- Konu Sahibi mavinehir17
-
Kaan Bey doktorum. Ben izmir'de yasamadigim icin oyle rahatca iletisim kuramiyorum. O yuzden sana surekli sorup duruyorum burada. Sanki bu operasyonun belirgin illaki su gun olacak diye bir kural yok. Periodun bitince herhan yapilacak anliyorum. Bende erteledim gelecek aya. Hazir hissedemedim kendimi. Ama artik ertelemeyecegim.
arkadaşlar merhaba,bende kaan hocayla görüşmeye gidicem ilk görüşmede para almıyorlarmış,birde muayene ediyormu acaba...
Bende dr.kaan bozkurt'un hastasıyım kaan beyin uyguladığı ilaç tedavisi sonuçunda şubat ayında hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalp atışları durdu...şimdi kaan beyin verdiği pozitif enerji ile tekrar başlıyoruz tedaviye, koydugu doğru teşhisler ve uyguladığı tedaviye sonsuz güveniyoruz.çocuk sahibi olmak isteyen herkese şüphesis tavsiye ediyorum.teşekkürler dr. Kaan bozkurt.
Bende dr.kaan bozkurt'un hastasıyım kaan beyin uyguladığı ilaç tedavisi sonuçunda şubat ayında hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalp atışları durdu...şimdi kaan beyin verdiği pozitif enerji ile tekrar başlıyoruz tedaviye, koydugu doğru teşhisler ve uyguladığı tedaviye sonsuz güveniyoruz.çocuk sahibi olmak isteyen herkese şüphesis tavsiye ediyorum.teşekkürler dr. Kaan bozkurt.
dogum kontrol hapina basladim ben.ayin yirmi birindede cizim islemi olacagina gore transferle aradimda yirmi yimi besgun falan var tabi yanlis bilgi vemis olmayayim cunku kaan bey her gittigimizde bir sonraki adimi soyluyor.
Kaan bey'le bir görüşün; ben başarısız bir tüp bebek deneyiminden sonra yumurta rezervi azlığı şikayetiyle kendisine başvurmuştum... Regl zamanınızda yumurta takibi yaptırın ... Kendisinin bana tavsiye ettiği ilac ve takviyeler sonucu kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 30 haftalık hamileyim ...
İrenbede rahim çizimi yapılıyor anladığım kadarıyla. Lazerle embriyo çizimide yapılıyormu acaba bilen varmı ?
dorebella maaşallah sana ,sağ sağlim bebeğini kucağına almayı allah nasip etsin,bana umut oldun,gerçekten kendiliğinden mi hamile kaldın,ben 3 tüp denedim,6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat 4 haftalık düşük yaşadım,benimde yumurta rezevim az ve kalitesi düşük ,bir mahsuru yoksa size hangi ilaçları verdi,vitamin olarak ne verdi,en kısa zaman da gidicem,
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Benimde 3 adet embriyom donduruldu transfer zamanını bekliyorum. Zaman yaklaştığından mı nedir biraz heyecanlı biraz korkak yani karışık duygular içindeyim. Sizin de bu transferiniz daha başarılı geçer umarım. Kaan bey gerçekten iyi bir doktor bende çok güveniyorum kendisine güzel haberlerinizi bekliyorum.
Benimde bugun kontrolde birden fazla trasnfer icin bol bol embriyom olacakmis gibi gozukuyordu. Umarim oyle olur.. Gercekten cok heyecanli ve mutluyum.. Herkesin darisi basina.. Pozitif enerjiyi gorunce alinti ile cevaplamak istedim. Poziitf enerji ile tecrube birlesimi Dr Kaan Bozkurt.. tesekkurler..
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Benimde 3 adet embriyom donduruldu transfer zamanını bekliyorum. Zaman yaklaştığından mı nedir biraz heyecanlı biraz korkak yani karışık duygular içindeyim. Sizin de bu transferiniz daha başarılı geçer umarım. Kaan bey gerçekten iyi bir doktor bende çok güveniyorum kendisine güzel haberlerinizi bekliyorum.
Herşey gönlünüzce olur inş.iyi haberlerinizi mutlaka paylaşın.
Benim de polikistik overim var ilaç tedavisine başladık salı günü heyecanla güzel günleri bekliyorum.gelişmeleri sizinle paylaşıcam, sizinde güzel haberlerinizi duymak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?