- Konu Sahibi mavinehir17
-
Merhabalar
Bende Dr.Kaan Bey ile yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile İrenbe Tüp Bebek Merkezinde tanıştım.Ki iyiki tanışmışım...Eşimin sperm testinden sonra aldığımız karar tüp bebek yaptırmaktı.Kaan Bey ile yaptığımız ilk görüşme beni çok heyecanlandırmış ve bu sürecin onunda söylediği gibi çok kısa süreceğiydi...Kaan Bey'in yakın ilgisi,alakası ve mütevazi kişiliği mesleğine yansımış olacakki içimizi ferahlattı.İLk tanıştığımız gün hemen cep telefonunu telefonuma kayedettirdi ve ne zaman isterse ona ulaşabileceğimi aklıma takılan bişi olursa çekinmeden arayabileceğimi iletti.Herzaman sesindeki güven ve kararlılık beni bu umudun zivesine taşıdı.Öncelikle yapılan tahliller sonucunda yolumuzu belirledik ve çıkan sonuçlara göre eşimin sperm kalitesinin azlığından dolayı gerçekten tüp bebek olup olamayacağı kanısına varıldı.Rotamız sağlıklı bir gebelikti :) Tüm bu süreçleri inanın tereyağından kıl çekermiş gibi hiç bir zorluk ve stres yaşamadan atlattık eşimle...Eşime ve bana öncelikle vitamin destekli olarak ilaçları verdi kullandık.Daha sonra rahim içindeki bozukluklarının tanı ve tedavisi için ve gebeliğin daha uygun şartlarda oluşumunu sağlamak için histeroskopi yapıldı.Yapılan kontroller sonucunda artık göbekten yumurtaların daha verimli ve sağlıklı bir hale gelmesi için iğneler başladı.İğneler tamamlanıncaya kadar gün aşırı irenbeye gidip sevgili doktrorum anbe an takibimi sağladı.Kan değerlerim ve ultrasonda bakılan yumurtalarım artık yeterli seviyeye ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi yapıldı.35 saat sonra yumurtalarım toplandı ve eşimdende sperm örnekleri alındı artık labratuar ortamında işlemler vardı sırada...Toplamda bende 16 yumurta toplandı ve toplanan yumurtalardan embriyo olarak ilk olarak 3.gün 5 tane 5.gün yani bugün bana tekrar telefonla haber vererek 2 adet daha emriyonuz gelişim gösterdi onlarıda dondruduk dediler :)Yumurtalarım toplandıktan 3 gün sonra artık transfer günü gelmişti...Oradaki hemşirelerin yakınlığı güleryüzlülüğü samimiyeti bütün stresimi yok etmeye yetiyordu özellikle Kaan hocamın :) Transferim 25/02/2014 salı günü yapıldı şimdi ise sabırsızlıkla 10 martı bekliyorum kan testim ogün yapılacak :) Hadi hayırlısı böyle bir doktor ile tanışmaktan hem insan olarak hemde hastası olarak gurur duyuyorum sonuç ne olursa olsun onun bana vermiş olduğu güven ve maneviyatı yeter
Ben doktor kaan bein hastasıyım,burdan okuduklarıma çok üzlüyorum bazen,reklam falan diyenler,böyle hassas bir konuda insanlar neden raklam peşinde koşsunlar anlamıyorum,dr.kaan bey kanlı canlı irenbede çalışıyor be telefonu belli üstelik danışmalar ücretsiz,gidip istediğiniz gibi görüşebilirsiniz,rica ediyorum bu konuda reklam falan demesinler,üstelik benim tedavi çok iyi gidiyor.Allah herkese nasip etsin evlat.
Hayırlı olsun güzel haberini buradan bizimle paylaşmanı diliyorum ,doktorum hakkında böyle yazıları okudukça çok mutlu oluyorum ne kadar doğru bir karar vermişim bende[/QUOTE
Umarım güzel haberler alırım bende burada sizlerle paylaşırım. :)
Selam,
Öncelikle fırsat bulamadım daha önce cevap veremediğim için kusurabakmayın lütfen,ben tedaviye başlamadan önce 1 ay dhea,melatonin,antioksidan,omega 3 ve Co Q -10 adlı vitaminleri kullandım,Kaan bey buarada hormon ,Demir,b 12 ,şeker testleri istemişti onlar yapıldı daha sonra 10 gün estrofem ,testojel ve 4 gün süre ile femara kullandım,yumurtlama takibimde bu uygulana tedavi ile kısa sürede gelişme kaydettim (rezerv düşüklüğüm vardı)son olarakta iğnelere geçtik ve çok şükür 13 yumurta toplandı bunlardan bana kalan dondurulmuş 4 embriyo ile tranferi bekliyoruz,umarım yardımcı olmuşumdur sizede bol şans diliyorum siz tedavinin neresindesiniz?
Ben doktor kaan bein hastasıyım,burdan okuduklarıma çok üzlüyorum bazen,reklam falan diyenler,böyle hassas bir konuda insanlar neden raklam peşinde koşsunlar anlamıyorum,dr.kaan bey kanlı canlı irenbede çalışıyor be telefonu belli üstelik danışmalar ücretsiz,gidip istediğiniz gibi görüşebilirsiniz,rica ediyorum bu konuda reklam falan demesinler,üstelik benim tedavi çok iyi gidiyor.Allah herkese nasip etsin evlat.
Merhabalar
Bende Dr.Kaan Bey ile yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile İrenbe Tüp Bebek Merkezinde tanıştım.Ki iyiki tanışmışım...Eşimin sperm testinden sonra aldığımız karar tüp bebek yaptırmaktı.Kaan Bey ile yaptığımız ilk görüşme beni çok heyecanlandırmış ve bu sürecin onunda söylediği gibi çok kısa süreceğiydi...Kaan Bey'in yakın ilgisi,alakası ve mütevazi kişiliği mesleğine yansımış olacakki içimizi ferahlattı.İLk tanıştığımız gün hemen cep telefonunu telefonuma kayedettirdi ve ne zaman isterse ona ulaşabileceğimi aklıma takılan bişi olursa çekinmeden arayabileceğimi iletti.Herzaman sesindeki güven ve kararlılık beni bu umudun zivesine taşıdı.Öncelikle yapılan tahliller sonucunda yolumuzu belirledik ve çıkan sonuçlara göre eşimin sperm kalitesinin azlığından dolayı gerçekten tüp bebek olup olamayacağı kanısına varıldı.Rotamız sağlıklı bir gebelikti :) Tüm bu süreçleri inanın tereyağından kıl çekermiş gibi hiç bir zorluk ve stres yaşamadan atlattık eşimle...Eşime ve bana öncelikle vitamin destekli olarak ilaçları verdi kullandık.Daha sonra rahim içindeki bozukluklarının tanı ve tedavisi için ve gebeliğin daha uygun şartlarda oluşumunu sağlamak için histeroskopi yapıldı.Yapılan kontroller sonucunda artık göbekten yumurtaların daha verimli ve sağlıklı bir hale gelmesi için iğneler başladı.İğneler tamamlanıncaya kadar gün aşırı irenbeye gidip sevgili doktrorum anbe an takibimi sağladı.Kan değerlerim ve ultrasonda bakılan yumurtalarım artık yeterli seviyeye ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi yapıldı.35 saat sonra yumurtalarım toplandı ve eşimdende sperm örnekleri alındı artık labratuar ortamında işlemler vardı sırada...Toplamda bende 16 yumurta toplandı ve toplanan yumurtalardan embriyo olarak ilk olarak 3.gün 5 tane 5.gün yani bugün bana tekrar telefonla haber vererek 2 adet daha emriyonuz gelişim gösterdi onlarıda dondruduk dediler :)Yumurtalarım toplandıktan 3 gün sonra artık transfer günü gelmişti...Oradaki hemşirelerin yakınlığı güleryüzlülüğü samimiyeti bütün stresimi yok etmeye yetiyordu özellikle Kaan hocamın :) Transferim 25/02/2014 salı günü yapıldı şimdi ise sabırsızlıkla 10 martı bekliyorum kan testim ogün yapılacak :) Hadi hayırlısı böyle bir doktor ile tanışmaktan hem insan olarak hemde hastası olarak gurur duyuyorum sonuç ne olursa olsun onun bana vermiş olduğu güven ve maneviyatı yeter
Merhabalar
Cok sagolun. Sonunda bende Kaan bey'e karar verdim. Yakinda basliyorum. Oncelikle dondurup transferi sonra yapmak istiyorum. Acikcasi ben sizin gibi 1 ay onceden pekde ciddi ilac kullanmadim. Acaba ertelesemmi? Ama biran once yol almak istiyorum. Hic DHEA kullanmadim ama? Acaba fark edermi yumurta kalitem bunlarsiz diye kafamada takildi simdi...
Selam ,erteleme bence ,zaten Kaan Bey senin için sana uygun en doğru tedaviyi uygulanacaktır.Çok titiz bir doktor en ince ayrıntıyı bile yok saymıyor için rahat olsun :)yapılan tahlillerin sonucunda en doğru şekilde seni hazırlayacaktır.Benimde donduruldu ,transfer öncesi rahim çizilme işlemi oldu, bu transfer sonrası embriyonun tutunma şansını arttırıyormuş .Ek olarak transfer öncesi d vitamini kullanıyorum .Benim tedavim başlayalı 3 ay oldu transfere kadar 4 ay olucak ve hala kan tahlilleri istiyor sevgili doktorum D vitaminim istediği gibi değilse hemen transfer yapmam dedi böyle bir doktor KAAN BEY bu sebeple içim çok rahat ,ona çok güveniyorum .Başka doktorlar bu kadar detayla ilgilenmiyor ve hemen tüp bebeğe geçiyorlar fark burada zaten...
Sana bol şans diliyorum umarım güzel haberini buradan paylaşırsın
Tesekkur ederim sana. Bayagi icim rahat simdi. Bende D vitamin duzeyleri dusuk malesef. Neyse gosterecegiz elimizdeki sonuclari bakalim neler diyecek. Senin transfer zamani bellimi? Bu baharda olurmusun acaba? Iyi bir hazirlik donemi gecirmissin ne guzel. Bana sans dileyin bende basliyorum bu ay. Insallahbu kez oluruz hep beraber.
Bende Kaan Beyin hastalarından biriyim ve kesinlikle doğru bir doktorla bu yola girdiğimi düşünüyorum. Bu hafta kontrolüm sonrasında izleyeceğimiz yol belli olacak inşallah güzel haberlerle gelişmeleri bildiririm sizlere. Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah herşey dilediğinizce olur...
Ne guzel pozitif duygularda oldugun yazisindan belli. Valla benim icim acildi. Haydi bol sans.
Sevgili laughnow umarım herşey istediğin gibi olur hayırlısı olsun başlama bitirmenin yarısıdır :) Bu güzel yolda güzel sonuçlar olmasını dilerim. Pazartesi günü gebelik testi yaptıracağım umarım herşey güzel olacak
Umarım seninde güzel geçersenin ,benim,buradaki herkesin en kısa zamanda evlat sahibi olmasını diliyorum.Benim transfer Mart sonu yada Nisan başı ,stressiz bir tedavi süreci geçirdim umarım transfere kadar böyle devam eder .Sana tekrar bol şans diliyorum hiç stres yapma sende gelişmelerini paylaş mutlaka ,takipteyim )
Umarım bütün sonuçlarımız pozitifle başlar ve biter :)
Bugün son kontrolümden geldim. Şükürler olsun ki yumurtalarım oldukça fazla ve gelişimleri de eşit. Yani 0.66 amh göre 10 adet yumurta oluştu oldukça güzel bir sonuç. Kaan bey sağolsun, gerçekten çok iyi bir doktor. İlk yumurta gelişmem ne yazık ki başarısızlık sonuçlanmıştı eşit şekilde büyümüyorlardı ancak Kaan bey daha iyi sonuçlar alacağımız söylemişti. O zaman büyük bir umutsuzluğa kapılmıştım ama şu anda ne kadar haklı olduğunu görüyorum :) Antioksidanlar ve dha ile çok güzel bir sonuç elde ettik. Umarım cumartesi günü toplamada da yumurtaların içleri de dolu dolu güzel çıkar ve embriyolarımız oluşur :) Bu aşamaya kadar gelebilmek bile gerçekten çok güzel. Bu aşamaya gelmek için çabalayan tüm arkadaşlarıma da umutlarını kaybetmemelerini ve kendilerini strese sokmamalarını öneriyorum. Gerçekten stres çok etkiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun...
herkese merhaba öncelikle çok çok iyi bi doktor seçtiğini seçtiğimizi tekrar söylemek isterim benimde ilk denememdi irenbede doğru doktor ve doğru bir hastane seçimi oduğu için ilk denemede başarılı olduk inşallah sende o günleri görürsün eminim olacağndan bende ilk hastaneye gittiğimde çok stresliydm ama doktorumla konuşunca çok umutlu oldum her gidişimi iple çektim hep umutlu oldum stres yapmadım doktorum kaan bozkurt un sayesindede şu an 14 haftayı dodurdum ve herşeyim çok iyi gidiyor kaan beye giden herkesinde bu mutluluğu yaşayacağını biliyorum senin hakkındada hayırlısı olsun bütün gelişmelerinide buradan öğrenmek isterim herşey gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?