mi?

Merhaba arkadaşlar
Hepimizde hızla devam ediyoruz alışverişe.Bende giysilerin büyük bir kısmını tamamladım.Bugün Bebek bakım ürünleri araştırmaya başladım.Ama bu kimyasal maddeler yüzünden ne yapacağıma karar veremezken bir site çıktı önüme.Burda ürünlerin içerikleri ve zararları konusunda bilgi veriyor.İngilizce bir site.Bilmeyenler için şöyle söyleyebilirim.Puanlama usulü yapılmış.Ürünlerin yanındaki puana bakın. 0-2 arası en az tehlikeli olanlar.En iyisi de tabi 0 olanlar. Benim gibi organik ürün düşünenler için çok iyi bir site.
Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group Bu adresi yazın yada googledan cosmetic database diye aratın ilk sayfayı tıklayın.Umarım faydalı olur.

canım evet yaklaştı bu cumartesi 14,30 da rand. =)) senin nezman belkide karşılaştık ama tanımıyoruzkii birbirmizi

bizim dogum biraz daha önde çekildi 37 haftada alıcak allah nasip ederse

hastane de büyük ihtimalle cınarlı olucak canım bu cumartesi herşey netlik kazanacak

canım ben sebamet aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…