Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

dogum kontrol hapina basladim ben.ayin yirmi birindede cizim islemi olacagina gore transferle aradimda yirmi yimi besgun falan var tabi yanlis bilgi vemis olmayayim cunku kaan bey her gittigimizde bir sonraki adimi soyluyor.

Başlayamadınız henüz o zaman. Size doktorunuzu sordum çünkü herkese birşeyler soruyorsunuz henüz doktora karar vermediniz başlamadınız diye düşündüm. Valla Kaan Bozkurtun hastasıysanız arayıp sorabilirsiniz herşeyi. Gayet anlayışlıdır o konuda ayrıca sizi çok güzel yönlendirir. Endişelenmenize de gerek kalmaz hem Kaan bey herkese farklı şekilde tedavi uyguluyor kimsenin ki birebir aynı olmuyor. Bu nedenle sizi en iyi o yönlendirir.

Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz ay aldığım negatif sonuçtan sonra dondurulmuş embriyolarım için Dr.Kaan Bozkurt ile harekete geçtik :) Allahın izni ile 2-3 haftaya kadar dondurulmuş iki tane embriyom transfer olacak. Doktorumun söylediğine göre dondurulmuş embriyoda tutunma şansı daha yüksekmiş. Umarım Allahım isteyen herkese hayırlı sonuçlar verir. Rahim çizme işlemi tamamlandı şimdi ilaçlarımı kullanıyorum östrojen seviyemde düşüş yaşandığı için

Bende dr.kaan bozkurt'un hastasıyım kaan beyin uyguladığı ilaç tedavisi sonuçunda şubat ayında hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalp atışları durdu...şimdi kaan beyin verdiği pozitif enerji ile tekrar başlıyoruz tedaviye, koydugu doğru teşhisler ve uyguladığı tedaviye sonsuz güveniyoruz.çocuk sahibi olmak isteyen herkese şüphesis tavsiye ediyorum.teşekkürler dr. Kaan bozkurt.

arkadaşlar merhaba,bende kaan hocayla görüşmeye gidicem ilk görüşmede para almıyorlarmış,birde muayene ediyormu acaba...

arkadaşlar merhaba,bende kaan hocayla görüşmeye gidicem ilk görüşmede para almıyorlarmış,birde muayene ediyormu acaba...

Kaan bey'le bir görüşün; ben başarısız bir tüp bebek deneyiminden sonra yumurta rezervi azlığı şikayetiyle kendisine başvurmuştum... Regl zamanınızda yumurta takibi yaptırın ... Kendisinin bana tavsiye ettiği ilac ve takviyeler sonucu kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 30 haftalık hamileyim ...

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Benimde 3 adet embriyom donduruldu transfer zamanını bekliyorum. Zaman yaklaştığından mı nedir biraz heyecanlı biraz korkak yani karışık duygular içindeyim. Sizin de bu transferiniz daha başarılı geçer umarım. Kaan bey gerçekten iyi bir doktor bende çok güveniyorum kendisine güzel haberlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar, ben Kaan Bozkurt sayesinde mutlu sonu gördüm. 16 haftalık hamileyim, dün de erkek olduğunu öğrendim. Sakın tedavinizi ve Kaan Beyi bırakmayın.Herşey gönlünüze göre olsun inşallah. İnanın, güvenin ve kalbinize, aklınıza olumsuz düşünce getirmeyin.

Benimde bugun kontrolde birden fazla trasnfer icin bol bol embriyom olacakmis gibi gozukuyordu. Umarim oyle olur.. Gercekten cok heyecanli ve mutluyum.. Herkesin darisi basina.. Pozitif enerjiyi gorunce alinti ile cevaplamak istedim. Poziitf enerji ile tecrube birlesimi Dr Kaan Bozkurt.. tesekkurler..

dogum kontrol hapina basladim ben.ayin yirmi birindede cizim islemi olacagina gore transferle aradimda yirmi yimi besgun falan var tabi yanlis bilgi vemis olmayayim cunku kaan bey her gittigimizde bir sonraki adimi soyluyor.

İrenbede rahim çizimi yapılıyor anladığım kadarıyla. Lazerle embriyo çizimide yapılıyormu acaba bilen varmı ?

dorebella maaşallah sana ,sağ sağlim bebeğini kucağına almayı allah nasip etsin,bana umut oldun,gerçekten kendiliğinden mi hamile kaldın,ben 3 tüp denedim,6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat 4 haftalık düşük yaşadım,benimde yumurta rezevim az ve kalitesi düşük ,bir mahsuru yoksa size hangi ilaçları verdi,vitamin olarak ne verdi,en kısa zaman da gidicem,

Tüp bebek denedik ve düşükle sonuçlandı; Kaan bey ikinci denememiz için hazırlık olsun diye DHEA, Coenzim Q 10 Bemiks C saf arısütü ve melatonin kullanmamı tavsiye etti ve düşüğümden sonraki ilk 3 ay içinde hamile kaldım; ilk 3 aydaki düşükler için genetik bozukluktan dolayı vücut tarafından kendiliğinden atılıyor, yinede siz doktor kaan bozkurt'a danışın ve görünme imkanınîz varsa görünün, herkesin durumuna göre tedavi şekli farklı oluyor çünkü; hangi ilacı nekadar süre ve ne düzeyde kullanacağınızı ancak kaan bey söyler, kulaktan dolma ilac kullanmak doğru değil, en azindan telefonla ulaşıp durumunuzu anlatın kendisi yardımcı olsun...

İnş. Seninde çok başarılı geçer umarım.benim polikistik overim var.ilaç tedavisine yeni başladık, bende heyecanla bekliyorum sonuçları

Herşey gönlünüzce olur inş.iyi haberlerinizi mutlaka paylaşın.

[Merhaba.benimde yumurta rezervim azdı sağolsun Dr Kaan Bozkurt un uyguladığı tedavi sayesinde şimdi 4 tane embriyom var.Dondurduk.Şimdi vitamin desteği alıyorum .En kısa zamanda transferi yapılacak.Çok heyecanlıyım.İnşallah bir sorun çıkmazda sağlıklı bir bebeğim olur.Kaan beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Benim de polikistik overim var ilaç tedavisine başladık salı günü heyecanla güzel günleri bekliyorum.gelişmeleri sizinle paylaşıcam, sizinde güzel haberlerinizi duymak isterim.

Benim de polikistik overim var ilaç tedavisine başladık salı günü heyecanla güzel günleri bekliyorum.gelişmeleri sizinle paylaşıcam, sizinde güzel haberlerinizi duymak isterim.

Haydi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum. Benimde Pazartesi günü kontrolüm var bakalım ne diyecek Kaan Bey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…