Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam,
Artık beklenen güne çok az kaldı,heyacanla transferim için gün sayıyorum.Kaan Bey'in sabırla,özenle,titizlikle uyguladığı tedaviler sayesinde bugünlere gelebildim.4 dondurulmuş embriyom beni beklemektelerÖnce düşük Amh ile 13 yumurta toplandı bunlardan 4 embriyo donduruldu daha sonra rahim çizildi sonra rahim dinlendirildi tüm bunlar transfer sonrasında tutunma şansını arttığı için şimdide 2 hafta içindetransferim olacağı için ilaç ve vitamin takviyelerine devam ediyorum .D vitaminim gayet iyi(bu tutunma için önemliymiş)estrofem,climara forte,D vitamini ampul kırıp içiyorum haftada bir,d vitamini damla,ecopirin ,omega 3 ve bemiks C kullanıyorum.Salı günü kontrolüm var bu zamana kadar herşey güzel gitti sonuçlar hep olumluydu ,umarım mutlu sona ulaşırım bende
Benim için dua edin ve şans dileyin lütfen..

Çoğu gitmiş azı kalmış haydi hayırlısı olun inşallah. :) Benimde aynen rezervimde azlık vardı ve 3 adet embriyo dondurduk. Bende transfer için dinlenmedeyim şimdi. Sizin zaman baya yaklaşmış heyecan normal şu anda hiç stres yapmayın sakin olun. İnşallah güzel haberler alırız sizden de...

Hem de ikiz annesi maşallah :) Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin. Bende Kaan Beyle başladım aşılamalardan sonuç alamadık tüp bebek tedavisine başladık. Yumurta rezervlerim az olduğu için biraz sıkıntı yaşadık bende baya hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur. Ancak Kaan bey sağolsun çok fazla motive etti ve daha fazla yumurta toplayacağız dedi. Dediği gibi de oldu 10 adet yumurta topladık ve 3 üde embriyo oldu. Transferi bekliyorum bende heyecanla. Dilerim o güzel duyguyu hepimiz tadarız. :)

Kaan Bozkurt hakkindaki yazilari gorunce bende birseyler yazmak istedim..4,5 yillik evliyim iki tup bebek denemem var.ilkini tepecikte olduk tutmadi cok uzulmustum.ikincisini ise smyrna da denedim bir yil sonra iki tane embiriyo konuldu ikiside tuttu fakat hicc yolunda gitmeyen bir gebelikti malesef ilkini ucbucuk aylikken digerinide 17. haftada kaybettim.bu daha buyuk bir yikim oldu.toparlanmam zaman aldi.sonra bir karar aldim artik merkez odakli degil dr odakli bir yer sececektim.cunku maddi manevi ikimizde cok yipranmistik.uzunn arastirmalarim sonucu kaan bozkurtu buldum tavsiyeler olsun yazilar olsun hep kaan beyin adini duyuyordum.randevu aldik ve gittik.ilk cok tedirgindim cunku izmirde dogru yeri asla bulamayacagim derken ilk gorusmeden itibaren icime bir guven ve umut doldu.hatta her yere mirin kirin eden esim ilk defa guzel yorum yapti ve keske ilk kaan bozkurta gelseydik dedi.dusuklerimin sebebini arastirdi esime takviyeler verdi ve diger yerler gibi para odakli degildi.acele etmedi hic.tum taslar yerine oturdu bende.suanda ignelerimi kullandim ve yarin allahin izni ile yumurtalarim toplanacak.eski tupbebek denemelerimde yumurtaliklarimda asiri uyarilma old icin kaan bey dondurulmus embiriyoyu uygun gordu ki bu konudada ona cok guveniyorum umarim hersey yolunda gider ve bu sefer kucagimiza aliriz ki eger tutarsa kucagima alana kadar kaan bozkurt iledevam etmek istiyoruz. cunku guven ve akilda soru isareti kalmamasi cok onemli aklima takilan en ufak seyleri bile soruyorum anindada cevapliyor aydinlatiyor sagolsun ve tum benim gb bu sıkıntılari yasayan herkese tavsiye ediyorum..

berk2009, Kaan Bozkurt hakkında yazdıklarına katılıyorum.Tam doğru kişiyi bulmuşsunuz.Eminim sonucunuz güzel olacak.
Çünkü benim hikayemde 5 aşılama + 4 tüp = 9 denemem var.Hiç birinde gebelikyaşamadım. Bunların içinde İstanbulun ünlüleri Bahçeci kliniği, Alman hastanesi vs. de var. Yaşım 40 olunca bırakmıştım bu işleri. Bıktım, yıldım, yıprandım...Telefonda bana bir tek cümlesi oldu : "gel bir kez daha dene, 2-3 yıl sonra keşke deneseydim deme" dedi. Gittim. Benden daha hevesli ve heyecanlıydı. DHA hapları, antioksidanlar, uyku ilacı, vitaminler...(Daha öncekiler hemen iğnelere başlamıştı) Bir dahaki ay gel, durumuna, yumurtalara bakarız, acele etmeyelim dedi. Veeee : ADETİM GELMEDİİİİİ.... Kendiliğinden hamile kalmışım. Şimdi 14. haftadayım. Kaan Bey'e güveniyorum ve onla devam ediyorum. Sana da yarın için kolaylıklar ve sağlıklı operasyon diliyorum.Güvendesin...

Kesinlikle doğru bir karar vermişsiniz. İşinde oldukça titiz bir doktor kendisi. Bende 6 yıllık evliyim aşılamalardan sonuç alamadık tüp bebek tedavisine başladık. İlk başlarken hemen olsun bitsin diye acele ediyordum ancak öyle hemen herşey olup bitmiyor. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Yumurta rezervlerimde azlık olması en büyük sıkıntımdı ama sağolsun çok desteğini gördüm ve verdiği ilaçlar ve iğnelerle şu anda 3 adet embriyom donduruldu ki gerçekten bu rakamı beklemiyordum. Şimdi transfer için beklemedeyiz. Hayırlısı olsun sizin içinde hiç bir tereddütünüz olmasın emin ellerdesiniz. :) Güzel haberleriniz bekliyorum...

slm kizlar dun yumurtalarim toplandi.biraz stresliydim uyudum uyandim hersey yolundaydi on dort yumurtam toplandi.bugun irenbeden aradilar altitanedi dollenmiş şukur.suan dinlenmedeyim.dondurulup oyle transfet edilecek cogu gitti azi kaldi umarim hersey yolunda gider ve transfer gunude rahat olurum.allah hepimizin yardimcisi olsun :)

Merhabalar,
Bende Dr.Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Çikolata kistim olduğu için uzun uğraşlar sonucu doktorum sayesinde mutlu sona ulaşmak
için hafta hafta ilerliyorum.Şuan 12. haftadayız ikizlerimle.Herşey yolunda gidiyor.Umarım böyle devam eder.
13 yıllık evliyim.Normal yollardan hamile kalamadığım için İzmir'de yaptığımız araştırmalar sonucu birçok kişinin tavsiyesi üzerine
Dr.Kaan Beyle tanıştık.Bu yola çıktık.Tabikide stresli bir dönem ve ailenizin olduğu kadar burada doktorunuzunda desteği çok önemli.
Çikolata kisti olup hamile kalamayanlar genelde ameliyatla kistlerini aldırma yoluna gidiyorlar.Çünkü doktorları bu şekilde öneriyor.
Ama Kaan Bey hamilelik için bunu şart olmadığını söyledi ve bunu çok şükür ispatladı.Eğer Kaan Beyle tanışmayıp ameliyat olsaydım,
belki çok daha fazla uğraşıp belkide hiç mutlu sona ulaşamayabilirdim.Lütfen sizinde böyle bir sorununuz varsa önce doktoruma danışın
uygulamış olduğu yöntem (menepoz tedavisi) sayesinde şuan çok mutluyuz.Sormak istediğiniz birşeyler olursa ben buradayım.
Herkese bol şans.

Teşekkürler öncelikle ,sizinde güzel haberlerinizi buradan alırız umarım..Sizin transfer tarihi belli mi ,yeni mi donduruldu?
Bendeniz gecen hafta 15 gün kaldı derken salı günü muayenem sırasında Kaan Bozkurt rahim içi görüntüsünü beğenmediğini söyledi düzensizlikler var dedi tabiki de böyle bir Dr bu görüntüye rağmen transfer yapar mı:)acele 1 gün sonrası hsg çekildi ve polip yakaladı rahim içi temizlendi .Üstelik daha önce başka bir özel hastanede sis çekilmişti ve bu atlanmış maalesef ...iyiki Kaan Bozkurt hsg çekti ve temizlendi bundada vardır bir hayır bu işlem bile transferde tutunma şansını arttırıyormuş diyerek motivasyonumu bozmuyorum:)Çarşamba kontrolum var bakalım 2haftaya kadar transfer yaparız dedi bekliyorum sabırsızlıkla

Bende yazılanları okuyunca heyacanlanıyorum,çünkü bende Dr.Kaan Bozkurt un hastasıyım,yaşım ileride olmasına rağmen sonuçlar gayet iyi,eşimde bende çok heyacanlıyız,Dr.Kaan Bokurt müthiş bir doktor,eşim de bende gayet olumluyuz,inşallah tutacak,burdan payşıcam,sevgiler herkese

Benimde donduralı bir ay oldu sanırım. Transferde bir aksilik olmazsa bu regl sonrası olacak. Ayın 20 si 25 i gibi sanırım regl olurum kontrol esnasında bir sorun çıkmazsa inşallah transferimde gerçekleşir. Hayırlısı olsun diyorum dediğiniz gibi Kaan bey güzel bir kontrol yapıyor o ne zaman uygun görürse :) Hiç aceleye gerek yok valla herşeyin bir zamanı var hayırlısı ile olsun da inşallah bekleriz biz heyecanla :) Gelişmeleri bekliyorum mutlaka

Benim de yumurtalık rezervimde azalma vardı ve 39 yaşında oldugumdan vaktimin azaldığından tüp benek haricinde hamile kalmamın çok zor olduğu söylendi ; apar topar istanbuldaki çok ünlü bir tup bebek merkezinde denememizi yaptık ve düşükle sonuçlandı.. İzmirde yaşayan bir arkadaşımdan dr. Kaan bozkurt'un methini duydum ve kendisiyle ilgili araştırma yaptıktan sonra telefonla irtibat sağlayıp görüştük, durumumu detaylı öğrendikten sonra ikinci denememizi kendisiyle yapmayı istediğimi söyledim... Kendisi Uygulamaya başlamadan önce hazırlık olsun diye birtakım yumurta kalitesini iyileştirici takviye ilaçlar önerdi ; yaşımı sorun etmememi psikolojik olarak kafamı rahatlatmamı ve imkansız diye birşey olmadığını söyleyerek beni yüreklendirdi .. Verdigi takviye amacli ilaclari tüp bebek denememize kadar kullanmami söyledi... İlaclari 2-3 ay kullandım ve bayram tatilini gecirmek icin datcaya gittik eşimle... Tatil dönüşü regl günüm 3-4 gecikince rutin bir gecikmedir diyere umursamadım; 1 haftayı devirince test yapmaya karar verdim ve imkansız tüp bebek harici bebeğin olmaz denmesine rağmen şuan 28 haftalık hamileyim haziranda inşallah bir kızımız olacak...
Dr. Kaan bey'in yardımlarına minnettarım... Aynı sıkıntiyi yaşadığımızı anlayinca deneyimimi paylaşmak istedim

Kaan Bozkurt un mucize bebeklerinden biri de şu an bende, 16 haftalık. Senin gibi yumurta arttırıcı (DHA, antioksidan,coenzimQ10,vitaminler) birkaç ilaç ve MORAL verdi.Bir dahaki adette uygun olursa başlayacaktık tüp bebeğe. Ama adet gecikti.Telefon açtığımda da bana ne dedi biliyor musun ? "Hamilesin değil mi" Nasıl tahmin etti bilmiyorum ama demek ki bizim gibiler az değil. Hep bu hikayeleri duyardım ama pek de inanmazdım. 40 yaşındayım ve ümitsizdim artık. Kaan Bozkurt'a çoooookkk teşekkürler.
Kızınla ve ailenle sağlıklı ömürler dilerim.

Çok teşekkür ederim; ben de size sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasib etsin inşallah..

Tebrikler... Transfer edilecegi ay neler yaptiniz? Ve adetin kacinci gununde transfer oldunuz?

Transfer nasil hazirlandiniz? Rahim icin cizik atildimi? Bunlar hakkinda tam bilgim yok biraz aydinlatirmisiniz?

Transfer nasil hazirlandiniz? Rahim icin cizik atildimi? Bunlar hakkinda tam bilgim yok biraz aydinlatirmisiniz?

Transferim henüz gerçekleşmedi. Yarına rahim çizimi için doktorda olacağım. Transfere hazırlık aşamasında mutlaka size yazarım...

Transferim henüz gerçekleşmedi. Yarına rahim çizimi için doktorda olacağım. Transfere hazırlık aşamasında mutlaka size yazarım...

Kolay gelsin. Bende rahim icin cizik islemini yapacagim. Adetinizin kacinci gununde oluyorsunuz bu operasyonu?

Bir sorum daha olacak? Rahim cizildikden sonra ve ustune adet gordukden sonrami transfer oluyor? Cok sordum ama bugun cok kolay gelsin?

Merhaba ,
38 yaşındayım 12 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik ve 4 ay önce karar verdiğimizde kontrollerimiz için izmir'e gittik .kadınlarklubündeki yorumlar KAAN BOZKURT'u seçmemizde etkili oldu. Muayenede yumurta rezervının azaldığını ve yaş nedeniyle tüp bebek önerebilieceğini söyledi ve hazırlık olarak DHEA, Q10 . OMEGA, ARISÜTÜ,BEMİKS C vb kullanmamı istedi. Bu arada denemelere devam etmek gerektiğini tavsiye etti. 45 günün sonunda hamile kaldım su anda 6 haftalık bugun kalpatışını duyduk.
Size ve KAAN BOZKURT' a çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…