- 10 Kasım 2009
- 2.527
- 629
- 363
- Konu Sahibi adrenalinww
-
Benimki kısmetse Çınarlı'da olacak. Çınarlı hem donanımlı hem de çalışanlar açısından çok iyi bir hastane ama sana kendi doktorumu tavsiye edemeyeceğim çünkü benimki de konuşma özürlü maalesef... Onu bırakmama nedenimse riskli gebeliklerde uzman olması. Arkadaşım Egepol'de doğum yaptı,orası da harika bir hastanedir, tavsiye ederim. Zübeyde Hanım'ın ise yanından bile geçmemek lazım, yönetimi berbat ve çok saygısızlar . Profesyonellikten tamamen uzaklar. Benim bilgim bu kadar umarım bir faydası olur.
merhaba canım hoşgeldinnn
egepol banada çok yakın hayırlısı olsun
cinsiyeti ne melegimizin
canım doktorun kim öğrenebilirmiyim acaba :26: benim doktorda çınarlıda yaptırıyor doğumları sanırım.. gerçi daha hamile kalamadım ama
Benimki kısmetse Çınarlı'da olacak. Çınarlı hem donanımlı hem de çalışanlar açısından çok iyi bir hastane ama sana kendi doktorumu tavsiye edemeyeceğim çünkü benimki de konuşma özürlü maalesef... Onu bırakmama nedenimse riskli gebeliklerde uzman olması. Arkadaşım Egepol'de doğum yaptı,orası da harika bir hastanedir, tavsiye ederim. Zübeyde Hanım'ın ise yanından bile geçmemek lazım, yönetimi berbat ve çok saygısızlar . Profesyonellikten tamamen uzaklar. Benim bilgim bu kadar umarım bir faydası olur.
Benimki Ahmet Seçkin Önal. Dediğim gibi çok konuşkan değildir ama riskli gebeliklerde uzmandır. Umarım güzel haberlerini alırız buradanSenin doktorun kim peki?
merhaba.. çiğlide oturuyorum.. 15. haftalk benımkı kordon hst. gıdıyorum ama ama emın değilim kordon hst. bilen varmı?
Merhaba güzel İzmir'in güzel anneleri.
Umarım hepiniz çok çok sağlıklısınız, iyisiniz.Ben de 14.haftamdayım.Bulantılarım yavaştan peşimi bırakırken , korkunç bel ve sırt ağrıları ile uğraşmaya başladım.Buna da şükür diyorum.Eee bebek alışverişine başlayan var mı? Biz şimdiden gezmeye başladık.Ciciş 35 sen nasılsın doğum yaklaştı , Kahraman Bey'in muayenehanesinde karşılaşamadık henüz : ) Hastane konusunda kararını verdin mi?
Merhaba arkadaşlar
Hepimizde hızla devam ediyoruz alışverişe.Bende giysilerin büyük bir kısmını tamamladım.Bugün Bebek bakım ürünleri araştırmaya başladım.Ama bu kimyasal maddeler yüzünden ne yapacağıma karar veremezken bir site çıktı önüme.Burda ürünlerin içerikleri ve zararları konusunda bilgi veriyor.İngilizce bir site.Bilmeyenler için şöyle söyleyebilirim.Puanlama usulü yapılmış.Ürünlerin yanındaki puana bakın. 0-2 arası en az tehlikeli olanlar.En iyisi de tabi 0 olanlar. Benim gibi organik ürün düşünenler için çok iyi bir site.
Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group Bu adresi yazın yada googledan cosmetic database diye aratın ilk sayfayı tıklayın.Umarım faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?