Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba cnm. rahim çizdirme işlemi nasıl geçti. ağrı hissediyor musun...

Bir sorum daha olacak? Rahim cizildikden sonra ve ustune adet gordukden sonrami transfer oluyor? Cok sordum ama bugun cok kolay gelsin?

Hiç problem değil sorabilirsiniz bende bildiğim kadarıyla yanıtlarım. Rahim içi çizimi oldu. Şimdi de dediğiniz gibi adet göreceğim ve sonrasında transfer olacak.

Adet döneminde olmadı rahimiçi çizimi sonrasında oluyor.

Gecmis olsun. Neguzel bitirmisin simdi bu iside. Benim sormak istedigim aslinda adetin baslangicindan sayarsak kacinci gunde operasyon oldu diyeydi? Yoksa istedigin zaman olabilecek bir operasyonmu bu diye merak ettim. Bende kismetse gelecek ay yapayim diyorum.

Merhabalar, yazismalari okuyunca bende katkida bulunmak istedim, histeroskopi (rahim ici cizdirme) islemini gecen ay oldum. Dr Kaan Bozkurt ile Izmir'de gordugum tedaviden cok memnunum. Basimdan gecen birkac tatsiz denemeden sonra simdi butun guncel yaklasimlar ile basarili bir tedavi surecinde oldugumu hissediyorum. Ben PCOS hastasiyim ve Dr Kaan Bozkurt a danistiktan sonra aceleci davranmadan on tedavilerle baslamasi ona olan guvenimi arttirdi. orn 2 ay inofolik ve glifor kullandim. Zamanin aleyhime isledigini dusunurken bunlarin guncel yaklasimlar oldugunu ve beni guvenli bir tedaviye hazirladigini ogrendim. HistereoskopI uzerinden gecen aydan sonra dusuk doz ignelerime basladim. Yumurta toplama islemini sabirsizlikla bekliyorum. Butun embriyolarimin dondurulAcagini ogrendim ve bu kadar ayrintili bilinclendirmeden sonra en iyisinin bu oldugunu dusunuyorum. Istanbulda oturmama ragmen annemler sayesinde Izmirde yasadigim bu sans icin Dr. Kaan Bozkurt a cok tesekkur ediyorum ayrica kendimi degerli hissetmeme sebep oldugu icinde..

Allah bebeğinizi analı babalı buyutsun inşallah...
Dr.Kaan Bozkurt bana da aynı tedaviyi uyguladı,2-3 ay verdiği ilaçları kullandim ikinci tup bebek deneyimimize hazırlanıyoruz verdiği takviyelerle diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim... Önce rabbime şükrediyorum sonra Dr.Kaan bey'e teşekkür ediyorum... Hamileliğimin 29'uncu haftasındayım... Allahın izniyle haziranda kızımızı kucağımıza alacağız...

Benim de sizin kadar olmasa da düşükle sonuclanan bir tup bebek deneyimim oldu... 39 yasında ve yumurta rezervi azlığından dolayı direk hormon igneleriyle tüp bebek tedavisine başlandı .... İzmirde yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle kaan bey'le irtibata geçtik ve kendisi ikinci tup bebek işlemimize kadar bana da anti oksidanlar dha hapı arı sütü bemiks C vitamini tavsiye etti ..2-3 ay kullandıktan sonra ilk adet gecikmemde 1;5 aylık hamile olduğumu öğrendik...Kaan bey'i aradığımda " hamilesin değil mi?"dedi İçine doğmuş gibi ... Şuan 29'uncu haftamdayim ve bir kızımız olacak allahın izni ve Kaan bey'in yardımıyla...

Valla oldukça rahattım ağrı olacak diye korkmadım desem yalan olur ama hiç ağrı hissetmedim. İşlem öncesi çok sıkışık olmak çok önemli.

kizlar birsey sormak istiyorum rahim cizme islemi histereskobi isleminde mi yapiliyor yoksa farkli bir zaman dami ben histereskobi oldum fakat rahim cizmeden falan bahsetmedik hic yarin kaan beyle randevum var ama bekleyemedim sizlerden bilgi almak istedimm..

Evet bitti çok şükür bu da. Adet gördükten sonra yapılması gerekiyor ki bir sonraki adet sonrası da transfer oluyor zaten. Senin doktorun kimdi? Şu anda hangi aşamadasın.

Rahim çizme işlemini histereskopi işleminde yapmıyor. Öncelikle histereskopi ile herşeyin normal olup olmadığına bakacaktır mutlaka Kaan Bey. Sonrasında ise transferden önce embriyonun tutunma başarısını arttırdığı için rahim çizme işlemini gerçekleştirecektir. Zaten yarınki kontrolünde izleyeceğiniz yol mutlaka ortaya çıkar. Hadi inşallah güzel haberler bekliyorum...

benim yumurtalarim toplandi donduruldu adetimi bekliyordum yarin gidecegim bu ay transfet olurum diye dusunuyordum.bu rahim cizme islemi narkozlami oluyor transferden kac gun evvel ve nasil bir islem bilgi verirmisiniz biraz

Ben de Kaan beyin hastasıyım suan 9 tane embriyomuz var yarın dondurulacak rahim çizme konusunda bilgi verir misiniz histereskopiyle aynı şey mi

bugun muayneye gittim kaan beye.rahim cizme islemini sordum transferden once yapiyormus basit bir muayne gb dedi ben ayin yirmibirine randevu aldim ogun rahim cizme islemi nasip olursada mayis basi transfer olacagim umarim hersey herkesin diledigi gibi olur :)

Allah sağlıkla mutlulukla büyütsün... Aynı süreci yaşayan insanları bilmek ve paylaşmak insana güç veriyor. iZMİR dışında yaşadığımızdan çoğu zaman telefon ile Kaan Bey'e ulaşıyoruz ve her seferinde sorularımızı cevaplandırıyor sağolsun ...

Ben de istanbul dışındayım telefonla irtibat sağlıyoruz ona sormadan içim rahat etmiyor...

Bende onceden olmustum histeroskopi. O yuzden yapmiycagim galiba? Sana ne dedi?

Evet bitti çok şükür bu da. Adet gördükten sonra yapılması gerekiyor ki bir sonraki adet sonrası da transfer oluyor zaten. Senin doktorun kimdi? Şu anda hangi aşamadasın.

Kaan Bey doktorum. Ben izmir'de yasamadigim icin oyle rahatca iletisim kuramiyorum. O yuzden sana surekli sorup duruyorum burada. Sanki bu operasyonun belirgin illaki su gun olacak diye bir kural yok. Periodun bitince herhan yapilacak anliyorum. Bende erteledim gelecek aya. Hazir hissedemedim kendimi. Ama artik ertelemeyecegim.

Ay az kalmis. Yani cizilme isleminden kac gun sonra transfer olacak? 2 hafta sonra gibimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…