İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

___sunuak___ ah cnm yaaaaa, desene heyecanlı saatler başladı :) paşanın keyfii olunca gelicek demek. zamane bebekleri bunlar rahat yeri bırakmak istemiyolar demek.. cnm herşey bı yanada allah hayırlısı ile bi solukta kurtarsın seni. inşallah çok güzel bi doğum geçirirsin. dualarım senınle :Saruboceq:

saol canım benim
ALlah hepimizi sağ salim kurtarsın,Rabbim hiçbirimizi oyalamasın o yolda.
evet gelmiyo baksana,beklicez artık,yapcak bişey yok.

selam kızlar bende bugün bucadaydım özge işcan a gittim ilk kez.memnun kaldım diyebilirim.biraz donuk ama anlatıyo savmadı başından beni enasından.doğumu orada düşünüyorum nasipse.bebeğimde çok iyiyimiş şükür.15 gün sonra yişne gideceğim.

mrb.canım,hadi bakalım peş peşe doğuma gitcez orda desene
senin de memnun kalmana sevindim.
inş.doğumdan da memnun kalırız.

adıyla yaşasın prensesimizin ismi çok güzelmiş

2010 bebekleri pek nazlı gününü tamamlamadan doğmuyolar.Sunuak inşallah senin doğumunada Tahir bey denk gelir

arkadaşlar merhaba...bu siteye yeni üye oldum...buca kadın doğumdan halit yavuz vidinli hakkında bilgisi olan deneyimli arkadaşlar varmı?hamilelik başlangıcındayım aslında henüz 5 haftalık..iyi bi doktor araştırıyorum...bilgisi olan varsa halit bey hakkında bilgi verebilirmi?teşekkürler

Canım halit beyi bilmiyorum ama sana tavsiye edebileceğim süper bir doktor Tahir Özgüder kendisi Buca kadındoğum hastanesinde çalışıyor ayrıca özeli şirinyer tansaşının hemen yanında

___gunturk___ merhaba cnm hoşgeldin aramıza, öncelikle hamılelıgın hayırlı olsun. sağlıklı bı şekılde doğuma kadar gidersin inşallah..

soruna gelınce, buca kadın doğumun tum doktorları genel anlamda iyi ve ilgililer. eğerki dewamlı gittiğimiz doktorları soruyorsan, ben şahsım adına PAMıR PAYZANOĞLU'na gittiğimi belirtmek isterim. Bence, ilgili ve alakalı bi doktor, sordugun sorulara cvp veriyor. Ayrıca sana şöyle bişiy belirtmekte isterim, hamileliğin yeni olduğu için muayene kısa sürüyor ve sana ilgi göstermiyolar gibi gelebilir ama zamanla daha detaylı ilgilenirler merak etme. şimdilik bunları söyleyebilirim. Başka merak ettiğin şeyler varsa, bilidğim bişiyse yardımcı olmaya çalışırım. Ve ayrıca bu grupta yazışan arkadaşlar doğuma kadar bilgi verip paylaşıyolar. Taklip etmeni öneririm... görüşmek üzre canım zemuszemus

cnm 3350 gram 49 cm doğdu..Ben ağrı sadece ayılırken çektim.genel anstezi oldum..oda şiddetli adet sancısı gibiydi..ondan sonra zaten ağrı kesici yaptılar..çıkana kadar da çıktıktan sonrada ağrım olmadı hiç Allaha şükür..hatta dr un verdiği ağrı kesiciyi bile kullanmadım..şu an sadece oturup kalkarken biraz gerilio o kadar ..onun dışında bi sorunum yok..sizinde güzel haberlerinizi bekliorumm

Maşallah boyuda kilosuda iyiymiş aynı benim gibi olmuş seninkide benim sadece oturup kalkarken hiçbir sorunum yoktu bende doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım sadece antibiyotiği içtimdi

İnşallah doğum yapmıştır.Gülsencim sen ne yaptın tahlilerin sonucunu aldınmı Tahir beye gitcektin noldu gittinmi?

bu hafta acildi, rutin kontroldü, tahlillerdi derken birkaç kez gördük doktorumuzu
tahlillerimiz iyi çıktı yine maşallahımız var bizim teyzesi
ağrılarımız da geçti artık yine korkmadan yola devammmm
yeldacım mavi şapkalı 3 bebek vardı panoda emre hangisi bilemedim ben
resimlerinizi bekliyoruz yoksa bizde doğduğumuzda resim vermeyiz size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…