Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhabalar benimde durumum aynıydı bizde 3 adet embriyo dondurduk. Pazartesi günü kontrolüm var ve bir sorun çıkmazsa transfer için konuşacağız sanırım hayırlısı olsun inşallah sizin için de güzel haberlerinizi bekliyorum...

İnş. Seninde çok başarılı geçer umarım.benim polikistik overim var.ilaç tedavisine yeni başladık, bende heyecanla bekliyorum sonuçları

Benim yumurta rezervimde yaşımdan dolayı azalma vardı ve kalitesi düşüktü; istanbulda ünlü bir merkezde bir tüp bebek denemesi yaptık ve düşükle sonuçlandı...
Bir arkadaşım vasıtasıyla Dr.Kaan Bozkurt'la irtibata geçtik durumumuzu anlattık...
Tavsiye ettiği ilaclar ve vitamin takviyeleri sonucu düşüğümden 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım; şuan 31'inci haftasındayım... Tedaviniz başarılı geçer ve en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz inşallah sizde....

Çok sevindim senin adına bende vitamin takviyesi alıyorum şuan ve sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ben düşük yapalı 1, 5 ay oldu.

Merhaba benimde yumurta rezervim çok fazla ama polikistik overim var.3 ay önce kendiliğinden hamile kaldım, ama 9.haftada kalp atışları durdu.şimdi vitamin takviyesine başladım,herkes için hayırlısı olur inş.güzel haberlerinizi bekliyoruz.:)

Çok sevindim senin adına bende vitamin takviyesi alıyorum şuan ve sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ben düşük yapalı 1, 5 ay oldu.

Ben düşük yaptıktan 3 ay sonra hamile kaldım; düşükten itibaren hamileliğime kadar Kaan bey'in kullanmamı istediği ilaç ve takviye vitaminleri kullandım sektirmeden... İnşallah sizde de işe yarar, allah kolaylık versin yardımcınız olsun...Hayırlısıyla siz de En kısa zamanda bebek sahibi olursunuz...

Amin inş.kaan beyin sayesinde bizde sizin gibi o duyguları yaşarız:))

Hadi bakalm hayirlisi. Transfer mi olucak bu ay. Adetin kacinci gununde gidiyorsun randevuya....

Bilmiyorum Kaan bey duruma göre karar verir sanırım. Adetin 3. gününe gidiyorum. Eğer herşey yolunda ise transfer diyecektir hayırlısı diyorum ne diyeyim :)

Nasil gecti randevu. Hersey yolunda mi. Transfer ne zaman

Arkadaslar bugun benimde 23 yumurtam cikti. Kaan bey, birkac seferlik transfere yetecek kadar embriyom olabilecegini soyledi. Bende sizinle hem hamile kaldigimi dahasi cinsiyetine yazabilecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum.. Hepimizin gonlunce olsun.
Herşey gönlünüzce olur inş.iyi haberlerinizi mutlaka paylaşın.

Rahim çizme işlemin nasıl geçti..? Umarım herşey yolundadır, korktugun gibi geçmemiştir.güzel haberlerini bekliyoruz...:)
şükür bunuda atlattim biraz korktum gerildim ama kisacik birseydi zaten bir transferim kaldi o da adetten sonra olacak onbes gun sonra sonuclanmis olur allahim herkesin gonlune gore versin.

Transferiniz nasıl geçti sizin; durumunuz ne??

Rahim içi kontrollerim sürüyor.Bu arada İlaç ve vitamin desteği alıyorum.Transfer işlemim henüz yapılmadı .Bugünkü kontrolde Kaan Bey haftaya cuma yada cumartesi transferin yapılacağını söyledi .Çok heyecanlandım.İnşallah herşey yolunda gider, Allahım isteyen herkese nasip eylesin inşallah...

Kac kere kontrole gittin peki transfer yalasik kacinci gune denk geliyor bir de hangi ilaclari kulaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…