- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
Evet cnm bir kere verilebilir ben yine şimdi acilden geldim kahverengi akıntım geldi kan verdim bakalımYine aşırı değilmiş aslında
Yerleşiyodur herhalde iyi düşünelim iyi olsun, sonucu yaz mutlakaEvet cnm bir kere verilebilir ben yine şimdi acilden geldim kahverengi akıntım geldi kan verdim bakalım
Tamam cnm yazarım. Hemşiremize yazdım hemen normal korkma dedi ama içim rahat etsin diye gittimYerleşiyodur herhalde iyi düşünelim iyi olsun, sonucu yaz mutlaka
Herşey yolunda canım değer 3 bin küsür çok şükür Allah’ıma rahatladım şimdiTamam cnm yazarım. Hemşiremize yazdım hemen normal korkma dedi ama içim rahat etsin diye gittim
Ohh maşallah. Çok hızlı yükseliyor sanki, ikiz mi acabaHerşey yolunda canım değer 3 bin küsür çok şükür Allah’ıma rahatladım şimdi
Bilmiyorum ki inşallah ikizdirOhh maşallah. Çok hızlı yükseliyor sanki, ikiz mi acaba
Aminn ikiz istiyorsan ikizdir inşallahBilmiyorum ki inşallah ikizdirrabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Transferden önce hep tek olsun diodum ama öyle bi duygu ki transfer oldu odaya geldim ve dedim ki allahım ikisi de tutunsun bilmiyorum ama annelik duygusu sanırımAminn ikiz istiyorsan ikizdir inşallah
Annelik duygusu yumurtalar döllendiği an başlıyor çok farklı bişey. Hep daha fazlası nasıl olur, kucağıma alınca ne hissederim merak etmişimdir. Allah inşallah hepimize nasip ederTransferden önce hep tek olsun diodum ama öyle bi duygu ki transfer oldu odaya geldim ve dedim ki allahım ikisi de tutunsun bilmiyorum ama annelik duygusu sanırım
Amiin arkadaşım inşallah tez zamanda rabbim sağlıklısıyla doldursun kucaklarımızıAnnelik duygusu yumurtalar döllendiği an başlıyor çok farklı bişey. Hep daha fazlası nasıl olur, kucağıma alınca ne hissederim merak etmişimdir. Allah inşallah hepimize nasip eder
Süper walla guzel çıkmış hcg leR. Pazartesi kalp atışı görülür mu bilmiyorum ama keseyi görürsün. Dondurulmuslar konuldu sanıyorum irenbeden kalitesi kac hucreli falan bilgisini vermisler miydi canim sana. Ben de buralari okurken ogrendimAmiin arkadaşım inşallah tez zamanda rabbim sağlıklısıyla doldursun kucaklarımızı
Yok cnm onu sormadım ama 1. Kalite dedilerSüper walla guzel çıkmış hcg leR. Pazartesi kalp atışı görülür mu bilmiyorum ama keseyi görürsün. Dondurulmuslar konuldu sanıyorum irenbeden kalitesi kac hucreli falan bilgisini vermisler miydi canim sana. Ben de buralari okurken ogrendim
Sulu ultrason hakkında bilgi alabilir miyim? Benim de yarın olacak korkuyorum bilmiyorumTamam yazarım sizleredetransfer öncesi sulu ultrason yaptı Ali bey ilkinden farklı olarak transferden dört gün önce progestana başladım ilkinde gerekmedikçe yapmamıştım iğneyi. Şimdi hergün vuruluyorum. Bide transferden 10 gün önce bebeğin tutunacağı yere ince bir çubukla uyarı verdi tutunmayı kolaylaştırır diye bu kadar şimdilik. Senin de mi ilk transfer düşük oldu
Kataterle açıyor Rahmi sonra enjeksiyonla sıvı gönderiyor bebeğin tutunacağı yerde bir yapışıklı var mı ona bakılıyor sonra oraya bir çubuk gibi bişeyle hareket ettiriyor biraz canın yanıyor adet sancısı gibi hafif sonrasın da az biraz kanama oluyorSulu ultrason hakkında bilgi alabilir miyim? Benim de yarın olacak korkuyorum bilmiyorum
Canım sana prp yapılmıştı herhalde dimi. Nasıl oluyo işlem bahseder mısınız acılı mi ne kadar suruyo. Fiyatı ne kadardıYerleşiyodur herhalde iyi düşünelim iyi olsun, sonucu yaz mutlaka
Benim prp rahime yapıldı, rahim duvarım ince olduğu içindi. Bir de rezervi az olanlara yumurtalıklara yapılıyor. Sizin hangisine yapılacak, illaki söylemiştir herhalde doktor?Canım sana prp yapılmıştı herhalde dimi. Nasıl oluyo işlem bahseder mısınız acılı mi ne kadar suruyo. Fiyatı ne kadardı
Benden de istedi doktor o yüzden daha önce 1 düşüğün var başka da bir sorunum yoktu prp neden yapilir
Hiç bilmiyorum soracağım.ama benim dondurulmuslarim var oyle bi sorunum da yoktu önceki bebek 7 haftalıkken düşmüştü. Başka bi sebepten yapılıyor mu acaba. Ağrılı mi acılı mi nekadar sürüyor peki zor muBenim prp rahime yapıldı, rahim duvarım ince olduğu içindi. Bir de rezervi az olanlara yumurtalıklara yapılıyor. Sizin hangisine yapılacak, illaki söylemiştir herhalde doktor?
Aslında sorsaydınız keşke. Rahime yapılan çok basit. 5 dk sürüyor sadece. Kolumdan kan alındı, laboratuvara gönderildi. 1.5 saat sonra filan o kanı ayrıştırıp geri yolladılar. Doktor da alıp rahime verdi. Acı ağrı yok, aynı transfer olur gibiydi. Ücret de 800 lira ödedim ben ocak ayında.Hiç bilmiyorum soracağım.ama benim dondurulmuslarim var oyle bi sorunum da yoktu önceki bebek 7 haftalıkken düşmüştü. Başka bi sebepten yapılıyor mu acaba. Ağrılı mi acılı mi nekadar sürüyor peki zor mu
Ama bence sizin de rahime yapılacak. Çünkü dondurulmuşlarınız varmış. Benim de var.Hiç bilmiyorum soracağım.ama benim dondurulmuslarim var oyle bi sorunum da yoktu önceki bebek 7 haftalıkken düşmüştü. Başka bi sebepten yapılıyor mu acaba. Ağrılı mi acılı mi nekadar sürüyor peki zor mu
Hiç ayrıntısını bilmediğim icin nereye yapılacağını sormadım ama hemşiresine soracağım. Ama benim kalınlaşmaya gibi bi sorunum yoktu rezervlerim de düşük degil neden yapılıyo anlayamadım.. transfer oldunuz mu peki ne zaman transfer okuyor biliyo musunuzAma bence sizin de rahime yapılacak. Çünkü dondurulmuşlarınız varmış. Benim de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?