Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cok tesekkur ederim. Telefonda konusyorsa harika. Ne bileyim birde sansimi Izmir'de denemek istedim. Yazlik var orada belki oranin atmosferi ve doktorlar bana iyi gelir.

Size özelden Kaan Beyin telefonunu msj göndermeye çalıştım ancak sistem izin vermiyor göndermeme. Siz bana yazarsanız özelden belki cevaplamama müsade eder. Sanırım mesaj gönderme limiti varmış ondan dolayı yollayamıyormuşum.

Bende Kaan Beyin hastasıyım aynı fikirdeyim sizinle. Yani ben inanmıyorum bu şekilde yazan insanların tedavi gördüklerine çünkü görmüş olsalardı bu konuda bizlerin ne kadar hassas olduğunu da bilirler ona göre yorumlar yazarlardı. Hiç inandırıcı gelmiyorlar bana yani gerçekten doktor arayan ve bu durumu yaşayan doktor beyi arayıp konuşur ya da randevu alır görüşür. Ama buradan ancak laf atıp sonra lafı yiyenler hadi verin numarasını bir görüşelim demiyorlar onu bırakın cevap yazmadan kaçıyorlar. Ayrıca tedavinizin yolunda gitmesine çok sevindim umarım her şey gönlünüzce olur. Rabbim hepimize evlat sevgisini tattırır inşallah...

Rica ederim. Konuşuyor çok da yardımcı oluyor öyle söyleyeyim. Ben size özelden mesaj ile telefonunu ileteyim bir görüşün.

tamam cok sevinirim. ozelden nasil olacak onu bilmiyorum. Siz mi gondereceksiniz? Henuz goremedim bireyerde mesaj ama.

A sagol. Bende bunu merak ediyordum. Bende dondurup sonra transfer yapmak istiyorum. Zira cok stresleniyorum yumurta toplandikdan sonra hemen transfer ve sonra beklemek cok zor geliyor bana. Psikolojim kaldiramiyor hepsini. Bana en cok zor gelen transfer sonrasi o stressli gunler. Hatta transfer anida cok stresli. Aslinda acaba diyorum o asamada hafif bir anestezi mi alsam. Normal etrafimdaki her negatif insan ve olaydan aninda etkileniyorum. Asiri hassasiyet cok zararli birsey.

tamam cok sevinirim. ozelden nasil olacak onu bilmiyorum. Siz mi gondereceksiniz? Henuz goremedim bireyerde mesaj ama.

Ben özel mesaj gönderemiyorum izin vermiyor sistemde. Bildirilerinize girdiğinizde sol tarafta özel mesaj menüsü var oraya tıklayıp bana mesaj atabilirsiniz. Henüz açılmamış benim mesaj göndermem ama ben size Kaan Beyin mailini de vereyim oradan cep tel nosunu alabilir arayabilirsiniz. Email: info@kaanbozkurt.com.tr

Bugün kontrolümde rahim ağzından polip alındı. Aslında rahim içi tabakaya çizme işlemi için gitmiştim. Ancak bu işlemi yapmadan önce Kaan Bey rahim ağzında polip bulunduğunu gördü ve aldı. Polipi patolojiye gönderdik bakalım. Rahim içi tabaka çizme işlemi de uygulandı. Daha önce uygulanan var mı bilmiyorum ama embriyonun tutunma şansını arttırıyormuş.

kaan bey çok teşekkür ederiz ,tahlillerin sonuçları da iyi çıktı bugün, her şey sizin sayenizde ve söylediğiniz sürece uygun şekilde gelişmekte, sizin kadar güleryüzlü iyi bir doktor tanımadık bugüne kadar,size ve irenme sağlık ekibinize teşekkürler.

OLsun ben sansimi mail ile deneyim bari. Tesekkurler.

Bana gelismelerinden haber verirmisin? Senin durumunu kendime yakin buldum. Bende 44 yasindayim. Bu doktorundan memnunmusun? Ankaraliyim ama eger doktor iyiyse Izmir'e gelip doktoru gormek isterim. Hangi hastane veya klinikten bu doktor?

Yaş olarak aynıyız evet, bu yaşlarda ilave bir sürü sorun çıkıyor maalesef. Gerçi ben 5 yıldır uğraşıyorum ama inşallah artık başaracağım :) Bende en son durum şöyle: Doktorum Kaan Bozkurt, benden aynı ay içerisinde 9 embriyo toplandı ve 5 embriyo dondurulabilecek kalitede döllendi (bu yaşta şükür etmek lazım), 5 embriyo da donduruldu, geçen ay yerleştirilecekti ki, Kaan Bey'in yaptığı histeroskopi esnasında rahimde kronik endometrit saptandı, antibiyotik ile endometrit tedavisi yapıldı, bu ay tekrar biyopsi yapıldı, endometrit (rahim iltihabı) düzelmiş, ayrıca kistlerim de kaybolmuş, dolayısıyla Allah izin verirse inşallah mart ayında 3 adet embriyo transferi yapacağız. Umarım embriyolarım sorunsuz çözülürler ve umarım rahim yeterince kalınlaşır. Benim asıl sorunum zaten hamile kaldıktan sonra başlıyor, zira 1,5 yıl içersinde 5 gebeliğim de düşükle sonuçlandı ki bebekte genetik bozukluk olmadığı halde, mesela sonuncusu (46XX) idi, kalp atışı alındı ama yine de düştü. Yani benim sorunum hamile kalmakla bitmiyor maalesef, bir de o bebeği düşürmemek için önlemler almak zorundayım, yani işim zor anlayacağınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Dr. Kaan beye gelince, klasik bir tüp bebek tedavisiyle sadece 1 embriyo çıkarabilen benden aynı ayda 9 yumurta topladı, uyguladığı ilaç tedavisi, mesela büyüme hormonu ve öncesinde dhea nın çok faydası olduğuna inanıyorum. Dr. Kaan Bey konusunda uzman ve kendisini senelerdir tanıdığım için rahatlıkla söyleyebilirm ki, bilgisi müthiş bir doktor. Dr. Kaan beyin görev yaptığı İrenbe de zaten iyi bir tüp bebek merkezi, ayrıca laboratuvarlarını bir kaç ay önce yepyeni cihazlarla donatıp tadilattan geçtiklerini de biliyorum. Ben tavsiye ederim. Sevgi ve selamlarımla.

Sinem bende de ilk tup denemesinde ayni sey oldu. 8.haftada dusuk oldu. Ayni sekilde bende bir biyopsi yaptirmak istiyorum martta.
ERA diye bir test varmis. Bunu duydunmu rahimden alinan ornek yapilip 200 uzeri DNA bakiliyormus. Ve hangi gunde transfer yapilacak ona karar veren test. Kaan Dokturu kesin gorecegim. Ankara'dayim ama hep Istanbulda yaptim su ana dek tupleri. Nedense ankara'dakilere guvenemedim. Simdi Istanbul'da cok ticari ve ilgisiz buldum. Senin gelismeleri merakla izleyecegim. Telefonda konuursa bir aracagim bu klinigi yakinda.

Sinem cok soruyorum ama hangi antibiotic kullandin? Bende penisilin kullanmistim

Sinem cok soruyorum ama hangi antibiotic kullandin? Bende penisilin kullanmistim

Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin, ben kk ne girdikçe cevaplarım. Benim kullandığım antibiyotiğin adı Cipro idi ama ben onu tüp bebek tedavisinin bir parçası olarak kullanmadım, şöyle ki, geçen ayki histeroskopide rahimde iltihap (endometrit) tespit edildiği için, endometritin tedavisi için kullandım. Önce 10 gün süreyle Cipro kullandım, sonra tedbiren 5 gün süreyle yine Cipro kullandım, biyopsi yapıldı ve şükür ki rahim iltihabı çıkmadı, iyileşmiş. Sizde de mi endometrit oluşmuştu?

herkese iyi günler buradan bebeğimin her gelişmesini sizinle paylaşmak istedim hamileliğimin 3 ayı bitmek üzere ve cumartesi doktoruma gittik yani kaan bozkurta 2li testlerim oldu kan tahlillerim oldu bebeğimi gördük herşey yolunda çok şükür allah herkese bebeği olmayı ve kaan bozkurt gibi doktor nasip etsin 14 mart cuma hastanedeyim inşallah bu gidişte cinsiyetini öğreniriz

Merhabalar,
24 Şubat dün itabariyle bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk.
Çikolata kistim olduğu için 6 aydır uğraşıyorduk.İrenbe tüp bebek merkezinde
Doktorum Kaan Bozkurt bana önce menopoz tedavisi uygulayıp çikolata kistimi
çok küçük bir seviyeye getirdi.Menopoz süresi bittiğinde tüp bebek tedavisine
başladık.Yumurtalarım toplandı ve bir süre doktorumun önerisiyle donduruldu.
Ve nihayet transferim yapıldı.Doktorumun ve ailemin desteğiyle bu dönemi psikolojik
olarak çok rahat atlattım.Deneyenler biliyordur hiç kolay değil,tabiki bu durumda doktorunuzla
olan iletişiminiz çok büyük önem arzediyor.Çok şükür betahg tahlillerim istenilen seviyede çıktı.
Veee sonunda minklerimizin kalp atışlarını duyduk.Şuan 7.haftadayız.Gelişmeleri buradan yazmaya
devam eedceğim.Umarım sağlıkla gelişimleri devam eder.
Hepinize bol şans diliyorum ve buradan tekrar doktoruma çooook teşekkür ediyorum.

Haydi çok şükür bende paylaştığınıza sevindim gerçekten hayırlısı ile kucağınıza da almayı nasip etsin Allahım. Cinsiyetini öğrenince de haberdar edin bizi :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Böyle okudukça bana da umut oluyorsunuz teşekkür ederim. Gelişmeleri merakla bekliyorum. :)

teşekkür ederim allah herkese nasi etsin inşalllah buradan bütün yaşadıklarımı paylaşacağım

Merhabalar
Bende Dr.Kaan Bey ile yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile İrenbe Tüp Bebek Merkezinde tanıştım.Ki iyiki tanışmışım...Eşimin sperm testinden sonra aldığımız karar tüp bebek yaptırmaktı.Kaan Bey ile yaptığımız ilk görüşme beni çok heyecanlandırmış ve bu sürecin onunda söylediği gibi çok kısa süreceğiydi...Kaan Bey'in yakın ilgisi,alakası ve mütevazi kişiliği mesleğine yansımış olacakki içimizi ferahlattı.İLk tanıştığımız gün hemen cep telefonunu telefonuma kayedettirdi ve ne zaman isterse ona ulaşabileceğimi aklıma takılan bişi olursa çekinmeden arayabileceğimi iletti.Herzaman sesindeki güven ve kararlılık beni bu umudun zivesine taşıdı.Öncelikle yapılan tahliller sonucunda yolumuzu belirledik ve çıkan sonuçlara göre eşimin sperm kalitesinin azlığından dolayı gerçekten tüp bebek olup olamayacağı kanısına varıldı.Rotamız sağlıklı bir gebelikti :) Tüm bu süreçleri inanın tereyağından kıl çekermiş gibi hiç bir zorluk ve stres yaşamadan atlattık eşimle...Eşime ve bana öncelikle vitamin destekli olarak ilaçları verdi kullandık.Daha sonra rahim içindeki bozukluklarının tanı ve tedavisi için ve gebeliğin daha uygun şartlarda oluşumunu sağlamak için histeroskopi yapıldı.Yapılan kontroller sonucunda artık göbekten yumurtaların daha verimli ve sağlıklı bir hale gelmesi için iğneler başladı.İğneler tamamlanıncaya kadar gün aşırı irenbeye gidip sevgili doktrorum anbe an takibimi sağladı.Kan değerlerim ve ultrasonda bakılan yumurtalarım artık yeterli seviyeye ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi yapıldı.35 saat sonra yumurtalarım toplandı ve eşimdende sperm örnekleri alındı artık labratuar ortamında işlemler vardı sırada...Toplamda bende 16 yumurta toplandı ve toplanan yumurtalardan embriyo olarak ilk olarak 3.gün 5 tane 5.gün yani bugün bana tekrar telefonla haber vererek 2 adet daha emriyonuz gelişim gösterdi onlarıda dondruduk dediler :)Yumurtalarım toplandıktan 3 gün sonra artık transfer günü gelmişti...Oradaki hemşirelerin yakınlığı güleryüzlülüğü samimiyeti bütün stresimi yok etmeye yetiyordu özellikle Kaan hocamın :) Transferim 25/02/2014 salı günü yapıldı şimdi ise sabırsızlıkla 10 martı bekliyorum kan testim ogün yapılacak :) Hadi hayırlısı böyle bir doktor ile tanışmaktan hem insan olarak hemde hastası olarak gurur duyuyorum sonuç ne olursa olsun onun bana vermiş olduğu güven ve maneviyatı yeter

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Op.Dr. Kaan BOZKURT gibi bir doktorum olduğu için çok şanslıyım. Tüp bebeği ikinci denememiz daha önce başka bir merkezde denedik, olmadı. sonra araştırırken irenbe'yi buldum. Aradım Kaan bey le görüştük. Randevu alıp gittik. Bize ilk görüşmemizde içimizi rahatlatacak şeyler söyledi ve tedavi sürecine başladık. Ve bu arada bana özel telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi bana . Bu sözleri güven ve moral oldu bize. İlk önce tahlillerle başladık. Bütün sonuçlar mükemmeldi. Eşimin tahlilleride mükemmel çıktı. Onüç günlük güzel bir süreç başladı. Gün aşırı yumurta gelişimi için kaan beye gidip ultrasonda takip oluyordu. İstediğimiz olgunluğa gelince toplama işlemi gerçekleşti. Sekiz yumurta oldu. Beş tanesi oluştu ve beşi de kaliteliydi. Tek emriyo yerleştirildi. Dört tanesi donduruldu. Şu anda altı haftalık hamileyim. bu süreçte hemşirelerimin Naide hemşiremin ve tabiki kaan bey in güler yüzleri ve samimiyetleri bizim moralimizi düzeltmemize yardımcı oldu. Pazartesi nasip olursa inşallah, allahın izni ile kalp atışlarını dinleyeceğiz. Böyle bir doktorum olduğu için çok şanslıyım. Biz bu tedavi için gitmediğimiz doktor kalmadı. Bizemle böyle ilgilenen doktora rastlamadık. Keşke daha önce tanışsaydık. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Doktor arayanlar için artık bir doktorunuz var . OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor. Doktorunuza güven çok önemli. güven ve moral olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur. İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Hiç tereddüt etmeyin bence. Tavsiye ediyorum kaan beyi. mükemmel bir doktor. Onunla ve ekibiyle gurur duyuyorum. iyiki onlara tanımışız. inşallah allahın izniyle bebeğimizi sağ salim kucağımıza alınca kaan beye ziyarete gideceğiz. Arkadaşlar gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bizim için dua edin lütfen.. Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Ne tur ilaclar verdi size tedavi olmadan once> biraz yardimci olurmusunuz bana?

Selam,
Öncelikle fırsat bulamadım daha önce cevap veremediğim için kusurabakmayın lütfen,ben tedaviye başlamadan önce 1 ay dhea,melatonin,antioksidan,omega 3 ve Co Q -10 adlı vitaminleri kullandım,Kaan bey buarada hormon ,Demir,b 12 ,şeker testleri istemişti onlar yapıldı daha sonra 10 gün estrofem ,testojel ve 4 gün süre ile femara kullandım,yumurtlama takibimde bu uygulana tedavi ile kısa sürede gelişme kaydettim (rezerv düşüklüğüm vardı)son olarakta iğnelere geçtik ve çok şükür 13 yumurta toplandı bunlardan bana kalan dondurulmuş 4 embriyo ile tranferi bekliyoruz,umarım yardımcı olmuşumdur sizede bol şans diliyorum siz tedavinin neresindesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…