- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
[Merhaba.benimde yumurta rezervim azdı sağolsun Dr Kaan Bozkurt un uyguladığı tedavi sayesinde şimdi 4 tane embriyom var.Dondurduk.Şimdi vitamin desteği alıyorum .En kısa zamanda transferi yapılacak.Çok heyecanlıyım.İnşallah bir sorun çıkmazda sağlıklı bir bebeğim olur.Kaan beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
İnş. Seninde çok başarılı geçer umarım.benim polikistik overim var.ilaç tedavisine yeni başladık, bende heyecanla bekliyorum sonuçları
Benim yumurta rezervimde yaşımdan dolayı azalma vardı ve kalitesi düşüktü; istanbulda ünlü bir merkezde bir tüp bebek denemesi yaptık ve düşükle sonuçlandı...
Bir arkadaşım vasıtasıyla Dr.Kaan Bozkurt'la irtibata geçtik durumumuzu anlattık...
Tavsiye ettiği ilaclar ve vitamin takviyeleri sonucu düşüğümden 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım; şuan 31'inci haftasındayım... Tedaviniz başarılı geçer ve en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz inşallah sizde....
[Merhaba.benimde yumurta rezervim azdı sağolsun Dr Kaan Bozkurt un uyguladığı tedavi sayesinde şimdi 4 tane embriyom var.Dondurduk.Şimdi vitamin desteği alıyorum .En kısa zamanda transferi yapılacak.Çok heyecanlıyım.İnşallah bir sorun çıkmazda sağlıklı bir bebeğim olur.Kaan beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Çok sevindim senin adına bende vitamin takviyesi alıyorum şuan ve sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ben düşük yapalı 1, 5 ay oldu.
Ben düşük yaptıktan 3 ay sonra hamile kaldım; düşükten itibaren hamileliğime kadar Kaan bey'in kullanmamı istediği ilaç ve takviye vitaminleri kullandım sektirmeden... İnşallah sizde de işe yarar, allah kolaylık versin yardımcınız olsun...Hayırlısıyla siz de En kısa zamanda bebek sahibi olursunuz...
Haydi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum. Benimde Pazartesi günü kontrolüm var bakalım ne diyecek Kaan Bey :)
Hadi bakalm hayirlisi. Transfer mi olucak bu ay. Adetin kacinci gununde gidiyorsun randevuya....
Merhabalar benimde durumum aynıydı bizde 3 adet embriyo dondurduk. Pazartesi günü kontrolüm var ve bir sorun çıkmazsa transfer için konuşacağız sanırım hayırlısı olsun inşallah sizin için de güzel haberlerinizi bekliyorum...
Nasil gecti randevu. Hersey yolunda mi. Transfer ne zaman
Güzel geçti teşekkür ederim :) Şimdilik normal her şey önümüzdeki pazartesi kontrolüm var yine endometrium için. Sonrasında da transfer olacak inşallah....
benim de yarin randevum var rahim cizme islemi yapilacak biraz korkuyorum ama onuda atlaticam insallah bana iyi sanslar dileyin
Herşey gönlünüzce olur inş.iyi haberlerinizi mutlaka paylaşın.
Arkadaşlar, ben Kaan Bozkurt sayesinde mutlu sonu gördüm. 16 haftalık hamileyim, dün de erkek olduğunu öğrendim. Sakın tedavinizi ve Kaan Beyi bırakmayın.Herşey gönlünüze göre olsun inşallah. İnanın, güvenin ve kalbinize, aklınıza olumsuz düşünce getirmeyin.
şükür bunuda atlattim biraz korktum gerildim ama kisacik birseydi zaten bir transferim kaldi o da adetten sonra olacak onbes gun sonra sonuclanmis olur allahim herkesin gonlune gore versin.Rahim çizme işlemin nasıl geçti..? Umarım herşey yolundadır, korktugun gibi geçmemiştir.güzel haberlerini bekliyoruz...:)
şükür bunuda atlattim biraz korktum gerildim ama kisacik birseydi zaten bir transferim kaldi o da adetten sonra olacak onbes gun sonra sonuclanmis olur allahim herkesin gonlune gore versin.
Rahim içi kontrollerim sürüyor.Bu arada İlaç ve vitamin desteği alıyorum.Transfer işlemim henüz yapılmadı .Bugünkü kontrolde Kaan Bey haftaya cuma yada cumartesi transferin yapılacağını söyledi .Çok heyecanlandım.İnşallah herşey yolunda gider, Allahım isteyen herkese nasip eylesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?