İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Hadi hayırlısı olsun bakalım, haber ver merak ediyorum ben de :)
Gittiniz mi doktora

İki doktor ile de görüştüm ama kafam ümit hanıma daha yattı. Çikolata kistim olduğu için yumurtaların kalitesiz olabilecegini bı nedenle , verdiği takviyeler ile 3ay kullanımından sonra yumurta toplama işlemi yapılacak, 2/3ay geçici menepoz ile kisti baskılama yapip snra transfer olcak. Çikolata kisti konusunda ümit hanımın bilgisi cezbetti. Kan testlerini bile sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi. Muayeneye gelmene gerek yok yine aynı şeyleri soylucem degismicek dedi. Hiç para goz değildi.

Anladım ali bey ne önerdi peki?

Evet ali bey ile görüşmeniz nasıldı? Benim ve eşimin belirli bir sorunu olmadığı için

Anladım ali bey ne önerdi peki?
Evet ali bey ile görüşmeniz nasıldı? Benim ve eşimin belirli bir sorunu olmadığı için
Ali beyle de iyiydi , o hemen yumurta toplama işlemi yapalım dedi sonra çikolata kisti baskılama tedavisi uygulayalım dedi , ümit hanım çikolata kisti dernek başkan yardımcısı daha titiz gibi geldi isinde o yuzden onu seçtim ama Ali bey hakkında da çok iyi seyler duydum

Ne kadardır deniyordunuz acaba

Kızlar benim dün yumurta toplamam vardı. 32 taneydi bugün haber geldi 24 olgun çıkmış hepsi de döllenmiş. İnşallah perşembeye kadar hepsi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…