izmir 2013 anne adayları

canım benim üzülme hayırlısını iste allahtan ve gerçekten inan eminim yavrun en kısa sürede gelicek ....

nerde yapıcak aşılamanı ?

inşallahh gelsin artık ona çokk ihtiyacım varr canım benim doktorumun muayenesinde yapılacak reşat bozoklara gidiyorum ben inşallah bu ay gelir benim nazlı bebiş:)

siz hamişlerin sohbetlerini okumaktan nekadarr zevk aldığımı anlatamam:) Allah hayırlı doğumlarla sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasippp etsinn yarabbımm.

merhaba hoşgeldinn bende hamişş kalmak için çabalıyorumm belki sizlerin aranızda olmak bana uğur getirir:) allah sanada hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin canım.

hoşbuldum amin canım, inşallah sende biran önce kavuşursun yavruna hayırlısıyla :)

siz hamişlerin sohbetlerini okumaktan nekadarr zevk aldığımı anlatamam:) Allah hayırlı doğumlarla sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasippp etsinn yarabbımm.

canım Allah sanada en kısa sürede annelik duygusunu yaşamanı nasip etsin. sen ve senin gibi isteyen her kardeşimize nasip etsin bu duyguyu inşallah:)

hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum. veee tabi hepimize hayırlı doğumlar diliyorum tekrar tekrar Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Amin canım sanada :) benim tansiyon problemim var erken doğum riski oluyormuş ondan biraz korkuyorum.

son aylarda tansiyon sorunu ortaya çıkabiliyor diye duymuştum inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın canım ya doktorun kontrol altında tutuyordur heralde dimi?
benimde biraz kan değerlerim düşükmüş bu ay kan hapımı günde 2 adete çıkardı doktorum. bazen halsizlik , ani daralma ve çarpıntı yapıyor bende doktor kanın düşüklüğünden oluyor diyor.

slm kızlar
bende izmir anne adayıyım

hoşgeldin canım prensmi prensesmi bekliyoruz bakalım =)) doktorun kim nerde dogum yapıcaksın paylaşırmsıın bizimle

inşallahh gelsin artık ona çokk ihtiyacım varr canım benim doktorumun muayenesinde yapılacak reşat bozoklara gidiyorum ben inşallah bu ay gelir benim nazlı bebiş:)

tüm kalbimle dua edicem sana canım inşallah duydum o doktoru hadi bakalım hayırlısı canım nezman olucak

Merhaba kızlar. Ben İstanbul'dan İzmir'e taşınalı 10 ay oldu bebek düşünüyoruz eskiden rutin kontrollerim için Mersinli Tıp'a gidiyodum doktor iyi ilgili ama çok ilaç yazdığı için değiştirmek istiyorum. Bugün Bornova'da yeni açılan Kordon Klinik'e gittim Ayhan Bey baktı çok ilgili bir doktor değil. Pek bir açıklama yapmıyo. İzmir'de pek bir yerde bilmiyorum açıkçası. Özellerde muayene ücreti dışında rutin testlere ücret ödüyor musunuz? Egepol, Şifa, Medicalpark, Gazi bu hastanelerin isimlerini çok duydum. Burda tanıdığım kimse yok gebelik öncesi hazırlık ve kontroller için önerebileceğiniz bir hastahane var mı?

kızlar ölüyorum mide bulantısından bi an önce geçse de göbişim şişşe artık.öğle aralarında karşıyakanın yemek kokularından gına geldi artık.midem kalmadı

kızlar ölüyorum mide bulantısından bi an önce geçse de göbişim şişşe artık.öğle aralarında karşıyakanın yemek kokularından gına geldi artık.midem kalmadı

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Bugünlerde tatlı bir anı olarak kalır senin için

kızlar ikili taramanızı nerelere yaptırdınız.arkadaşım egeye gitmiş çok uğraştırmışlar benımde yaklaşıyor merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…