- Konu Sahibi mavinehir17
-
merhaba cnm. rahim çizdirme işlemi nasıl geçti. ağrı hissediyor musun...Benimde donduralı bir ay oldu sanırım. Transferde bir aksilik olmazsa bu regl sonrası olacak. Ayın 20 si 25 i gibi sanırım regl olurum kontrol esnasında bir sorun çıkmazsa inşallah transferimde gerçekleşir. Hayırlısı olsun diyorum dediğiniz gibi Kaan bey güzel bir kontrol yapıyor o ne zaman uygun görürse :) Hiç aceleye gerek yok valla herşeyin bir zamanı var hayırlısı ile olsun da inşallah bekleriz biz heyecanla :) Gelişmeleri bekliyorum mutlaka
Bir sorum daha olacak? Rahim cizildikden sonra ve ustune adet gordukden sonrami transfer oluyor? Cok sordum ama bugun cok kolay gelsin?
Kolay gelsin. Bende rahim icin cizik islemini yapacagim. Adetinizin kacinci gununde oluyorsunuz bu operasyonu?
merhaba cnm. rahim çizdirme işlemi nasıl geçti. ağrı hissediyor musun...
Adet döneminde olmadı rahimiçi çizimi sonrasında oluyor.
Gecmis olsun. Neguzel bitirmisin simdi bu iside. Benim sormak istedigim aslinda adetin baslangicindan sayarsak kacinci gunde operasyon oldu diyeydi? Yoksa istedigin zaman olabilecek bir operasyonmu bu diye merak ettim. Bende kismetse gelecek ay yapayim diyorum.
Merhaba ,
38 yaşındayım 12 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik ve 4 ay önce karar verdiğimizde kontrollerimiz için izmir'e gittik .kadınlarklubündeki yorumlar KAAN BOZKURT'u seçmemizde etkili oldu. Muayenede yumurta rezervının azaldığını ve yaş nedeniyle tüp bebek önerebilieceğini söyledi ve hazırlık olarak DHEA, Q10 . OMEGA, ARISÜTÜ,BEMİKS C vb kullanmamı istedi. Bu arada denemelere devam etmek gerektiğini tavsiye etti. 45 günün sonunda hamile kaldım su anda 6 haftalık bugun kalpatışını duyduk.
Size ve KAAN BOZKURT' a çok teşekkürler.
berk2009, Kaan Bozkurt hakkında yazdıklarına katılıyorum.Tam doğru kişiyi bulmuşsunuz.Eminim sonucunuz güzel olacak.
Çünkü benim hikayemde 5 aşılama + 4 tüp = 9 denemem var.Hiç birinde gebelikyaşamadım. Bunların içinde İstanbulun ünlüleri Bahçeci kliniği, Alman hastanesi vs. de var. Yaşım 40 olunca bırakmıştım bu işleri. Bıktım, yıldım, yıprandım...Telefonda bana bir tek cümlesi oldu : "gel bir kez daha dene, 2-3 yıl sonra keşke deneseydim deme" dedi. Gittim. Benden daha hevesli ve heyecanlıydı. DHA hapları, antioksidanlar, uyku ilacı, vitaminler...(Daha öncekiler hemen iğnelere başlamıştı) Bir dahaki ay gel, durumuna, yumurtalara bakarız, acele etmeyelim dedi. Veeee : ADETİM GELMEDİİİİİ.... Kendiliğinden hamile kalmışım. Şimdi 14. haftadayım. Kaan Bey'e güveniyorum ve onla devam ediyorum. Sana da yarın için kolaylıklar ve sağlıklı operasyon diliyorum.Güvendesin...
Valla oldukça rahattım ağrı olacak diye korkmadım desem yalan olur ama hiç ağrı hissetmedim. İşlem öncesi çok sıkışık olmak çok önemli.
Gecmis olsun. Neguzel bitirmisin simdi bu iside. Benim sormak istedigim aslinda adetin baslangicindan sayarsak kacinci gunde operasyon oldu diyeydi? Yoksa istedigin zaman olabilecek bir operasyonmu bu diye merak ettim. Bende kismetse gelecek ay yapayim diyorum.
kizlar birsey sormak istiyorum rahim cizme islemi histereskobi isleminde mi yapiliyor yoksa farkli bir zaman dami ben histereskobi oldum fakat rahim cizmeden falan bahsetmedik hic yarin kaan beyle randevum var ama bekleyemedim sizlerden bilgi almak istedimm..
Allah bebeğinizi analı babalı buyutsun inşallah...
Dr.Kaan Bozkurt bana da aynı tedaviyi uyguladı,2-3 ay verdiği ilaçları kullandim ikinci tup bebek deneyimimize hazırlanıyoruz verdiği takviyelerle diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim... Önce rabbime şükrediyorum sonra Dr.Kaan bey'e teşekkür ediyorum... Hamileliğimin 29'uncu haftasındayım... Allahın izniyle haziranda kızımızı kucağımıza alacağız...
Allah sağlıkla mutlulukla büyütsün...Aynı süreci yaşayan insanları bilmek ve paylaşmak insana güç veriyor. iZMİR dışında yaşadığımızdan çoğu zaman telefon ile Kaan Bey'e ulaşıyoruz ve her seferinde sorularımızı cevaplandırıyor sağolsun ...
kizlar birsey sormak istiyorum rahim cizme islemi histereskobi isleminde mi yapiliyor yoksa farkli bir zaman dami ben histereskobi oldum fakat rahim cizmeden falan bahsetmedik hic yarin kaan beyle randevum var ama bekleyemedim sizlerden bilgi almak istedimm..
Evet bitti çok şükür bu da. Adet gördükten sonra yapılması gerekiyor ki bir sonraki adet sonrası da transfer oluyor zaten. Senin doktorun kimdi? Şu anda hangi aşamadasın.
bugun muayneye gittim kaan beye.rahim cizme islemini sordum transferden once yapiyormus basit bir muayne gb dedi ben ayin yirmibirine randevu aldim ogun rahim cizme islemi nasip olursada mayis basi transfer olacagim umarim hersey herkesin diledigi gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?