- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
Tamam yazarım sizleredeInşallah hayırlı guzel sonuçlar alırsın haberdar et bizide :) smdi ilk denemenden farklı bi yöntem uyguladı mi peki iğne ya da ilaç değiştirdi mi verdi mi
Evet canım 6 ya da 7 haftalikti kürtaj oldum maalesef. Dondurulmuslarimla devamedecegim. Estrofem ecopirin progestan fitil falan aliyo musun pekiTamam yazarım sizleredetransfer öncesi sulu ultrason yaptı Ali bey ilkinden farklı olarak transferden dört gün önce progestana başladım ilkinde gerekmedikçe yapmamıştım iğneyi. Şimdi hergün vuruluyorum. Bide transferden 10 gün önce bebeğin tutunacağı yere ince bir çubukla uyarı verdi tutunmayı kolaylaştırır diye bu kadar şimdilik. Senin de mi ilk transfer düşük oldu
Evet cnm ecopirin estrofem vinalac progestan fitil ve iğneEvet canım 6 ya da 7 haftalikti kürtaj oldum maalesef. Dondurulmuslarimla devamedecegim. Estrofem ecopirin progestan fitil falan aliyo musun peki
Iğne kan sulandırıcı mi progestan mi canım. Çok soru sordum kusura bakma. Benim de ilâçlarım aynıydı seninleEvet cnm ecopirin estrofem vinalac progestan fitil ve iğne
Yok canım önemli değil sorabilirsin tabi birbirimize destek olacağız. İğne progestan hem iğnesi hem fitiliIğne kan sulandırıcı mi progestan mi canım. Çok soru sordum kusura bakma. Benim de ilâçlarım aynıydı seninle
Anladım canım inşallah guZel sonuçlar alırsın alırız. Haberlerini bekliyorum :)Yok canım önemli değil sorabilirsin tabi birbirimize destek olacağız. İğne progestan hem iğnesi hem fitili
İnşallah canım senin transfer belli miAnladım canım inşallah guZel sonuçlar alırsın alırız. Haberlerini bekliyorum :)
Daha belli değil genetik test sonucumu bekliyorum ondan sonra bakalımİnşallah canım senin transfer belli mi
Canım benim normalde test sonuçlarından hemen sonra yapılacaktı sonra ben sonuçlar çıkmadı sandım halbuki çıkmış ben yanlış yerden bakıyormuş neyse bu süre zarfında hamile kalmışım dış gebelik olmuş ameliyat olmak zorunda kaldım. nisan 2018 ilk transferimdi bu sebeplerden ötürü Ocak ayına kaldı vardır bi hayır çok şükür pozitifi gördük şimdilikDaha belli değil genetik test sonucumu bekliyorum ondan sonra bakalım
Senin iki transfer arası ne kadar zaman geçti canim
Çok guz3l canım kendi kendine hamile kalabilmis olmak bile. Darisi kese ve kalp atisina . Cok heyecanli oluyo zaman gecmiyo o zama gelsin die guzel heyecanlarCanım benim normalde test sonuçlarından hemen sonra yapılacaktı sonra ben sonuçlar çıkmadı sandım halbuki çıkmış ben yanlış yerden bakıyormuş neyse bu süre zarfında hamile kalmışım dış gebelik olmuş ameliyat olmak zorunda kaldım. nisan 2018 ilk transferimdi bu sebeplerden ötürü Ocak ayına kaldı vardır bi hayır çok şükür pozitifi gördük şimdilik
Valla 12 gün transfer süreci geçti de pazartesi gelmek bilmiyor şu Cumartesiden bugüne geçen süre sanki 3 gün değilde 3 ay geldi heyecan dışında korku panik var valla çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsunÇok guz3l canım kendi kendine hamile kalabilmis olmak bile. Darisi kese ve kalp atisina . Cok heyecanli oluyo zaman gecmiyo o zama gelsin die guzel heyecanlar
Amin canım ne zaman aldın pozitif sonucu kaç cıktıValla 12 gün transfer süreci geçti de pazartesi gelmek bilmiyor şu Cumartesiden bugüne geçen süre sanki 3 gün değilde 3 ay geldi heyecan dışında korku panik var valla çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
28nde evde erken gebelik yaptım silik çıktı sonra ertesi gün kan verdim 241 çıktı iki gün sonra bida verdim 960 çıktı bida istemediler ayın 10na keseye kalp atışına çağırdılar bakalımAmin canım ne zaman aldın pozitif sonucu kaç cıktı
Canım kan testlerini sağlık ocağında mi yaptırdın?28nde evde erken gebelik yaptım silik çıktı sonra ertesi gün kan verdim 241 çıktı iki gün sonra bida verdim 960 çıktı bida istemediler ayın 10na keseye kalp atışına çağırdılar bakalım
Birini tıp merkezinde yaptırdım. Diğerinide acilde yaptırdım acilde yapmıyorlar normalde tüp bebek dediğim için yapıldı aklınız da olsun acile gitmek durumunda kalırsanız bu şekilde diyebilrsiniz hafta sonuna denk geldiği için acile gitmiştim bu arada. Sağlık ocağına da sabah erkenden gitmek zor geldi diye gidemedimCanım kan testlerini sağlık ocağında mi yaptırdın?
Bana da sağlık ocağı uzak, bide hemşire çok sorguluyor gidesim gelmiyor o yüzden sordumBirini tıp merkezinde yaptırdım. Diğerinide acilde yaptırdım acilde yapmıyorlar normalde tüp bebek dediğim için yapıldı aklınız da olsun acile gitmek durumunda kalırsanız bu şekilde diyebilrsiniz hafta sonuna denk geldiği için acile gitmiştim bu arada. Sağlık ocağına da sabah erkenden gitmek zor geldi diye gidemedim
Özel hastane ya da tıp merkezinde yaptırabilirsin ya da ben diğerin de akşam üzeri gitmiştim kanamam var diye tüp bebek demiştim yine o zaman da bakılmıştıBana da sağlık ocağı uzak, bide hemşire çok sorguluyor gidesim gelmiyor o yüzden sordum
Özellerde çok pahalı değil miÖzel hastane ya da tıp merkezinde yaptırabilirsin ya da ben diğerin de akşam üzeri gitmiştim kanamam var diye tüp bebek demiştim yine o zaman da bakılmıştı
50 lira verdim benÖzellerde çok pahalı değil mi
Yine aşırı değilmiş aslında50 lira verdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?