teşekkür ederim hepinizee..ama arkadşlar ben dikişleride aldırdım..tahir bey bi daha gel falan demediii..ekleyebilirsem profil resmime eklerim artık ordan görürsünüz bebişi..kızımın ismi zeynep duru...Hepnize Allah hayırlı doğumlar nasip etsnn
2010 bebekleri pek nazlı gününü tamamlamadan doğmuyolar.Sunuak inşallah senin doğumunada Tahir bey denk gelir
2010 bebekleri pek nazlı gününü tamamlamadan doğmuyolar.Sunuak inşallah senin doğumunada Tahir bey denk gelir
amin canım inş.bizler de sağ salim kucaklarız umarım bebişimizi
adıyla yaşasın zeynep duru,çok güzelmiş ismi de eminim kendisi de bi okadar güzeldir.
kaç kilo doğdu bebişin?
sen nasılsın,ağrın sızın var mı? toparlanabildin mi?
adıyla yaşasın prensesimizin ismi çok güzelmiş
cnm 3350 gram 49 cm doğdu..Ben ağrı sadece ayılırken çektim.genel anstezi oldum..oda şiddetli adet sancısı gibiydi..ondan sonra zaten ağrı kesici yaptılar..çıkana kadar da çıktıktan sonrada ağrım olmadı hiç Allaha şükür..hatta dr un verdiği ağrı kesiciyi bile kullanmadım..şu an sadece oturup kalkarken biraz gerilio o kadar ..onun dışında bi sorunum yok..sizinde güzel haberlerinizi bekliorumm
kızlar sunuak doğum mu yaptı acaba
İnşallah doğum yapmıştır.Gülsencim sen ne yaptın tahlilerin sonucunu aldınmı Tahir beye gitcektin noldu gittinmi?
Aminnn seninkide adıyla yaşasınn inşallahh..teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?