İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Aminn ikiz istiyorsan ikizdir inşallah
Transferden önce hep tek olsun diodum ama öyle bi duygu ki transfer oldu odaya geldim ve dedim ki allahım ikisi de tutunsun bilmiyorum ama annelik duygusu sanırım

Transferden önce hep tek olsun diodum ama öyle bi duygu ki transfer oldu odaya geldim ve dedim ki allahım ikisi de tutunsun bilmiyorum ama annelik duygusu sanırım
Annelik duygusu yumurtalar döllendiği an başlıyor çok farklı bişey. Hep daha fazlası nasıl olur, kucağıma alınca ne hissederim merak etmişimdir. Allah inşallah hepimize nasip eder

Annelik duygusu yumurtalar döllendiği an başlıyor çok farklı bişey. Hep daha fazlası nasıl olur, kucağıma alınca ne hissederim merak etmişimdir. Allah inşallah hepimize nasip eder
Amiin arkadaşım inşallah tez zamanda rabbim sağlıklısıyla doldursun kucaklarımızı

Amiin arkadaşım inşallah tez zamanda rabbim sağlıklısıyla doldursun kucaklarımızı
Süper walla guzel çıkmış hcg leR. Pazartesi kalp atışı görülür mu bilmiyorum ama keseyi görürsün. Dondurulmuslar konuldu sanıyorum irenbeden kalitesi kac hucreli falan bilgisini vermisler miydi canim sana. Ben de buralari okurken ogrendim

Yok cnm onu sormadım ama 1. Kalite dediler

Sulu ultrason hakkında bilgi alabilir miyim? Benim de yarın olacak korkuyorum bilmiyorum

Sulu ultrason hakkında bilgi alabilir miyim? Benim de yarın olacak korkuyorum bilmiyorum
Kataterle açıyor Rahmi sonra enjeksiyonla sıvı gönderiyor bebeğin tutunacağı yerde bir yapışıklı var mı ona bakılıyor sonra oraya bir çubuk gibi bişeyle hareket ettiriyor biraz canın yanıyor adet sancısı gibi hafif sonrasın da az biraz kanama oluyor

Yerleşiyodur herhalde iyi düşünelim iyi olsun, sonucu yaz mutlaka
Canım sana prp yapılmıştı herhalde dimi. Nasıl oluyo işlem bahseder mısınız acılı mi ne kadar suruyo. Fiyatı ne kadardı
Benden de istedi doktor o yüzden daha önce 1 düşüğün var başka da bir sorunum yoktu prp neden yapilir

Benim prp rahime yapıldı, rahim duvarım ince olduğu içindi. Bir de rezervi az olanlara yumurtalıklara yapılıyor. Sizin hangisine yapılacak, illaki söylemiştir herhalde doktor?

Benim prp rahime yapıldı, rahim duvarım ince olduğu içindi. Bir de rezervi az olanlara yumurtalıklara yapılıyor. Sizin hangisine yapılacak, illaki söylemiştir herhalde doktor?
Hiç bilmiyorum soracağım.ama benim dondurulmuslarim var oyle bi sorunum da yoktu önceki bebek 7 haftalıkken düşmüştü. Başka bi sebepten yapılıyor mu acaba. Ağrılı mi acılı mi nekadar sürüyor peki zor mu

Aslında sorsaydınız keşke. Rahime yapılan çok basit. 5 dk sürüyor sadece. Kolumdan kan alındı, laboratuvara gönderildi. 1.5 saat sonra filan o kanı ayrıştırıp geri yolladılar. Doktor da alıp rahime verdi. Acı ağrı yok, aynı transfer olur gibiydi. Ücret de 800 lira ödedim ben ocak ayında.

Yumurtalıklara yapılan prp ise daha pahalıymış. Ayrıca anestezili yapılıyormuş.

Ama bence sizin de rahime yapılacak. Çünkü dondurulmuşlarınız varmış. Benim de var.

Ama bence sizin de rahime yapılacak. Çünkü dondurulmuşlarınız varmış. Benim de var.
Hiç ayrıntısını bilmediğim icin nereye yapılacağını sormadım ama hemşiresine soracağım. Ama benim kalınlaşmaya gibi bi sorunum yoktu rezervlerim de düşük degil neden yapılıyo anlayamadım.. transfer oldunuz mu peki ne zaman transfer okuyor biliyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…