- Konu Sahibi adrenalinww
-
canım benim üzülme hayırlısını iste allahtan ve gerçekten inan eminim yavrun en kısa sürede gelicek ....
nerde yapıcak aşılamanı ?
slm kızlar
bende izmir anne adayıyım
merhaba hoşgeldinn bende hamişş kalmak için çabalıyorumm belki sizlerin aranızda olmak bana uğur getirir:) allah sanada hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin canım.
siz hamişlerin sohbetlerini okumaktan nekadarr zevk aldığımı anlatamam:) Allah hayırlı doğumlarla sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasippp etsinn yarabbımm.
slm kızlar
slm canım Allah sanada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
Amin canım sanada :) benim tansiyon problemim var erken doğum riski oluyormuş ondan biraz korkuyorum.
slm kızlar
inşallahh gelsin artık ona çokk ihtiyacım varrcanım benim doktorumun muayenesinde yapılacak reşat bozoklara gidiyorum ben inşallah bu ay gelir benim nazlı bebiş:)
kızlar ölüyorum mide bulantısından bi an önce geçse de göbişim şişşe artık.öğle aralarında karşıyakanın yemek kokularından gına geldi artık.midem kalmadı
kızlar ölüyorum mide bulantısından bi an önce geçse de göbişim şişşe artık.öğle aralarında karşıyakanın yemek kokularından gına geldi artık.midem kalmadı[/
Geçmiş olsun. Ben 11.haftanın içindeyim hala bulantı sorunundan kurtulamadımBirkaç gün çalışıyorum öğüre öğüre sonra rapor alıp dinleniyorum. Ne kadar daha devam eder bilmiyorum ama doyasıya yemek yemeği, dışarı çıkıp özgürce dolaşmayı çok özledim. Umarım çabucak biter bu günler de hamileliğin tadını çıkartabiliriz...
kızlar ölüyorum mide bulantısından bi an önce geçse de göbişim şişşe artık.öğle aralarında karşıyakanın yemek kokularından gına geldi artık.midem kalmadı[/
Geçmiş olsun. Ben 11.haftanın içindeyim hala bulantı sorunundan kurtulamadımBirkaç gün çalışıyorum öğüre öğüre sonra rapor alıp dinleniyorum. Ne kadar daha devam eder bilmiyorum ama doyasıya yemek yemeği, dışarı çıkıp özgürce dolaşmayı çok özledim. Umarım çabucak biter bu günler de hamileliğin tadını çıkartabiliriz...
merhaba arkadaslar bende sızın gıbıydım 7/24mıde bulantısı ogurme yasıyordum ama gecıyor 3ayda baya azaldı 4aya bısey kalmadı ve 4.aydan sonra cok rahatladım eskı enerjım yerıne geldı halsızlıklerım gectı sımdı fıldır fıldır dolasıyorum ılk uc ay yataktan kalkamamıstım acısını cıkarıyorumRABBIM hepımızı sag saglım evlatlarımıza kavusmayı nasıp eylesın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?