Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir de profesyonel makyaj ve saç yapan kuaför

evrenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
177
0
96
Aydın
arkadaşlar yaza düğünüm var. ben saçımı izmirde yaptırmak istiyorum.bana profesyonel bir şekilde saç ve makyaj yapacak bir koaför arıyorum.ücreti önemli değil.yardımcı olur musunuz ?

teşekkür ederim.peki güzel mi canım oralar.ibrahimi daha önce okuduğum yerlerde pek beğenmemişlerde.çok özel birgün olduğu için herşey kusursuz olsun istiyorum.bildiğin profesyonel makyöz var mı canım.

Aynı dertten muzdaribiz canım.

Ben de iyi bir makyöz arıyorum.Saçım bile o kadar önemli değil. sırnaşık şey

Eğer bulamazsam kendim yapcam.O yağlı boya tablosuna çevireceklerden daha

iyi olduğumu düşünüyorum. delikafadulden

evet canım aynı dert saç yine olur bi şekildede makyaj çok önemli ben cildimin pürüzsüz ve doğal görünmesini istiyorum.makyajımda çok şık ve doğal olmalı ooff çok mu şey istiyorum ya .doğru söylüyosun canım ya çok kötü makyaj yapıyolar isteklerime karşılık veren bi koaför bulamadım daha.nasıl bulcaz bakalım.

Senin düğün ne zaman ki ona göre araştırmaları hızlandırmak lazım

Ben bu konuda biraz rahatım.Birkaç malzeme almam lazım.En kötü anımda

yaa sabır diyip işe girişcem.Kötü de olsa el emeğim göz nurum kaydirigubbakcemile3

kızlar bende izmirliyim dügünümde ibrahim ibrahim egittim fene olmadı saçım ama makyözle acayip kapıştık.etrafımdaki gelinleri hep aynı tarz yaptı.ve fiyat olarakta biraz farklı.bence prova yaptırın dügünden önce daha iyi olur.

bence izmir alsancakta çok güzel yerler var orları tercih etmelisiniz mesela serdar var. burgerın ustunde cihat yasemin var onun dışında tommynın orda ersoy var . Eğerki ücret önemli değil diyorsanız küçükyalıda ali alemdar var tavsıye edebilirim size

vallahi öyle bi makyöz önemli bence özelgünler için bilenlerden ben de tavsiye almak isterşim...

hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. bayram girdiği için araya yazamadım.yağmurseli cnm benim düğünüm temmuzda ama daha gününe karar veremedik.noble_ange canım sağol oralarıda bi araştırayım ben.

canım maddiyata bakmıyosan alsancakta yaptır bence paranın hakkını veren yerler var

ama önemliyse yalıdada yerler var:)

Ben nişanımda göztepede atanura gittim. İki arkadaşım oraya gitmişti. Ben çok beğenmiştim.
Ve kendimde orayı tercih ettim. Süper oldu makyajım herkes hayran kaldı. Nişanlım fazla makyaj sevmez. Makyajım bitti çıktım dışarı. Şimdi dedim kızacak. Ama harika olmuş dedi çok beğendi. Yüzümü pürüzsüz yaptılar ben bile dedim bu cilt nası bu hale geldi diye zemuszemus
Tavsiye ederim yani.yerimseniben

benim düğünde temmuzda saçım için şebnem kuaföre gidicem çok iyi bir yermiş makayajıda iyimiş ama ben daha karar veremdim özle bi makyözede yaptırabiirm ama onlarda tam 1.5 saat uğraşıomuş geç kalırız salona yaaa

bebemm canım ya aslında bende iyi bir makyöze yaptırmak istiyorum var mı bildiğin bir makyöz.

bebemm canım ya aslında bende iyi bir makyöze yaptırmak istiyorum var mı bildiğin bir makyöz.

evrenn canım yaa var var bildiğim makyöz tam 1.5 saat makyaj yapıomuş oturur vaziyette aynaya bakarak çalışıo bornovada,önce gidip kuaföründe saçını duvağını yaptırıosun normal kıyafetle gidiosun makyajını yapıp gelinliğini giydiriomuş sonra dekolte olan yerlerede kapatıcı sim yapomuş sonra seni hazır bişekilde gönderio.randevu alıcam işte şimdiden alayımda garanti olsun ama biblo gibi yapıomuş makyajı ben kesin kararlıyım zemuszemus

canım ya bana bi irtibat telefonu veririmisin o makyöze ait tam benim istediğim gibi biri galiba.ben biblo gibi olayımda razıyım 1.5 saate :)

tabi cnm veririm kartı varda bulunca hemen yazayım evimize yakın sürekli kaş bıyığa oraya gidiyrum sir vs manikür pedikür çok meşhur zaten onlarıda yaptırıorum ama fiyat konusunda bi bilgim yok hiç araştırma yaptın mı sen?

canım fiyat için araştırma yapmaya hiç vaktim olmadı daha.hatta koaför bile araştıramadım oooff.fiyat benim için çokta önemli değil çok uçuk bir rakam olmadığı sürece.

canım fiyat için araştırma yapmaya hiç vaktim olmadı daha.hatta koaför bile araştıramadım oooff.fiyat benim için çokta önemli değil çok uçuk bir rakam olmadığı sürece.

vallaha benim içinde önemli değil canım yeterki içime sinen çok hoş bir makyaj olsun istiyorum ama olsun olsun 200 olsun ama ben en yükseğini söyledim.sorucam ama en kısa zamanda sende ara sor istersen canım tel ne şekilde vereyim burdan vermem uygun olmaz pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…