- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
Cok tesekkur ederim. Telefonda konusyorsa harika. Ne bileyim birde sansimi Izmir'de denemek istedim. Yazlik var orada belki oranin atmosferi ve doktorlar bana iyi gelir.
Ben doktor kaan bein hastasıyım,burdan okuduklarıma çok üzlüyorum bazen,reklam falan diyenler,böyle hassas bir konuda insanlar neden raklam peşinde koşsunlar anlamıyorum,dr.kaan bey kanlı canlı irenbede çalışıyor be telefonu belli üstelik danışmalar ücretsiz,gidip istediğiniz gibi görüşebilirsiniz,rica ediyorum bu konuda reklam falan demesinler,üstelik benim tedavi çok iyi gidiyor.Allah herkese nasip etsin evlat.
Rica ederim. Konuşuyor çok da yardımcı oluyor öyle söyleyeyim. Ben size özelden mesaj ile telefonunu ileteyim bir görüşün.
10 gün önce yumurtalarım alınmıştı. ultrasonda rahim içi görüntüsünden şüphelendiği için dr kaan bey bütün embriyoların dondurulup saklandı.gebelik şansım düşermi diye endişelendim önce. ama kaan bey sanılanın tam tersine ilaçla uyarılmamış rahimiçine embriyorların sonradan yerleştirilmesinin şansı arttırdığına ikna etti beni sağolsun. hatta gelecekte birgün bütün hastalara sonradan transferin tercih edileceğini, bunun gebelik şansını düşürmenin tam tersine yüksek oranda arttırdığını anlattı.kendi kızı da hatta istanbulda embriyolog olarak çalışıyormuş. orada da dondurulmuşlarda gebelik şansının daha yüksek olduğu bilgisini almış.
tamam cok sevinirim. ozelden nasil olacak onu bilmiyorum. Siz mi gondereceksiniz? Henuz goremedim bireyerde mesaj ama.
Size özelden Kaan Beyin telefonunu msj göndermeye çalıştım ancak sistem izin vermiyor göndermeme. Siz bana yazarsanız özelden belki cevaplamama müsade eder. Sanırım mesaj gönderme limiti varmış ondan dolayı yollayamıyormuşum.
Bana gelismelerinden haber verirmisin? Senin durumunu kendime yakin buldum. Bende 44 yasindayim. Bu doktorundan memnunmusun? Ankaraliyim ama eger doktor iyiyse Izmir'e gelip doktoru gormek isterim. Hangi hastane veya klinikten bu doktor?
Yaş olarak aynıyız evet, bu yaşlarda ilave bir sürü sorun çıkıyor maalesef. Gerçi ben 5 yıldır uğraşıyorum ama inşallah artık başaracağım :) Bende en son durum şöyle: Doktorum Kaan Bozkurt, benden aynı ay içerisinde 9 embriyo toplandı ve 5 embriyo dondurulabilecek kalitede döllendi (bu yaşta şükür etmek lazım), 5 embriyo da donduruldu, geçen ay yerleştirilecekti ki, Kaan Bey'in yaptığı histeroskopi esnasında rahimde kronik endometrit saptandı, antibiyotik ile endometrit tedavisi yapıldı, bu ay tekrar biyopsi yapıldı, endometrit (rahim iltihabı) düzelmiş, ayrıca kistlerim de kaybolmuş, dolayısıyla Allah izin verirse inşallah mart ayında 3 adet embriyo transferi yapacağız. Umarım embriyolarım sorunsuz çözülürler ve umarım rahim yeterince kalınlaşır. Benim asıl sorunum zaten hamile kaldıktan sonra başlıyor, zira 1,5 yıl içersinde 5 gebeliğim de düşükle sonuçlandı ki bebekte genetik bozukluk olmadığı halde, mesela sonuncusu (46XX) idi, kalp atışı alındı ama yine de düştü. Yani benim sorunum hamile kalmakla bitmiyor maalesef, bir de o bebeği düşürmemek için önlemler almak zorundayım, yani işim zor anlayacağınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Dr. Kaan beye gelince, klasik bir tüp bebek tedavisiyle sadece 1 embriyo çıkarabilen benden aynı ayda 9 yumurta topladı, uyguladığı ilaç tedavisi, mesela büyüme hormonu ve öncesinde dhea nın çok faydası olduğuna inanıyorum. Dr. Kaan Bey konusunda uzman ve kendisini senelerdir tanıdığım için rahatlıkla söyleyebilirm ki, bilgisi müthiş bir doktor. Dr. Kaan beyin görev yaptığı İrenbe de zaten iyi bir tüp bebek merkezi, ayrıca laboratuvarlarını bir kaç ay önce yepyeni cihazlarla donatıp tadilattan geçtiklerini de biliyorum. Ben tavsiye ederim. Sevgi ve selamlarımla.
Yaş olarak aynıyız evet, bu yaşlarda ilave bir sürü sorun çıkıyor maalesef. Gerçi ben 5 yıldır uğraşıyorum ama inşallah artık başaracağım :) Bende en son durum şöyle: Doktorum Kaan Bozkurt, benden aynı ay içerisinde 9 embriyo toplandı ve 5 embriyo dondurulabilecek kalitede döllendi (bu yaşta şükür etmek lazım), 5 embriyo da donduruldu, geçen ay yerleştirilecekti ki, Kaan Bey'in yaptığı histeroskopi esnasında rahimde kronik endometrit saptandı, antibiyotik ile endometrit tedavisi yapıldı, bu ay tekrar biyopsi yapıldı, endometrit (rahim iltihabı) düzelmiş, ayrıca kistlerim de kaybolmuş, dolayısıyla Allah izin verirse inşallah mart ayında 3 adet embriyo transferi yapacağız. Umarım embriyolarım sorunsuz çözülürler ve umarım rahim yeterince kalınlaşır. Benim asıl sorunum zaten hamile kaldıktan sonra başlıyor, zira 1,5 yıl içersinde 5 gebeliğim de düşükle sonuçlandı ki bebekte genetik bozukluk olmadığı halde, mesela sonuncusu (46XX) idi, kalp atışı alındı ama yine de düştü. Yani benim sorunum hamile kalmakla bitmiyor maalesef, bir de o bebeği düşürmemek için önlemler almak zorundayım, yani işim zor anlayacağınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Dr. Kaan beye gelince, klasik bir tüp bebek tedavisiyle sadece 1 embriyo çıkarabilen benden aynı ayda 9 yumurta topladı, uyguladığı ilaç tedavisi, mesela büyüme hormonu ve öncesinde dhea nın çok faydası olduğuna inanıyorum. Dr. Kaan Bey konusunda uzman ve kendisini senelerdir tanıdığım için rahatlıkla söyleyebilirm ki, bilgisi müthiş bir doktor. Dr. Kaan beyin görev yaptığı İrenbe de zaten iyi bir tüp bebek merkezi, ayrıca laboratuvarlarını bir kaç ay önce yepyeni cihazlarla donatıp tadilattan geçtiklerini de biliyorum. Ben tavsiye ederim. Sevgi ve selamlarımla.
Sinem cok soruyorum ama hangi antibiotic kullandin? Bende penisilin kullanmistim
herkese iyi günler buradan bebeğimin her gelişmesini sizinle paylaşmak istedim hamileliğimin 3 ayı bitmek üzere ve cumartesi doktoruma gittik yani kaan bozkurta 2li testlerim oldu kan tahlillerim oldu bebeğimi gördük herşey yolunda çok şükür allah herkese bebeği olmayı ve kaan bozkurt gibi doktor nasip etsin 14 mart cuma hastanedeyim inşallah bu gidişte cinsiyetini öğreniriz
Merhabalar,
24 Şubat dün itabariyle bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk.
Çikolata kistim olduğu için 6 aydır uğraşıyorduk.İrenbe tüp bebek merkezinde
Doktorum Kaan Bozkurt bana önce menopoz tedavisi uygulayıp çikolata kistimi
çok küçük bir seviyeye getirdi.Menopoz süresi bittiğinde tüp bebek tedavisine
başladık.Yumurtalarım toplandı ve bir süre doktorumun önerisiyle donduruldu.
Ve nihayet transferim yapıldı.Doktorumun ve ailemin desteğiyle bu dönemi psikolojik
olarak çok rahat atlattım.Deneyenler biliyordur hiç kolay değil,tabiki bu durumda doktorunuzla
olan iletişiminiz çok büyük önem arzediyor.Çok şükür betahg tahlillerim istenilen seviyede çıktı.
Veee sonunda minklerimizin kalp atışlarını duyduk.Şuan 7.haftadayız.Gelişmeleri buradan yazmaya
devam eedceğim.Umarım sağlıkla gelişimleri devam eder.
Hepinize bol şans diliyorum ve buradan tekrar doktoruma çooook teşekkür ediyorum.
Haydi çok şükür bende paylaştığınıza sevindim gerçekten hayırlısı ile kucağınıza da almayı nasip etsin Allahım. Cinsiyetini öğrenince de haberdar edin bizi :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
Ne tur ilaclar verdi size tedavi olmadan once> biraz yardimci olurmusunuz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?