İnşallah. Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?bnde bornova tarafında canım. hayırlısı hakkımızda inşallah ya
28 yaşındayım , 2yıl2ay oldu evleneli . sen canım ?İnşallah. Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?
Ben de 28 yaşındayım 4 senelik evliyim28 yaşındayım , 2yıl2ay oldu evleneli . sen canım ?
Görüştüm canım , gayet yaklaşımı güzel şimdi irenbedeyim zor bı seçim olcakbalbocegi35 naptın görüştün mü
Hadi hayırlısı olsun bakalım, haber ver merak ediyorum ben de :)Görüştüm canım , gayet yaklaşımı güzel şimdi irenbedeyim zor bı seçim olcak
Gittiniz mi doktorabnde bornova tarafında canım. hayırlısı hakkımızda inşallah ya
Hadi hayırlısı olsun bakalım, haber ver merak ediyorum ben de :)
Gittiniz mi doktora
Anladım ali bey ne önerdi peki?İki doktor ile de görüştüm ama kafam ümit hanıma daha yattı. Çikolata kistim olduğu için yumurtaların kalitesiz olabilecegini bı nedenle , verdiği takviyeler ile 3ay kullanımından sonra yumurta toplama işlemi yapılacak, 2/3ay geçici menepoz ile kisti baskılama yapip snra transfer olcak. Çikolata kisti konusunda ümit hanımın bilgisi cezbetti. Kan testlerini bile sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi. Muayeneye gelmene gerek yok yine aynı şeyleri soylucem degismicek dedi. Hiç para goz değildi.
Evet ali bey ile görüşmeniz nasıldı? Benim ve eşimin belirli bir sorunu olmadığı içinİki doktor ile de görüştüm ama kafam ümit hanıma daha yattı. Çikolata kistim olduğu için yumurtaların kalitesiz olabilecegini bı nedenle , verdiği takviyeler ile 3ay kullanımından sonra yumurta toplama işlemi yapılacak, 2/3ay geçici menepoz ile kisti baskılama yapip snra transfer olcak. Çikolata kisti konusunda ümit hanımın bilgisi cezbetti. Kan testlerini bile sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi. Muayeneye gelmene gerek yok yine aynı şeyleri soylucem degismicek dedi. Hiç para goz değildi.
Anladım ali bey ne önerdi peki?
Ali beyle de iyiydi , o hemen yumurta toplama işlemi yapalım dedi sonra çikolata kisti baskılama tedavisi uygulayalım dedi , ümit hanım çikolata kisti dernek başkan yardımcısı daha titiz gibi geldi isinde o yuzden onu seçtim ama Ali bey hakkında da çok iyi seyler duydumEvet ali bey ile görüşmeniz nasıldı? Benim ve eşimin belirli bir sorunu olmadığı için
Ne kadardır deniyordunuz acabaAli beyle de iyiydi , o hemen yumurta toplama işlemi yapalım dedi sonra çikolata kisti baskılama tedavisi uygulayalım dedi , ümit hanım çikolata kisti dernek başkan yardımcısı daha titiz gibi geldi isinde o yuzden onu seçtim ama Ali bey hakkında da çok iyi seyler duydum
düşükten sonra 10 ay oldu işte ama , 10 ay önce kistim 2mm di , şimdi 4,5 cm ve iki taraflıNe kadardır deniyordunuz acaba
Ayyy ne güzel bir haber bu maşallah yaa ne kadar güzel toplanmışKızlar benim dün yumurta toplamam vardı. 32 taneydi bugün haber geldi 24 olgun çıkmış hepsi de döllenmiş. İnşallah perşembeye kadar hepsi çıkar
Evet ilk kez bu kadar yüksek bi sayı oldu, tabi artık ne kadarı bölünmeye devam edecek bu önemliAyyy ne güzel bir haber bu maşallah yaa ne kadar güzel toplanmış
Takviye ne verdi canım sana?Evet ilk kez bu kadar yüksek bi sayı oldu, tabi artık ne kadarı bölünmeye devam edecek bu önemli
Benim taze transfer olmayacak dondurulacak. Adet olunca kullanmam için doğum kontrol hapı verdi. Sanırım şubat mart gibi transferimTakviye ne verdi canım sana?
öncesinde takviye vermedi mi yumurta kalitesi için ?Benim taze transfer olmayacak dondurulacak. Adet olunca kullanmam için doğum kontrol hapı verdi. Sanırım şubat mart gibi transferim
Vinalac diye bir vitamin kullandım sadece. Kalite problemimiz yoktu zatenöncesinde takviye vermedi mi yumurta kalitesi için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?